Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 7

• 66 425
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Да, това искат да кажат, но някак не се получава според мен. Повече се набляга на сладкото бебе, което не си иска супата Crazy

# 421
Рекламата на каусберг с футболните фенове много ме кефи Grinning

# 422
  • София
А забелязахте ли,че момиченцето на рекламата Емека и новата на своге е едно и също...Или на мен са ми еднакви ?  Rolling Eyes

Аз следя тайно темичката  Wink  Hug
Ето за това момиченце
http://m.24chasa.bg/Article.aspx?Id=1144697

# 423
Сега новото е,че една девойка, която рекламира в Карфур участва и в реклама на Глобул...Все едни и същи лица се въртят..

# 424
Еднакъв е и мъжа от рекламата на Своге с "пилота" от рекламата на Германос. Връткат ги едни и същи  Crossing Arms

Аз много харесвам рекламата за почистване на националните паркове, инициатива на ВВФ и Глобул - тази с картините

# 425
Като сте се заговорили за актьори, може ли да ви питам кой мъжът от новата реклама на Активия, който казва "аз не съм по плановете" или нещо такова. Мисля, че съм го виждала в някой филм, но не мога да се сетя.

# 426
Аз много харесвам рекламата за почистване на националните паркове, инициатива на ВВФ и Глобул - тази с картините

Може ли линк ако имате под ръка Simple Smile
Като сте се заговорили за актьори, може ли да ви питам кой мъжът от новата реклама на Активия, който казва "аз не съм по плановете" или нещо такова. Мисля, че съм го виждала в някой филм, но не мога да се сетя.

Този е актьор май, да. Не играеше ли и в реклама на Своге Rolling Eyes

# 427
Как беше оная реклама, имаше нещо от рода на "move on", ама не я намирам...

# 428
V Otplata go gledaxme,onzi 4iqto rusa jena spe6e s Irinei Konstantinov ,zabravix imeto mu v seriala

# 429
  • Стара Загора
Новата реклама на мастика Пещера е с участието на Мариан Вълев-Куката от Под прикритие!!

# 430
Новата реклама на мастика Пещера е с участието на Мариан Вълев-Куката от Под прикритие!!

На мен тази ми е ужасна.
Но първенец в рекламите напоследък ми е "Сега вече се чист - мой голям костенурчо Crazy smile3537  mixed037

# 431
Но първенец в рекламите напоследък ми е "Сега вече се чист - мой голям костенурчо Crazy smile3537  mixed037
+1  #Crazy

# 432
Защо на рекламата на Орбит така подмятат поничката? Много ми е симпатична.

# 433
A men me drazni reklamata s kredita ot nqkoq si banka OK
E mnogo e dosadna,edin vid vzimaite si vqkakvi gluposti s krediti vsi4ko moje

# 434
Сега най-яката реклама която се върти в момента според мен де е рекламата на детски магазини "Джъмбо". Много ме радва тази реклама.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт