Заедно със Баба Марта дойде и моята двучертичкова награда - тема 94

• 25 969
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Разсмяхте ме с тез креватни трикове  Laughing.   А мм  ме впечатли с един въпрос-" Ама ти март месец , когато ходиш при ваште не трябва ли тогава да правим джиджи - биджи ?" А на мен наистина ми се налага да пътувам баш покрай овулацията и се надявам тоз месец да закъснее с ден -два .Как ме разконспирира не знам, подозирам ,че и той си води календарче някакво  Crazy .
 Сигме - нямам опит с гуакамолето , ама и аз много му се точа. То не се ли яде с царевичен чипс  newsm78 ?
 Ами не знам дали сме за бели ризи вече , но  ми направи впечатление , че хич не са евтини консултациите с репродуктивни психолози . Поне това си го спестяваме с разговорите тук Flutter .Не знам те как биха ми вдъхнали надежда, повече от вас  Hug Hug Hug

# 151
Ако искаш за Бургас има безплатен вариант - в Център за превенция на насилието и престъпността, консултираме както жертви на насилие, така и жени в риск или с проблеми, ако дойдеш и кажеш че имаш нужда от консултация със социален или психолог, няма да те върнат  Wink  Peace

http://centarzaprevencia.org/bg/index

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 18:04 от Звезден^Прах

# 152
Пуфе  Hug  Heart Eyes , не съм искала да те засегна . Просто исках да кажа, че разговорите тук са ни като вид терапия .
 Уважавам работата на психолози , психиатри, смятам , че никак не е лека . Душата на хората е силно ранима , също се нуждае от добри грижи и насоки  Simple Smile . Но и подкрепата на хора, които те разбират е от голямо значение  Peace
 Пък ти не ме гледай много накриво , ако се засечем  amiiii

# 153
  • В къщурката на хълма на феите
Просто исках да кажа, че разговорите тук са ни като вид терапия .

мхмм, мхмм, пък за мен е много доходоносен бизнес, щото забраних скрупулите дали да си изразите мнението или не, ама като гледам само от днес съм напред с много хубава сумичка Mr. Green дерзайте, дерзайте Mr. Green

# 154
  • Варна
Драстиииии!
Само да кажа,че цъфнах и даже и вързах #2gunfire #2gunfire #Cussing outПисна ми вече,май ще склоня за инвитро Sick,одъртях,ако взема да хвана,като порасне детенце,ще ме питат баба ли съм или мама Shocked

# 155
Естел spoko съжалявам за лелята. Другият път ник'ви такива  Hug

# 156
Просто исках да кажа, че разговорите тук са ни като вид терапия .

мхмм, мхмм, пък за мен е много доходоносен бизнес, щото забраних скрупулите дали да си изразите мнението или не, ама като гледам само от днес съм напред с много хубава сумичка Mr. Green дерзайте, дерзайте Mr. Green

Пък Мецано, кУ дойдеш да се консултираш с мен ще ти заминат всичките парички. И ние външнотърговските мениджъри дерем кожи, особено мечешки rotfImbo

# 157
Зузич ся що ме караш да ти отвърна крайно нецензурно, а? Mr. Green

# 158
  • Велико Търново
Естелка, съжалявам  Confused Защо не си дадеш още малко време преди решението за инвитро  Hug

# 159
Зузич ся що ме караш да ти отвърна крайно нецензурно, а? Mr. Green

ауууу Joy Считай, че ти дърпам езика Joy Истината казвам, ма какоооо Joy Joy Joy

# 160
дърпаш ми ти езика .. докато не те ухапя Mr. Green

# 161
дърпаш ми ти езика .. докато не те ухапя Mr. Green

От Амурки не ме е страх rotfImbo Айде, стига чат, щото и за тях ще ти дължим пари, после пак консулти ще ти правя да те обирам и така... hahaha

# 162
което пък от своя страна пак ни връща в началото за незензурните изявления свързани с възвратнопостъпателни движения в областта на кръста с представител на силния пол, който страда от леееееки ментални смущения Mr. Green Mr. Green

# 163
което пък от своя страна пак ни връща в началото за незензурните изявления свързани с възвратнопостъпателни движения в областта на кръста с представител на силния пол, който страда от леки ментални смущения Mr. Green Mr. Green

за бебеправене ли говорим Joy Joy Joy (Млъквам Mr. Green)

# 164
частично Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт