Заедно със Баба Марта дойде и моята двучертичкова награда - тема 94

• 25 967
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • София

Честит празник. Да сте много обичани,щастливи,усмихнати и да се сбъднат мечтите ви!..
Днес някой няма ли да се отчете с някой плюс  Thinking

# 286
  • София
Честит празник и от мен момичета,

Страхотни пожелания... най - вече това на Меци много ме зарадва... разказала си една страхотна приказка, която ако стане реалност всяка от нас ще бъде най - щастливата  Hug

Миленка... бягай за тест и се връщат тук с две черти Simple Smile

# 287
  • София
Честит празник и от мен .
Мили дами,
бъдете живи и здрави, все така позитивни, много женствени, обичани и щастливи. Дано на следващия осми март всяка от нас да гушка най-желаното мъничко чудо - собственото си бебче(бебчета). 
  bouquet Hug baby_neutral

# 288
  • Северозапада

# 289
момичета не е ли рано за тестче Rolling Eyes,трябваше да ми дойде вчера, мисля да издържа поне и днес и ако нямам нежелани гости утре да го направя Hug(но като се познавам  Embarassed)

# 290
  • Бургас

Бъдете  обичани, истински,красиви,
страсни ,желани, силни и живи!
И нека не само на този празничен ден,
да се чувствате така!Това е от мен!
Весел празник!
Меци страхотно послание дай боже всеки му!  Wink
Милена върна ли се от аптеката? Rolling Eyes   Praynig

# 291
Честит 8-ми март, момичета !!!
 Изпълнили сте страничката със страхотни цветя и пожелания  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes . Пожелавам ви все така да обичате и да бъдете най- обичани   loveuuu
 Да е жив и здрав синът на мама Щастливка, да расте засмян и безгрижен smile3525
 Сладката, Милена -  Praynig Hug Hug, дано чудото се е случило  Heart Eyes.
 Рокси- а лекарката не ти ли каза да и се обадиш след изследването, тези чаканки по 2 седмици за вторичен преглед са ми странни.Според мен би трябвало през това време да се проведе лечение и вторичният да е за проследяване на ефективността му  newsm78 . Успех с търсенето на работа.Прави ми впечатление , че последните дни доста нови обяви излизат, за съжаление нищо , което касае мен.От април месец вече ще съм неосигурена  Rolling Eyes
 Деситка- аз много обичам бритончета , ама не ми ходят Flutter .А съм за подстригване , ама не мога да си измисля прическа smile3553 .

# 292
  • Сливен
Честит 8-ми март,бъдете живи и здрави и много обичани   bouquet, то след невероятното пожелание на Меци, каквото и да си пожелаем, бледнее  Grinning
Стискам палци на тези от вас, които не чакат тези дни  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  
И да ви понаръся с малко розов прашец babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 293
Честит празник, момичета! Бъдете прекрасни и слънчеви, бъдете щастливи и засмени, бъдете обичани и носени на ръце!

П.П. Успях да си хвана и прашец  Crazy

# 294
Не издържах и си взеех тест и сега се деря като магаре smile3518 EFN
Знаех си ,че няма как да е станало ,наистина щеше да е чудо,ама надеждата умира последна Hug

# 295
Здравейте, милички, честит празник на всички истински жени тук, нека не губим никога женствеността си и любовта на хората, които обичаме newsm51
Меци, страхотно пожелание, много хубаво и цялостно  Heart Eyes
Аз ви чета постоянно, не пиша тия дни, че с ММ изживяваме някаква криза на връзката и са едни драми и разговори вкъщи..... всичко ще отмине, надявам се.
За всички нечакащи - имате палчетата ми, всеки път като отворя темата, се надявам да видя благата вест на някоя от вас  bouquet Миленче, може още да е рано, миличка, не унивай  Hug

# 296
  • в пералнята
Честит празник, мили мои момичета, да сте живи и здрави, винаги щастливи, много усмихнати, защото това ни прави красиви. Нека да се изпълваме ежедневно с положителни емоции и да ги пръскаме навред. Пожелавам ви в най-скоро време да празнувате този празник вече не само като жени, а и като мами. А тези, които вече са мами, като мами^2, а тези които вече са мами^2, като мами^3 и т.н. и т.н. Дай Боже, всекиму!
Бъдете обичани и се обичайте!  Heart Eyes

# 297
Миленка, нищо не се знае! Сега си сложи хубавата усмивка и се радвай на празника, а тестовете остави за след няколко дни! Wink Hug

# 298
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ !
Страхотни пожелания момичета, мерсииии ....
Мец  Heart Eyes имай милост, на някои хора им е забранен секс  Confused
Звезди все така хубавко да се отчиташ ... и мерси за кафенцето Инка, не се бях сетила  Hug
Роник душицо златна, да си жива и здрава  omm за биричката, то веднъж в седмицата да ми се допие една чашка ...  Hug тази вечер ще има наздраве  Laughing
Сладка  Praynig Praynig Praynig
Миленка не унивай точно днес, може да е раничко още  Hug

Много весел празник ви желая, бъдете най-красиви днес, обичани и благословени!

# 299
Мили момичета, бъдещи и настоящи майчета, честит осми март!

Бъди нежна, красива, вдъхновена и прекрасна!
 Бъди себе си!
 Нека да имаш много слънце, усмивки,
  споделени мигове и магия във всеки твой ден!

Пожелавам на всяка от вас, много скоро да сбъдне мечтата си да бъде мама!

Честито момченце на мама Щастливка, да порастне щасливо и здраво дете!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт