Пейпал - помощ! - 6-та тема

• 43 702
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • БУРГАС
Искам  да пусна диспут за неработещ таблет от  един китайски сайт.Днес е 42 ден а ми дава че не мога, какво да направя имам още шанс.Пуснах диспут за транзакция, но дали е правилно.

Забравих да напиша, че веднъж пусках диспут за същата поръчка.Но сега вече е за неработещия таблет, предния диспут беше , че ми пратиха по-голям аклавиатура за таблета.Мога ли при веднъж пускан и затворен диспут да пусна пак.

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 12:01 от anita_anita

# 706
  • София
Искам  да пусна диспут за неработещ таблет от  един китайски сайт.Днес е 42 ден а ми дава че не мога, какво да направя имам още шанс.Пуснах диспут за транзакция, но дали е правилно.

Забравих да напиша, че веднъж пусках диспут за същата поръчка.Но сега вече е за неработещия таблет, предния диспут беше , че ми пратиха по-голям аклавиатура за таблета.Мога ли при веднъж пускан и затворен диспут да пусна пак.
мисля, че не можеш за един и същ артикул. Аз един път бях пуснала диспут, защото имаше измамник от ибей, който продаде 80 артикула и после му закриха акаунта, обаче по погрешка го затворих и не можах да го отворя пак. Някъде имаше информация,че веднъж затворен диспута не може да бъде отворен отново

# 707
  • ...край Дунава
Пуснах диспут в Paypal вчера за неполучени обувки. Досега нищо не се е случило по него, аз трябва ли да правя нещо или да си чакам кротко?

# 708
Здравейте,

Блокираха ми два пъти по 1 USD при първоначалната регистрация. Гледам си банковото извлечение - става въпрос за интервал от две секунди.
Предполагам, че е грешка? Или?
На някой друг случвало ли му се е и какво се става по нататък?

Благодаря!

Не е грешка, блокират ги за да видят дали картата е валидна и съществуваща, но не ги теглят.

Здравейте,
пуснах диспут преди 5 дни за липсващ артикул в доставената ми поръчка.
Продавачът не е отговорил нищо още.
Мога ли да ескалирам вече диспута и има ли минимален и максимален срок за ескалиране от датата на повдигане на диспута?
И дали Пейпал ще са склонни да решат в моя полза,въпреки че нямам доказателства,че наистина поръчката  ми е била непълна?

Ако можеш да ескалираш диспута, трябва да имаш бутон Escalate to a claim. Може и да го нямаш, а да се появи след 10-тия ден от пускането на диспута.

Здравейте,
разрових се в тази тема и в първия пост, но не видях отговор на питането си.
Имам карта регистрирана в пейпал. На картата пише, че е валидна до 07/12. Звънях в банката и ми казаха,че е валидна до 30.07.
Получих мейл от пейпал да ми напомнят, че картата ми изтича.
Пейпал как приема срока на валидност? Ще мога ли целия юли месец да я ползвам или е до края на юни?

Можеш да я ползваш до края на юни. Те просто ти напомнят. Новата карта ще е със същия номер и различен секюрити код и дата на валидност. Само трябва да ги промениш, не се налага да бъде верифицирана картата отново.

Искам  да пусна диспут за неработещ таблет от  един китайски сайт.Днес е 42 ден а ми дава че не мога, какво да направя имам още шанс.Пуснах диспут за транзакция, но дали е правилно.

Не можеш нищо да направиш повече. Веднъж затворен диспута за една и съща стока не може да се отвори повече. Опитай да се разбереш с китайците да им го върнеш и да ти върнат парите.

Пуснах диспут в Paypal вчера за неполучени обувки. Досега нищо не се е случило по него, аз трябва ли да правя нещо или да си чакам кротко?

Нищо, стоиш и чакаш да ти отговорят. Ако не ти отговорят, след 10 дни ще можеш да ескалираш до клейм и Пейпал ще решат.

