Re: SportsDirect-40

• 59 416
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • Велико Търново
Здравейте, ако някой е поръчвал от тези, може ли да ми даде размери? Колебая се между 2-3 год. и 3-4 год.

# 16
Здравейте, ако някой е поръчвал от тези, може ли да ми даде размери? Колебая се между 2-3 год. и 3-4 год.

Сестра ми поръчва за племенника 2-3г, той е на 1г5мес! Блузката е супер точна като размер, а панталона е много уголемен!

# 17
  • Пловдив
А тези апрески отговарят ли си? http://www.sportsdirect.com/campri-snow-boots-infants-026034?colcode=02603490 Сина ми сега носи C6(адидас). Искам ги за другата зима и се чудя... C8 или C9.

С8 според мен - вече не расте толкова бързо крачето  Peace

# 18
  • София
И си отговарят на номера

# 19
  • До хладилника, който обичам
Пфю, а аз само се ядосвах за тях, че не се доредих Simple Smile за добро е било.

ей това яке дойде. Екстра е за цената си. Можеше и по-puffer да е, демек по-дебело, но и така е екстра, ако не ни застигне някоя арктическа зима.

# 20
Може ли да ми помогнете за апреските кой номер да взема за 38 -С6 или?

# 21
Момичета колко ще ми струва да върна артикул до адреса на директ?

# 22
Привет! За първи път влизам в темата и може да е обсъждано, но щ питам направо. Харесах едни детски маратонки, но размера нещо не ми е ясен. Какво ще рече размер С4, С5 и т.н.? На кой номер отговарят? Гледах таблиците, но никъде не видях подобна номерация.

# 23
  • Пловдив
Момичета колко ще ми струва да върна артикул до адреса на директ?

Зависи колко тежи - от Бг пощи ще ти кажат тарифата им
Мисля, че до 1 кг беше към 15-16 лв

# 24
Момичета, здравейте,

Имам проблем - опитах да пусна поръчка до Спортсдирект-а, но не ми прие плащане с Пей Пал (странното беше, че изобщо нямаше сума за потвърждаване, но имаше бутно за потвърждаване на плащането). Пуснах поръчката втори път, изобщо нямам поръчка в Order history, а получавам мейли за направени плащания от Пей Пал и за двата пъти, когато пуснах поръчката. Опитах да направя плащане директно с картата (дебитна на ПроКредит), пише, че плащането е отхврълено от моята банка и да опитам алтернативен начин на плащане... Сега виждам в първия пост, че плащане с бг карти е невъзмжно... това новост ли е, защото ноември месец си платих с тази карта и няма никакъв проблем? Ако действително вече не можем да плащаме с карти, как поръчвате вие? И дали това, че не ми приемат поръчката е временен проблем от самия сайт, или е възможно да е така, защото нямам днес достатъчно налични средства по сметката (мислех още утре в 8,30 да внеса, че иначе днес може да се изчерпа нещо и да не мога да си го поръчам)? Какво да правя с двете плащания пред ПП? Става дума за 2 пъти по 120 паунда... Притеснена съм...

# 25
Може ли да ми помогнете за апреските кой номер да взема за 38 -С6 или?

За 38-5,но не с С отпред.

Привет! За първи път влизам в темата и може да е обсъждано, но щ питам направо. Харесах едни детски маратонки, но размера нещо не ми е ясен. Какво ще рече размер С4, С5 и т.н.? На кой номер отговарят? Гледах таблиците, но никъде не видях подобна номерация.

С4 е 21,С5-22

Моят син е 104 см,от блузката и същия суичър в синьо 5-6 му са идеални,от долнището 5-6 му е супер голямо,после поръчах и 3-4,носи го,но дори и то му е свободно в кръста,а не е слабо дете.

# 26
  • Варна
Пак съм аз:)
Писах в темата за пей пал, но ще питам и тук , може някой да има опит. Като натисна бутона за плащане ми дава шипинг адрес, който е бг. Аз го смених с този на посредника, но не ми дава да сменя държавата. Стои си България, а отгоре английския адрес. Да завършвам ли плащането така? Благодаря предварително, ако някй би могъл да ми помогне!   bouquet

Пуснах я така. Всичко изглежда наред! Ще пиша отзиви като получа.

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 18:41 от mar4ela5

# 27

А тази долница с къси или дълги крачоли е?

# 28
Здравейте, момичета.От този модел на Лондсдейл, кой номер трябва да поръчам за краче точно 18 см? Четох, че тази марка били умалени и не мога да преценя.

http://www.sportsdirect.com/lonsdale-fulham-childrens-030102?colcode=03010232
Не тази марка,а този и подобни модели са умалени и доста тесни.За 18 см краче мисля С12 ви трябва.Потърси в предната тема,имаше коментари за стелка на по-големите номера от този модел.

Благодаря за отговора, Лъвица.
А тези маратонки на Дора, качествени ли са? Какви са отзивите?Отговарят ли си?  Колко е стелката на С12?
http://www.sportsdirect.com/dora-escuela-trainer-ch13-034012

# 29
  • София
Момичета, здравейте,

Имам проблем - опитах да пусна поръчка до Спортсдирект-а, но не ми прие плащане с Пей Пал (странното беше, че изобщо нямаше сума за потвърждаване, но имаше бутно за потвърждаване на плащането). Пуснах поръчката втори път, изобщо нямам поръчка в Order history, а получавам мейли за направени плащания от Пей Пал и за двата пъти, когато пуснах поръчката. Опитах да направя плащане директно с картата (дебитна на ПроКредит), пише, че плащането е отхврълено от моята банка и да опитам алтернативен начин на плащане... Сега виждам в първия пост, че плащане с бг карти е невъзмжно... това новост ли е, защото ноември месец си платих с тази карта и няма никакъв проблем? Ако действително вече не можем да плащаме с карти, как поръчвате вие? И дали това, че не ми приемат поръчката е временен проблем от самия сайт, или е възможно да е така, защото нямам днес достатъчно налични средства по сметката (мислех още утре в 8,30 да внеса, че иначе днес може да се изчерпа нещо и да не мога да си го поръчам)? Какво да правя с двете плащания пред ПП? Става дума за 2 пъти по 120 паунда... Притеснена съм...

Къде пише в първи пост ,че не може да се плаща с БГ карти ?

Не може само с Маестрокарт.

Потв.мейл от Спорта имаш ли за поръчка ?

Пак съм аз:)
Писах в темата за пей пал, но ще питам и тук , може някой да има опит. Като натисна бутона за плащане ми дава шипинг адрес, който е бг. Аз го смених с този на посредника, но не ми дава да сменя държавата. Стои си България, а отгоре английския адрес. Да завършвам ли плащането така? Благодаря предварително, ако някй би могъл да ми помогне!   bouquet

Пуснах я така. Всичко изглежда наред! Ще пиша отзиви като получа.

В ПП не може да промениш държавата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт