Пейпал - помощ! - 6-та тема

• 43 966
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • София
А като влезеш в диспута какво пише? Има ли бутон за ескалиране?
Да нямаш два пуснати диспута?
не, диспута си е един, няма бутон за ескалиране, ескалиран си е и е със статус чака отговор от другата страна... - това горе, където се следи статуса на диспута. По телефона ми обещаха, че няма да го затворят утре, ако го затворят такъв скандал ще им спретна, че направо  #Cussing out

# 571
Oтносно отстранената ми карта успях да пиша на ПП и получих този отговор

1.
Кликнете тук, за политика за актуализация или на www.paypal.com тип в нов прозорец на браузъра, отидете на "правни споразумения" в долната част на страницата и след това кликнете върху "Актуализиране политика".
2. Моля, прочетете внимателно актуализация политика. Тя съдържа важна правна информация за това кога и как промените в нашата Потребителско споразумение ще влезе в сила. Кликнете тук за да прочетете
3. Ако сте съгласни с промените, не е нужно да правите нищо, тъй като всички актуализации автоматично ще влезе в сила. Ако не искате да приемете промените, които сме ви със стъпките, които можете да вземете по страницата политика Update.

Но не ми изглежда да е отговор на моят въпрос...Някой знае ли какви са тези актуализации?Или е просто информационен бюлетин?

# 572
Прочити моя пост от предната страница.

# 573
Благодаря.Значи имам надежда да получа и отговор на въпросът си (от тях).

# 574
Zdravejte, n[koj po zapoznat bi li mi kazal това дали е измама?
Получих имейл с този текст :

Confirm your email adress for safer transaction with PayPal

Dear ...тук е името ми ....................,

We’re constantly working to make PayPal safer, simpler and more convenient for our customers. This means that from time to time we have to make changes to the terms of our User Agreement. To make sure you are always informed we have posted recent updates on our website. 

What do I need to do?
1.
 Click here Policy Update or type www.paypal.com into a new browser window, go to ‘Legal Agreements’ at the bottom of the page and then click ‘Policy Update’.
2.  Please read the Policy Update carefully. It contains important legal information about when and how the changes to our User Agreement will become effective. Click here to read
3.  If you agree to the changes, you don’t need to do anything as any updates will automatically come into effect. If you do not wish to accept the changes, we’ve also provided you with the steps you can take on the Policy Update page.

Please note that the current User Agreement will apply until these changes take effect.

Yours sincerely,

PayPal

How do I know this is not a Spoof email? An email really coming from PayPal will address you by your first and last names or your business name. It will not ask you for sensitive information like your password, bank account or credit card details. Most fake emails threaten that your account will be in jeopardy if you do not take action immediately. An email that urgently requests you to supply sensitive personal information is usually an attempt at fraud. Also, fake emails often contain misspellings and grammatical errors or are written in a language which you did not set as preferred for your PayPal account. Remember not to click any links in suspicious looking emails. Click here to learn how to defend yourself against phishing and spoofing.

# 575
Хайде и ти да прочетеш последния ми пост на предишната страница. Simple Smile

# 576
Имам отказан артикул,а парите са ми изтеглени.Пиша на Ла редута-отговор нямам.Мога ли да пусна диспут в пейпъл за въпросната сума-не за цялата??

# 577
Имам отказан артикул,а парите са ми изтеглени.Пиша на Ла редута-отговор нямам.Мога ли да пусна диспут в пейпъл за въпросната сума-не за цялата??

Няма как за цялата. Обаче нищо не пречи да си пуснеш диспут в Пейпал, като обясниш каква е ситуацията.

# 578

Няма как за цялата. Обаче нищо не пречи да си пуснеш диспут в Пейпал, като обясниш каква е ситуацията.
Благодаря  bouquet

# 579
Здравейте момичета,

Днес исках да отворя кейс в ebay, но нещо не ми позволява и от темата ми казаха да го направя през Пей Пал.
Отворих там диспут, но ми дава като тема на диспута един вид - неполучена стока. А моята е получена, но не отговаря на описанието.
Имам една опция Got the item but it's not what you expected? Change your reason for this dispute, която ме устройва, но като цъкна там, ми пише че ще се ескалира до жалба - Changing the reason for your dispute automatically escalates it to a claim. That means you'll be asking us to review the case and decide the outcome for you.
Да продължавам ли  newsm78 newsm78 newsm78

# 580
Ако пуснеш диспут за стока, неотговаряща на описанието, ще трябва да я върнеш на продавача за твоя сметка и едва след като я получи /ако я получи/ако потвърди, че я е получил/, ще ти върне парите.
Твоя е преценката дали да пуснеш диспут и какъв точно ще е той.

# 581
Здравейте,получих отговор от Пей Пал за картата ми-с нея няма да стане,няма да я приемат.Причини неизвестни.На коя банка ще ми препоръчате да извадя нова карта и колко горе доло е таксата за година,коя е най-изгодна?

# 582
Аз съм с карта на SG. Има такси по транзакциите и годишна такса също. На Алфа има само за транзакциите. Някои в темата за ebay спомена за ДСК - няма никакви такси... Това са моите впечатления  Simple Smile

# 583
Здравейте,получих отговор от Пей Пал за картата ми-с нея няма да стане,няма да я приемат.Причини неизвестни.На коя банка ще ми препоръчате да извадя нова карта и колко горе доло е таксата за година,коя е най-изгодна?
ПИБ (Първа инвестиционна), такса на месец 0.30 лв, обаче имаш възможност да следиш движението по сметките си безплатно в нета, за транзакции нищо не се плаща.

----
ДСК мисля, че имат някаква такса  newsm78 нека, който има се вкл пак с "пресно инфо".

# 584
  • София
А като влезеш в диспута какво пише? Има ли бутон за ескалиране?
Да нямаш два пуснати диспута?
не, диспута си е един, няма бутон за ескалиране, ескалиран си е и е със статус чака отговор от другата страна... - това горе, където се следи статуса на диспута. По телефона ми обещаха, че няма да го затворят утре, ако го затворят такъв скандал ще им спретна, че направо  #Cussing out
да споделя развитието - не ми затвориха диспута, в петък получих мейл, че съм ескалирала, при положение, че ескалирах още във вторник ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт