Re: SportsDirect-40

• 59 591
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте, ако някой е поръчвал от тези, може ли да ми даде размери? Колебая се между 2-3 год. и 3-4 год.

Довечера мога да дам размери, точно двете неща имаме, но не помня в какъв размер ги бях поръчвала - или 2-3, или 3-4. Peace

# 76
  • Варна
Тедичка, Пухче2002, благодаря ви!   bouquet

# 77
И аз да ви следя

# 78
Привет!
Имам проблем с поръчката от Спортса. Доставиха ми кашон с артикули, които не са мои.
Отгоре на плика е моето име, моя адрес, но вътре нещата са на други хора.

Моля, ако някой е със сбъркана поръчка, да пише. Да не се окаже, че неговата е в мен.

И каква е процедурата със Спортс Директ?

Благодаря предварително!  bouquet

Да допълня, ако някой си познае артикули - има маратонки Адидас 45 номер /жълто-оранжеви/, 3 детски якета Airwalk /9-10г./, чехли Lee Cooper 45 номер, колани, чанти и куп други неща. Няма как да изброя всичко.

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 14:22 от Kudravelka

# 79
  • Пловдив
Привет!
Имам проблем с поръчката от Спортса. Доставиха ми кашон с артикули, които не са мои.

Моля, ако някой е със сбъркана поръчка, да пише. Да не се окаже, че неговата е в мен.

Благодаря предварително!  bouquet

Същото ми се случи преди Коледа - след 1 месец разправии и поне 5 телефонни разговора пратиха от ДЧЛ да вземат сбъркания кашон от вкъщи и изпратиха наново нещата, които липсваха.
Накараха ме да опиша едно по едно всичко сбъркано, което съм получила с кодовете  Rolling Eyes
Моят съвет е да не чакаш да ти отговорят на писма, защото може и да е след 2 седмици, а да им звъннеш

# 80
  • Златна Добруджа
Здравейте,
поради объркана поръчка търся да заменя тези http://www.sportsdirect.com/campri-snow-jogger-childrens-036086 С10 за С12.

# 81
Привет!

Благодаря предварително!  bouquet

Същото ми се случи преди Коледа - след 1 месец разправии и поне 5 телефонни разговора пратиха от ДЧЛ да вземат сбъркания кашон от вкъщи и изпратиха наново нещата, които липсваха.
Накараха ме да опиша едно по едно всичко сбъркано, което съм получила с кодовете  Rolling Eyes
Моят съвет е да не чакаш да ти отговорят на писма, защото може и да е след 2 седмици, а да им звъннеш

Благодаря! Ще им звъня веднага щом така седят нещата. Ако може телефонът им на лични, защото не го откривам.
Все се надявам някой от темата да каже, че моя кашон е в него, а неговия в мен и да ги разменим:)))

# 82
  • Варна
Каня се да пусна по-голяма поръчка и се чудя - с превозвач ли да бъде, или с директна доставка до БГ. Чета ви, че има доста объркани поръчки и малко се притеснявам. Какво ще ме посъветвате?

# 83
  • Пловдив
Не вярвам кашонът ти да е в някого - просто още при опаковането са направили гаф...
Телефоните ги има на първа страница  Peace

# 84
  • Русе
Направо ви изтървах.

Теди,   bouquet

# 85
  • добрич
Аз да питам за номера на дънки-това 18 на колко отговаря.От фреските редутските взех 50 и са ми точно.Та 18 или20 отговаря на тях?

# 86
Аз да питам за номера на дънки-това 18 на колко отговаря.От фреските редутските взех 50 и са ми точно.Та 18 или20 отговаря на тях?

Според конвертора на първа страница UK20=FR50

Каня се да пусна по-голяма поръчка и се чудя - с превозвач ли да бъде, или с директна доставка до БГ. Чета ви, че има доста объркани поръчки и малко се притеснявам. Какво ще ме посъветвате?

Ако ти е по-голяма поръчката,е по-добре директно до БГ.Ако има нещо объркано,ще ти предложат или да ти върнат пари за компенсация,или да го върнеш.Ако е до англ.адрес,ще трябва да го върнеш,ако искаш да ти върнат пари.

# 87
  • Златна Добруджа
Ако има нещо объркано,ще ти предложат или да ти върнат пари за компенсация,или да го върнеш.Ако е до англ.адрес,ще трябва да го върнеш,ако искаш да ти върнат пари.

А разходите по връщането за моя сметка ли ще останат  Rolling Eyes

# 88
Здравейте, искам да попитам някой има ли от тези ботички на Пепа Пиг - http://www.sportsdirect.com/peppa-pig-canvas-boots-infant-girls-028011, интересува ме отговарят ли си на номерацията, на мен ми трябва някъде около 13.5см и се чудя кой размер да взема?

# 89
http://www.sportsdirect.com/ladies/lee-cooper-skinny-denim-jeans-ladies-646108
http://www.sportsdirect.com/miss-fiori-cuffed-skinny-jeans-ladies-646143
Здравейте, някой поръчвал ли е от тези модели и дали си отговарят на номерата?

Общи условия

Активация на акаунт