Re: SportsDirect-40

• 59 266
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
А някой да си е поръчвал от тия дънки http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-jog-jeans-ladies-646077 Как са като размер?
Аз ги чакам ще пиша като дойдат Peace

Според мен си отговарят.Мога да дам размери на 14.

# 496
Моля за помощ момичета  Praynig
 Вчера пуснах поръчката си и тъй като от скоро ползвам нова транспортна фирма въведох адреса и,но забравих да натисна че тя ще е действащата и чак като пуснах поръчката се осъзнах  Rolling Eyes
 Веднага им писах емайл и ги помолих да ми сменят адреса с новия. Днес все още нямам отговор...
 Някой да е правил същата грешка? дали ще ми сменят адреса и дали изобщо ще ми отговорят  newsm78

# 497
 Вчера пуснах поръчката си и тъй като от скоро ползвам нова транспортна фирма въведох адреса и,но забравих да натисна че тя ще е действащата и чак като пуснах поръчката се осъзнах  Rolling Eyes
 Веднага им писах емайл и ги помолих да ми сменят адреса с новия. Днес все още нямам отговор...
 Някой да е правил същата грешка? дали ще ми сменят адреса и дали изобщо ще ми отговорят  newsm78

Много бавно отговарят,докато ти отговорят,ще изпратят поръчката.Най-бързия начин е да се чуеш с тях по телефона,но незнам дали ще може да се смени адреса.Адреса,на който си я пратила действащ ли е?Ако няма кой да я получи там,ще се върне и ще ти върнат парите.

# 498
  • Ямбол
Здравейте! Искам да ви попитам отговорят ли си детските блузи Найк и Дисни и по-конкретно ме интересува за размер 3-4 години. Ще съм много благодарна ако се включи някой с размери. Благодаря предварително!

# 499
Найк имаме 5-6, синът е към 6г. но са му на ръба, по-скоро за лятото и с прането - ще са малки.

# 500
  • Ямбол
Найк имаме 5-6, синът е към 6г. но са му на ръба, по-скоро за лятото и с прането - ще са малки.

Мога ли да помоля за размери - ширина и дължина, за да преценя дали да е този размер или ще ни е много голям

# 501

Много бавно отговарят,докато ти отговорят,ще изпратят поръчката.Най-бързия начин е да се чуеш с тях по телефона,но незнам дали ще може да се смени адреса.Адреса,на който си я пратила действащ ли е?Ако няма кой да я получи там,ще се върне и ще ти върнат парите.

ЛЪВИЦA мерси за бързия отговор. Адреса е действителен,просто е на друга фирма доставчик с която работех преди.Но сега как да разбера дали са я пратили  Crazy нали трябва да пиша на съответната фирма че имам поръчка

# 502

Мога ли да помоля за размери - ширина и дължина, за да преценя дали да е този размер или ще ни е много голям

Мерих ги преди- ако можеш да върнеш темата назад и да видиш, че не ги пазя размерите, а тези не съм сигурна точно за Найка ли бяха - но дължина гръб 48, ширина под мишниците 36.

# 503

ЛЪВИЦA мерси за бързия отговор. Адреса е действителен,просто е на друга фирма доставчик с която работех преди.Но сега как да разбера дали са я пратили  Crazy нали трябва да пиша на съответната фирма че имам поръчка

Пиши тук:
http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/contactus.aspx
Избери в падащото меню Where is my order?  и ще получиш отговор на мейла.Ако е пратена,ще ти дадат тракинг.

# 504
Моля за помощ - кой размер да си поръчвам (R или L)- висока съм 1,73м? Харесах си дънките на Лий Купър, дадени по-горе, а те не подлежат на скъсяване...
Благодаря!

# 505
  • София
добрютро дами,
някой да е срещал в спортса - нагръдници и каски за карате ( детски).
предварително благодоря !  Peace

# 506
Моля за помощ - кой размер да си поръчвам (R или L)- висока съм 1,73м? Харесах си дънките на Лий Купър, дадени по-горе, а те не подлежат на скъсяване...
Благодаря!
Пусни си Л Grinning, аз съм 162 см и взимам R

# 507
Аз съм 170-172 някъде и имам и Л и Р, добре са ми, но за тези с ластик долу може би е по- добре да са Л.

# 508
Момичета, имам сгрешена една мъжка блузка ХХХХL, ако на някой му трябва този размер, а има ХХХЛ, или ХХЛ може да ги разменим.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт