МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 10

• 66 213
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Мами ,знаете ли как стоят нещата при нормално раждане и ако таткото присъства ?

# 166
Здравейте,момичета!Някоя да е правила амниоцентеза във Ветрен при Хубчев?Отзиви?Благодаря ви предварително!

# 167
Здравейте,момичета!Някоя да е правила амниоцентеза във Ветрен при Хубчев?Отзиви?Благодаря ви предварително!
Здравейте.Аз правих амнио при Хубчев в Девата.Той е профессионалист .Бодването не го усетих,само малко неприятно беше изтеглянето на води ,но цялата процедура е много бърза - не се притеснявай.След амнио се прибрах вкъщи ,нямаше болки ,нямаше кървене и такива подобни страхотии,полежах вкъщи за всеки случай Simple Smileи това беше.Как Хубчев прави амнио можеш да видиш на сайта на ДМ ,има там едно филмче "1 ден в ДМ" ,че някъде по средата на филма е снимана самата про
цедура и ще се увериш - че не е страшно. HugЗа резултата ,да не чакаш 10 дена ,можеш да звъннеш в София ,на 4-5 ден вече е готов и те много достъпно и долре обясняват. HugНе се притеснявай ,стискам палци.

# 168
Здравейте мами, днес бях на ЖК и стана ясно, че ще си имаме момиченце! Исках да споделя с вас и да се похваля, не знаех че ще се чувствам така щастлива след като разбера пола на бебчето, но уви след като вече не става дума само за ембрион, а за момиченце друго си е... в 16:00 часа ми беше прегледа и  от тогава до сега приятелят ми се видя в чудо с емоционалното ми "аз", но какво да ме прави, та реших да се похваля и на вас... Както се казва още съм в началото и не е за хвалене, но не се стърпявам, просто цъфтя, желая на всяка жена да изпита тези емоции, които изпитвам в момента Heart Eyes Обичам целия свят днес! Обичам ви!   love001

# 169
Славенче, съвсем нормални са ти емоциите!
Аз също летях, а не вървях като ми казааха, че е момче, не заради пола, а защото вече си го представях не като "нещо", а като малко човече. Не казах на мъжа ми какво е от яд, че все ме питаше след консултация какъв е пола, а не добре ли е всичко, как съм аз или такива неща, а "Видяха ли какво е?" Та си мълчах близо месец. А аз си падам леко феминистка и той от радостта ми решил, че е момиче и така си мислеше доста време. Като му казах за рожденния му ден (подарих му сини буйки), беше страшно изненадан! Чак ми се стори, че е малко разочарован, но сега да го видиш.....
Така че наистина няма по-хубаво чувство, преживяваш нещо велико, даваш живот!

# 170
Здравейте момичета! Термина ми е на 1 май и щастливото събитие наближава, затова ви следя с интерес. Ще раждам нормално в ДМ и ми е малко притеснено, искрено се надявам нещо да не се обърка и всичко да мине нормално. Благодаря на мамите, които споделят за преживяните емоции, както и най- много се радвам, че има много добри думи към всички доктори и акушери, това донякъде ме успокоява, че съм в добри ръце. Искам да попитам къде мога да погледна списък с необходими вещи за бебето и родилката за болницата? 

# 171
Здравейте момичета! Термина ми е на 1 май и щастливото събитие наближава, затова ви следя с интерес. Ще раждам нормално в ДМ и ми е малко притеснено, искрено се надявам нещо да не се обърка и всичко да мине нормално. Благодаря на мамите, които споделят за преживяните емоции, както и най- много се радвам, че има много добри думи към всички доктори и акушери, това донякъде ме успокоява, че съм в добри ръце. Искам да попитам къде мога да погледна списък с необходими вещи за бебето и родилката за болницата?  
За бебето ти трябва само комплект за изписване, другото го осигуряват от болницата, някои мами носят биберон залъгалка. За теб може да носиш хавлия, телефон, зарядно, тоалетни принадлежности - четка и паста за зъби, душ гел/шампоан, гребен, превръзки, чехли /там има, но не стават за къпане, аи доста се пързалят/. Може да носиш и помпа за кърма.
Желая ти леко раждане и всичко да мине като по учебник Simple Smile

# 172
Здравейте момичета     bouquet

Пиша ви с надеждата някой да ме осветли аза новото отделение по репродуктивни въпроси, кои специалисти провеждат изследванията там? newsm78 гледам има ценораспис за лабораторните изследвания, мен по специално спермограмата ме интересува, ама няма информация за лаборанта който провежда изследването  Rolling Eyes

И друго се чудих, тъй като сме за вътре маточна инсеминация, дали го правят или май не. Изобщо кои са лекарите които работят в отделението, няма никаква информация, само ценоразпис  newsm78 newsm78

За всякакво инфо ще съм благодаррна.  Hug

# 173
Здравейте,
Искам да изкажа своите благодарности на д-р Ризова и акушерката Каприева за помощта, която ми оказаха за моето раждане Simple Smile). На 28.03.2012 ми помогнаха на бял свят да се появи моята прекрасна дъщеричка Даниела Simple Smile))
Благодарности на целия екип!   bouquet

# 174
  • Бургас
Pepsun,частито. Grinning
Да сте живи и здрави!
Даниела е прекрасно име,много да те радва.

# 175
Честито дъщеричката!!!Бырзо въсстановяване newsm51  ylinfant и скорошно брибиране у дома!  bouquet

# 176
Простете за е грешките,чак ме е срам - учим в момента русски Embarassed

# 177
Честито и тук пепсън Simple Smile

# 178
Здравейте и аз вече си имам бебе Simple Smile Благодаря на целия екип на болницата за грижите за мен и моята малка Пресиана Simple Smile

# 179
  • Burgas, Bulgaria
Честитоооо Пламиии   bouquet  bouquet  bouquet да е жива и здрава малката Пресиана

Общи условия

Активация на акаунт