# 709
Здравейте,
разрових се в тази тема и в първия пост, но не видях отговор на питането си.
Имам карта регистрирана в пейпал. На картата пише, че е валидна до 07/12. Звънях в банката и ми казаха,че е валидна до 30.07.
Получих мейл от пейпал да ми напомнят, че картата ми изтича.
Пейпал как приема срока на валидност? Ще мога ли целия юли месец да я ползвам или е до края на юни?

Можеш да я ползваш до края на юни. Те просто ти напомнят. Новата карта ще е със същия номер и различен секюрити код и дата на валидност. Само трябва да ги промениш, не се налага да бъде верифицирана картата отново.

Тоест юли месец няма да мога да ползвам картата през пей пал  newsm78 защото тя е валидна до 31 юли според банката.
Благодаря ти за помощта   bouquet

# 710
Извинявам се за грешката. До края на юли, объркала съм клавишите явно. След като картата е валидна до 7.2012, това означава до 31.07.

# 711
Извинявам се за грешката. До края на юли, объркала съм клавишите явно. След като картата е валидна до 7.2012, това означава до 31.07.

Ихааа супер Simple Smile
Много ти благодаря   bouquet

# 712
Здравейте!
Имам следния проблем , поръчах нещо през английския и-бей , до спедиторска фирма която се намира в Лондон и съответно те ще ми го доставят до БГ, но при опит да платя през Пейпал ,ми изкарва следната грешка :
"We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa *****. This happened because it has been denied by the card issuer. "

От какво може да е проблема според вас?
Картата е валидна , има пари , плащано е и друг път през нея в пейпал.

# 713
Срокът на валидност на картата какъв е?

# 714
  • UK/София

Опирам до вашата помощ, вече ми пуши главата.Преди 22 дни продадох нещо си чрез Ибей.И понеже е първа пробажба и т.н., държаха парите ми 21 дни.Днес говориох по тел. с тях и ми казаха, че ги освобождават.Да, но не мога да стигна до тях да си ги взема.Били в Пейпал, аз трябвало да си го вкарам в сметката - ей това не го разбирам.Изпратиха ми следния имейл -1.Go to www.paypal.co.uk and log in to your account.
2.Click ‘Profile’ near the top of the page.
3.Click ‘My money.’
4.Click ‘Update’ beside ‘Bank accounts’ and then click ‘Add.’
5.Enter the requested
 Хубаво, но като го направя си отивам на сметките, които съм регистрирала за разплащане в Ибей.Някой има ли представа какво трябва да напарвя за да си получа парите?

# 715
Биляна, ако са ти освободили парите, те трябва да са ти в баланса. От ПП са ти обяснили как да ги прехвърлиш в сметката. Ти къде всъщност искаш да ги прехвърлиш тези пари?

# 716
  • UK/София
Биляна, ако са ти освободили парите, те трябва да са ти в баланса. От ПП са ти обяснили как да ги прехвърлиш в сметката. Ти къде всъщност искаш да ги прехвърлиш тези пари?

В дебитна карта, за да мога да ги ползвам.Дано не пиша някоя глупост, но нали целта е да влязат в картатата с която плащам в Ибей. newsm78

# 717
Ако картата ти е издадена в УК - няма да стане:
PayPal does not allow withdrawals from your PayPal account balance to your credit or debit card, however you can transfer funds from your PayPal account to your PayPal Top Up Card.

Добави си банковата сметка, към която ти е дебитната карта и после си прехвърли парите в нея.

Ако картата е БГ:
My Account -> Withdraw -> Withdraw funds to your card

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 17:01 от Aia'

# 718
  • ...край Дунава

Нищо, стоиш и чакаш да ти отговорят. Ако не ти отговорят, след 10 дни ще можеш да ескалираш до клейм и Пейпал ще решат.

Да взема да ескалирам, м? Досега нищичко не се е случило newsm78

# 719
╚Sisley╝, ако ти се е появил бутона - ескалирай.

Общи условия

Активация на акаунт