МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 10

• 65 095
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,  дали е възможно накой от болницата да публикува графика на лекарите за месец август. Преди го имаше редовно, скоро не съм посещавала форума, да не би вече да няма практика да се публикува?
Подобна информация не можах да открия и на сайта. Предстоят ми доста пътувания и ще е по-удобно, за да реша кога да дойда за преглед. Предварително Ви благодаря за съдействието!

Вече не публикуват графиците на лекарите. Инфо само по телефона или на място  Mr. Green

# 646

Вече не публикуват графиците на лекарите. Инфо само по телефона или на място  Mr. Green
[/quote]

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ЗАЩО? Преди д-р Ризова като беше завеждащ, имаше информация за графика!
Е, все пак ще изчакам и някой от болницата да благоволи да ми отоговори!

# 647

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ЗАЩО? Преди д-р Ризова като беше завеждащ, имаше информация за графика!

[/quote]
Някаква примадона отишла да ражда и се оказало, че е друг доктор на смяна, а не тоя който си мислела, че ще е и направила скандал. Ама не е била с избор на екип, просто гледала графика.

# 648
  • Пловдив

Вече не публикуват графиците на лекарите. Инфо само по телефона или на място  Mr. Green

Някаква примадона отишла да ражда и се оказало, че е друг доктор на смяна, а не тоя който си мислела, че ще е и направила скандал. Ама не е била с избор на екип, просто гледала графика.
[/quote]

Значи никаква примадона не е щом не е била с избор на екип  Mr. Green И лекарите са хора, графиците подлежат на промени.

# 649

Вече не публикуват графиците на лекарите. Инфо само по телефона или на място  Mr. Green

Значи никаква примадона не е щом не е била с избор на екип  Mr. Green И лекарите са хора, графиците подлежат на промени.
[/quote]
Много добре казано, хареса ми!! Естествено, че винаги може да има промяна, който иска определен лекар, да си избере екип, откъде накъде ще прави скандал за промяна в графика!!!
Това не ми изглежда сериозна причина, но явно че  ще трябва да проверя на място! Едва ли ще решат отново да го публикуват!

# 650
на мен просто  ми трябва доктор, който да НЕ е върл привърженик на секциото и да не ме претупа по време на раждането. искам да си родя нормално и бебо да е ок. не искам да ме режат без причина, просто защото много жени го предпочитат или защото така му е по-лесно на доктора. жалко че е много от докторите вече се превърнаха в бизнесмени и гледат само материалната облага от всичко. надявам се това да не се случи и в Девата, ама като гледам тези новите попълнения май..............

Балеринка, аз много се впечатлих от това, което сподели, чак не мога да повярвам. Едно към едно ли предаваш разговора с този д-р Трифонов??? Впечатлих дори не е правилната дума, ВЪЗМУТЕНА СЪМ!
Аз съм родила и двете си деца нормално и наистина смятам, че нормалното раждане е най-добрият избор за майката и бебето. Не съм медицинско лице, но имам близка приятелка лекар, която също роди 2-те си деца нормално и  е категорично за нормалното раждане. С изключение
разбира се , ако има някаква наложителна причина за секцио.
Изключително си права, че лекарите вече са повече бизнесмени, отколкото лекари! Рядко се срещат истински лекари , по призвание! Но уверявам те, че има такива! 
Болницата си струва, остави ги новите попълнения.Има много добри лекари. Вярно, че д-р Ризова и Дорийска  за съжаление вече не са там, но можеш да разчиташ на д-р Гамишев, д-р Люцканов, както и на доктор Ангелов, за когото въпреки че е отскоро чувам изключително добри отзиви-с три  думи казано" лекар по призвание"!
Така, че не се притеснявай за раждането!!
Недопустимо е лекар, без сериозна причина да те принуждава за секцио!!

# 651
  • Бургас
Значи никаква примадона не е щом не е била с избор на екип  Mr. Green
newsm62 newsm62 newsm62
Относно споделеното от Балеринка много ме притеснява това секцио. Дано да не се налага, но това да родя секцио ми е най-голям страх.Първото ми раждане протече бързо и лесно.Надявам това да е още по-лесно и нормално раждане  Mr. Green
Смятам да раждам без избор на екип. А има ли отворени врати или нещо подобно?

# 652

Значи никаква примадона не е щом не е била с избор на екип  Mr. Green
newsm62 newsm62 newsm62
Относно споделеното от Балеринка много ме притеснява това секцио. Дано да не се налага, но това да родя секцио ми е най-голям страх.Първото ми раждане протече бързо и лесно.Надявам това да е още по-лесно и нормално раждане  Mr. Green
Смятам да раждам без избор на екип. А има ли отворени врати или нещо подобно?
Мисля, че всеки ден след 11 има човек, който да те разведе из болницата и да ти обясни всичко, което те интересува.

# 653
Да попитам и тук. Някой може ли да ми даде информация  за д-р Мирослав Минчев. Интересува ме дали води женски консултации? Ако да, къде и евентуално телефон негов ако знаете? Благодаря предварително!

# 654
  • By the sea
Да попитам и тук. Някой може ли да ми даде информация  за д-р Мирослав Минчев. Интересува ме дали води женски консултации? Ако да, къде и евентуално телефон негов ако знаете? Благодаря предварително!

Ако не се лъжа, води ЖК в  МЦ "Св. София" Peace

# 655
  • Бургас
Мисля да съм с пълна,едва ли ще мога да издържа ако не е пълна  Sad
Аз също те съветвам да избереш спинална упойка. Бебето го вадят точно на 5тата минута и след като го видиш, в случай, че усещаш натиск, поискай да те приспят. И при двете ми раждания процедирахме така. Анестезиологът влива някаква "дрога" в системата и си в облаците 20 минути.  Crazy
За катетъра- при първото ми раждане го поставиха преди упойката и 2 години и нещо след това помних само това от раждането.  Confused Втория път вече си знаех работата- директно им казах да го слагат след упойката!

# 656
  • Ямбол
Благодаря много за съветите момичета,в момента съм в пълно объркване,когато настъпи момента,мисля да се доверя на моя д-р Ангелов и каквото ми каже това да направя,той ме познава добре,знае колко търпя на болка и мисля,че ще направи най-правилния избор за мен.  Simple Smile

# 657

Здравей никсс, аз ходя при д-р Минчев на ЖК и съм много доволна. Личен телефон не съм му взела все още, но си записвам предварително час в МЦ Света София и няма проблеми.

Момичета я ми разяснете малко разликата между спинална и епидурална упойка - и двете ли се бият в кръста.  За спиналната разбирам, че можеш да родиш по нормален начин, а епидуралната - с нея само секцио ли става?  bouquet

# 658

Здравей никсс, аз ходя при д-р Минчев на ЖК и съм много доволна. Личен телефон не съм му взела все още, но си записвам предварително час в МЦ Света София и няма проблеми.

Момичета я ми разяснете малко разликата между спинална и епидурална упойка - и двете ли се бият в кръста.  За спиналната разбирам, че можеш да родиш по нормален начин, а епидуралната - с нея само секцио ли става?  bouquet
И двете се бият между прешлените на гръбначния стълб, но при спиналната упойка упойката се влива еднократно, а при епидуралната може да се влива повече от веднъж. При нормално раждане се използва епидурална упойка, а при цезарово сечение - спинална или пълна упойка.

# 659
  • Бургас
И аз съм при Минчев. Голям е образ Simple Smile). Много ме забавлява с приказките си всеки път.

Общи условия

Активация на акаунт