Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да променя курса си, за да бъде същият като курса на банката ми?
Как мога да потвърдя картата си в PayPal?
Как мога да отворя спор в PayPal?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да променя курса си, за да бъде същият като курса на банката ми?
За да промените курса, влезте в акаунта си и отидете до раздела „Моят профил“. След това изберете „Финансова информация“, „Редовни плащания“, „Редактиране на опциите за финансиране“ и щракнете върху „Опции за преобразуване“. Изберете първата опция, наречена "Заредете сметката ми в посочената валута на фактурата от продавача" и натиснете "Изпрати". Ако тази опция не е налична, можете да промените курса чрез „Кредитни/дебитни карти“, „Банкови сметки“, „Баланси по валута“, „Подаръци и отстъпки“, „Моите предварително одобрени плащания“, „Управление на автоматичните плащания, изпратени до търговците“ , "Моите предварително одобрени плащания", "Настройки на наличните източници на финансиране" и щракнете върху втората опция, след което натиснете "Изпрати". Ако нито една от тези опции не е налична, когато плащате с PayPal, изберете „Заредете сметката ми в посочената валута на фактурата от продавача“.
-
Как мога да потвърдя картата си в PayPal?
За да потвърдите картата си в PayPal, първо трябва да влезете в акаунта си. След това отидете на „To Do List - Verify my Account“. Следвайте подканите на системата, която ще изтегли малка сума (1,50 евро) от вашата карта. Кодът за потвърждение ще бъде включен във вашето месечно извлечение от банката-издател на картата ви. Ако предпочитате, можете също да поискате разпечатка на транзакциите си или да проверите в електронното банкиране, ако имате достъп до такова. Моля, имайте предвид, че кодът за потвърждение може да отнеме 3-4 работни дни, за да се появи във вашето извлечение след извършвана на транзакцията. За да потвърдите кредитната си карта в PayPal, първо влезте в акаунта си. След това щракнете върху „Профил“ и изберете „Мои пари“. Ще видите опция за верификация на карта там. Просто следвайте инструкциите, за да въведете необходимата информация и да потвърдите картата. За да проверите дали вашата PayPal карта е активирана, свържете се с банката, която ви е издала картата, и потвърдете нейното активиране. След като бъде активиран, можете да използвате картата за извършване на плащания в PayPal.
-
Как мога да отворя спор в PayPal?
-
Как мога да актуализирам адреса си в PayPal и да променя държавата на доставка при плащане?
-
Как мога да направя поръчка, когато няма достатъчно наличност в картата ми за плащане чрез PayPal?