Пейпал - помощ! - 6-та тема

• 44 994
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Добра идея! www.loveshoesmall.com да влиза директно там. Лошото е, че от изчетеното по темата разбрах, че измамниците доста често сменят името на сайта. Иначе изглеждал винаги по един и същи начин, но с различно име.

# 406
Е,щом сменят имената,става трудно засичането им...

# 407
  • София
Мили мами и дами Heart Eyes,
моля ви за съвет!

Плащам от скоро през системата Пей Пал, но всеки път моята Банка ми взема повече от указаната  сума.
Дори при посочена конвертируемост на валутата от евро в евро, пак осчетоводяването е със значителни разлики.
Пример:
Плащам поръчка от Ла редут на стойност 13, 45 евро през Пей Пал.
В банковото си извлечение имам посочена операция за 14, 65 евро -която със сигурност касае съответната поръчка.
Отделно идва логичното и последващо превалутиране във валутата на самата карта...

Моля ви кажете, при вас така ли се получава?
Свързах се днес с Банката си и от там ми казаха, че така били изпращани сумите към тях! А в номера на транзакцията от Пей Пал- друго...

Дано съм обяснила правилно!
Моля някой разбиращ да се включи, много ще съм ви благодарна!  bouquet

# 408
Здравейте, имам върнати пари от спечелен диспут тип Reversal From на 6-ти април. До колко дена парите трябва да се появят в картата ми?

# 409
Привет, момичета!
Пазарувам от 1 година в Ибей. Вчера направих плащане в Ибей през Пейпал, излезе ми ,че всико ми е наред.Но като влезох в Purchase History-не е платено. Помислих, че нещо не съм направила. Отново направих плащане, но нищо-не са ми взети парите от картата. Тази вечер пробвах да платя и на друг продавач, но отново същия проблем- излиза ми ,че плащането е ок , а няма плащане-нито в пейпал, нито в картата, нито в Purchase History. Случвало ли се е на някой? Да не е някакъв лимит в Пейпал? Не знам към кого да се обърна? Помогнете!
Много благодаря на умните момичета предварително!

# 410
Здравейте пак.Получик имейл от Пейпал за потвърждение на акаунта с подател service@intl.paypal.com<service@intl.paypal.com> и линк на който като кликна иска да си въведа паролата.Така ли трябва,или е нещо притеснително?

# 411
Здравейте пак.Получик имейл от Пейпал за потвърждение на акаунта с подател service@intl.paypal.com<service@intl.paypal.com> и линк на който като кликна иска да си въведа паролата.Така ли трябва,или е нещо притеснително?
Мидичка, идея нямам, виж само дали ти пише името или просто пише Dear customer ... ако е така, без твое име никъде нищо не кликай и не прави!

# 412
Мили мами и дами Heart Eyes,
моля ви за съвет!

Плащам от скоро през системата Пей Пал, но всеки път моята Банка ми взема повече от указаната  сума.
Дори при посочена конвертируемост на валутата от евро в евро, пак осчетоводяването е със значителни разлики.
Пример:
Плащам поръчка от Ла редут на стойност 13, 45 евро през Пей Пал.
В банковото си извлечение имам посочена операция за 14, 65 евро -която със сигурност касае съответната поръчка.
Отделно идва логичното и последващо превалутиране във валутата на самата карта...

Моля ви кажете, при вас така ли се получава?
Свързах се днес с Банката си и от там ми казаха, че така били изпращани сумите към тях! А в номера на транзакцията от Пей Пал- друго...

Дано съм обяснила правилно!
Моля някой разбиращ да се включи, много ще съм ви благодарна!  bouquet

Не. Обади се в банката ти и ги питай пак, настоятелно какво се случва. С извлечението от Пейпал... Не може да има такова разминаване.
Картата еврова ли е?

Привет, момичета!
Пазарувам от 1 година в Ибей. Вчера направих плащане в Ибей през Пейпал, излезе ми ,че всико ми е наред.Но като влезох в Purchase History-не е платено. Помислих, че нещо не съм направила. Отново направих плащане, но нищо-не са ми взети парите от картата. Тази вечер пробвах да платя и на друг продавач, но отново същия проблем- излиза ми ,че плащането е ок , а няма плащане-нито в пейпал, нито в картата, нито в Purchase History. Случвало ли се е на някой? Да не е някакъв лимит в Пейпал? Не знам към кого да се обърна? Помогнете!
Много благодаря на умните момичета предварително!

Вероятно е имало проблем в комуникацията. Изчакай малко и днес опитай пак. Преди това обаче си провери добре акаунта все пак, да не се окаже, че имаш няколко плащания.

Не би трябвало да получаваш такива мейли, въпреки че подателят е ок. Само ме притеснява да не би това да е скрийн нейма на мейла, а истинския адрес на подателя на писмото да е друг. Провери Ани какво ти е казала - как се обръщат с теб. И се опитай да си влезеш в акаунта директно, не през пратения в мейла линк, а като напишеш адреса на Пейпал директно в браузъра.

# 413
Момичета,благодаря.Аз като кликна и се отваря страницата на Пейпал и там ми иска паролата.Пише,че  е за потвърждение на имейла.Аз още не съм направила третия етап от регистрацията,може би е част от верификацията.Довечера ще проверя как се обръщат към мен в писмото,но мисля,че някъде си мярнах името.

# 414
Момичета.....и евентуално момчета Wink да се похваля с бърза развръзка по случая с измамниците от Сингапур:

"We have concluded our investigation into your case and have decided in your
favor.

We were able to recover $46.35 USD and this amount has been credited to
you.  Please allow five business days for this adjustment to be posted.

If you are due any additional funds, we will make our best effort to
recover the balance from the seller.

If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed
to you, please be assured that we will take appropriate action against the
seller's account, which may include limitation of the seller's account
privileges."

Съжалявам само, че се наложи аз също по такъв измамен начин да постигна този резултат, но се успокоявам че съм направила всичко възможно все пак и един вид обстоятелствата са ме притиснали Wink Надявам се да съм била полезна и на другите измамени и те също да си получат парите обратно. Успех!

# 415
Браво! Радвам се за теб!

# 416
Здравейте, имам върнати пари от спечелен диспут тип Reversal From на 6-ти април. До колко дена парите трябва да се появят в картата ми?

ъпче на въпроса ми

# 417
3-4 работни.

# 418
Момичета, спечелих си два чифта обувки в Ибей и си платих чрез Пейпал, но имам в баланса си конвертирани от евро в паунди 2.50 паунда и исках да си ги използвам и тях, а те все още са в баланса ми. Какво трябва да направя за да мога да платя с тях? Praynig
благодаря предварително Hug

И мен ме интересува същото, понеже ще пускам поръчка и искам да похарча и тези от баланса  Peace

Моля някой да се включи Simple Smile

# 419
Ани се включи вече. Simple Smile
По принцип, ако плащате във валутата, в която са ви парите в баланса, трябва да изтегли първо тях, а остатъка от сумата да изтегли от картата.

Общи условия

Активация на акаунт