Re: SportsDirect-40

• 59 293
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София
1 час се мъча да пусна поръчка,но са ми запаметени данните на старата карта,а в нея нямам пари...Искам да платя с друга карта,но не ми дава.Как да изтрия запомнената информация на старата?Има ли изобщо начин?

Краси ,пробвай през друг браузър. Peace

Днес мъжки елеци - 6.49.

Това яке отново е налично  .
http://www.sportsdirect.com/airwalk-goggle-jkt-sn13-608086?colcode=60808601

# 376
  • Там....където всичко е възможно ....
1 час се мъча да пусна поръчка,но са ми запаметени данните на старата карта,а в нея нямам пари...Искам да платя с друга карта,но не ми дава.Как да изтрия запомнената информация на старата?Има ли изобщо начин?

Тоя сайт ми ми изпили нервите  Whistling Теди не става през друг браузър,не може да се трият данните който веднъж са въведени,поне аз не успях.Но платих като натиснах на дебит и въведах номера на другата карта  Peace

# 377
  • София

Тоя сайт ми ми изпили нервите  Whistling Теди не става през друг браузър,не може да се трият данните който веднъж са въведени,поне аз не успях.Но платих като натиснах на дебит и въведах номера на другата карта  Peace

Краси ,а защо не плати с ПП ?

# 378
  • Там....където всичко е възможно ....

Тоя сайт ми ми изпили нервите  Whistling Теди не става през друг браузър,не може да се трият данните който веднъж са въведени,поне аз не успях.Но платих като натиснах на дебит и въведах номера на другата карта  Peace

Краси ,а защо не плати с ПП ?

Защото в моята карта нямах достатъчно пари и не ми стигаха за поръчката,а на мъжо картата нямам ПП  Confused Дано да нямам проблеми с поръчката ,че много ще ме е яд!
Да ви се похваля,поръчах си яке NIKE дамско гъши пух с кода ми струваше 22,50 паунда  Crazy Само ,че се появи след като липсваше от сайта повече от 6 месеца и сега взех да се замислям да не би да е нещо дефектно  Mr. Green
Много ми е трудна кореспонденцията с спорта,докато им изчакам отговора и ми се изчаква чакането,не знам дали разбирате какво искам да ви кажа!?  Whistling
Успешни поръчки и хубав ден на всички днес,аз опразних и двете карти сега съм спокойна  Mr. Green

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 08:39 от kras8204

# 379

Днес мъжки елеци - 6.49.

Теди тези мъжки якета дали си отговарят, мъжо носи ХЛ и се замислям ХХЛ дали ще е много голямо newsm78

# 380
http://www.sportsdirect.com/umbro-england-training-set-infants-3 … ?colcode=37081790

Не разбрах какъв размер е този тренировъчен комплект. Това 2-3 какво значи?

# 381
Еее, стига де - ми има го размер за 2 години или за 2-3 години - тоест малко по-голям, кое не разбра?  Laughing

# 382
Понеже е в мъжките намаления, реших, че нещо не съм доразбрала. Извинявам се, че съм попитала...

# 383
Понеже е в мъжките намаления, реших, че нещо не съм доразбрала. Извинявам се, че съм попитала...

Hug Е, няма нищо, ама ми стана чудно като е написано. Иначе и аз попадам на мешани категории - пусна детско - излиза и мъжко...

# 384
  • София

Днес мъжки елеци - 6.49.

Теди тези мъжки якета дали си отговарят, мъжо носи ХЛ и се замислям ХХЛ дали ще е много голямо newsm78

Нямам идея.Чакам М и XXL Peace

# 385
Момичета извинявам се ако е обсъждано.. но от къде става ясно дали дадения артикул е наличен или не... отказаха ми едно якенце, а много го искам.. да го поръчам ако се появи налично  Praynig
  bouquet

# 386
Момичета извинявам се ако е обсъждано.. но от къде става ясно дали дадения артикул е наличен или не... отказаха ми едно якенце, а много го искам.. да го поръчам ако се появи налично  Praynig
  bouquet

Принципно каквото излиза в сайта като цвят и размер си е налично,но се случва да отккажат нещо,което при изпращането на поръчката е било изчерпано.

# 387
  • Пловдив
Момичета, а това долнище дали е дълго или е 3/4

http://www.sportsdirect.com/disney-cropped-jogging-pants-girls-617063

# 388
да точно така се получи.. дава ми възможност да го поръчам...дори след това пак пробвах.. приема поръчката.. после ми я отказват след ден.. затова питам дали има вариант да разбера кога ще е налично и няма да ми откажат поръчката, за да не поръчвам до безкрай на сляпо.. че вече имам блокирани пари по картата заради отказаните поръчки  Embarassed

# 389
  • Пловдив

В заглавието му пише, че е късо - не съм го виждала на живо

да точно така се получи.. дава ми възможност да го поръчам...дори след това пак пробвах.. приема поръчката.. после ми я отказват след ден.. затова питам дали има вариант да разбера кога ще е налично и няма да ми откажат поръчката, за да не поръчвам до безкрай на сляпо.. че вече имам блокирани пари по картата заради отказаните поръчки  Embarassed

Няма как да разбереш - и аз така 4 пъти поръчвам една блуза и все я отказват, а постоянно е налична в сайта...

Общи условия

Активация на акаунт