Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 98

• 27 684
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
# 31
# 32
Ени, Ели, благодаря мили дружки! newsm51
Лелее като замаяна съм! ooooh! С този филм май ще останеме без сън! Аз след първия епизод не можах да заспя цялата нощ, а сега след като прочетох всичките преводи и новия трейлър се разтреперих цялата! Много ще имаме да мечтаеме за Саваш ага и неговата Пепеляшка! hahaha Joy Joy

# 33
Ени, Ели, благодаря мили дружки! newsm51
Лелее като замаяна съм! ooooh! С този филм май ще останеме без сън! Аз след първия епизод не можах да заспя цялата нощ, а сега след като прочетох всичките преводи и новия трейлър се разтреперих цялата! Много ще имаме да мечтаеме за Саваш ага и неговата Пепеляшка! hahaha Joy Joy

Точната дума е мечта за Саваш ага.
 Еджевит са го докарали и на визия и на герой до друг образ, то и така е редно. Да не сравняваме двата образа, но Мурат си играе чудесно,браво на успешното му превъплащение. Ще има влюбени погледи или може би и повече  и в Безмълвните, но героя ще се люшка между любов, приятелство и закон. Трудно ще се съчетаят.

# 34
# 35
# 36
# 37
# 38
Точната дума е мечта за Саваш ага.
 Еджевит са го докарали и на визия и на герой до друг образ, то и така е редно. Да не сравняваме двата образа, но Мурат си играе чудесно,браво на успешното му превъплащение. Ще има влюбени погледи или може би и повече  и в Безмълвните, но героя ще се люшка между любов, приятелство и закон. Трудно ще се съчетаят.

Наистина е голяма работа Мурат! Не само промяната във визията му, но и походката, жестовете та дори и начина му на говорене е различен!
Дали няма да заживее двойствен живот! Нещо на там ми отиват мислите. Единия лъскав със съпруга и израстване в йерархията, а другия на безмилостен отмъстител, но не само на техните мъчители, а изобщо на такива като тях.

# 39
Здравейте мили,по-мили,най-мили мои дружки!
Днес е прекрасен слънчев ден при нас!
Като ви прочетох - Ели и Илка  - и нещо ми прищрака - май имаше един американски филм за такова сенчесто правосъдие - бяха неголяма група от магистрати и полицаи ,които отмъщаваха на оправдани от съда престъпници.Може някоя от вас да се досети кой беше филмът.
Ей това "де жа вю"малко ме дразни в комшийските сериали,а и отсъствието на този елемент ме накара за първи път да гледам ЛиН и то директно онлайн.
Аз по принцип късно са "запалих" по сериалите.Повече съм киноманка - обичам нещо като почне и да завърши.Ама то имало и предизвикателство при сериалите,особено нашите с тези инфартни завършеци на серията

# 40

Скрит текст:
Умрях от смях  Joyкато видях тази карикатура в нета - слагам я като линк,да не би да предизвикам нечие "справедливо" негодувание. Ама Марко как се чуди #Crazy какво му се случва Joy Joy
http://www.imagehousing.com/image/541614

# 41
Здравейте мили,по-мили,най-мили мои дружки!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Суппееерр... много ми хареса! newsm10

Както и това, което надали ще видим скоро!

# 42
Скрит текст:
Дими Joy Joy Joy Joy Joyаз пък се чудя това магаре как ли ще седи на едно място при това клатене  newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Иле  Hug с тая снимка на Саваш ага ми вкарваш мноооого интресни мисли в главата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 43
Иле  Hug с тая снимка на Саваш ага ми вкарваш мноооого интресни мисли в главата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Не го мисли а награбвай твоя Савашко! hahaha Joy Joy

Иначе си е до размисли!
Видяхме, че колежката не я отразява много Аджевит, въпреки че бе много съпричастна с болката му! 
От друга страна Аху е нещо неизживяно, нещо от миналото, което се опитва да забрави, но след думите и, че е с Билял е забранена зона!
Та затова да си гледама влюбения Савашко!

Диме, много си палава къз! smile3521

# 44

Илка!    Hug 
 Честит имен ден на половинката ти!    bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=bkTiA78JvQo&feature=related
 http://www.youtube.com/watch?v=jTaGDoq8UBQ

Общи условия

Активация на акаунт