Заедно със Баба Марта дойде и моята двучертичкова награда - тема 94

• 25 967
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Честит празник на всички Simple Smile За мен това е ден на майката и по този повод Ви пожелавам всички да бъдем най-хубавите и добрите мами Simple Smile
Лек ден Simple Smile

# 301
Честит празник момичета.

# 302
Честит празник момичета.
Много се надявах миле-на да има две чертички сега и аз вече си мисля, че и при мен няма са ги има този месец

# 303
sladkata2 недей така, докато лелята не дойде ще се надяваш и ще вярваш. Нали знаеш, че надеждата умира последна. А пък ние ще стискаме палци.  Praynig Hug fingerscrossed

# 304
Честит празник, прекрасни!
Вие сте най-смелите, най-силните и най-специалните жени! Сигурна съм, че всяка от нас ще сбъдне мечтата си, защото сме страхотни и го заслужаваме!

Меци, да ти се връщат тъпкано хубавите пожелания   bouquet
Милена, горе главата, може да е рано Simple Smile
Сладката, видях, че НЕ чакаш за 13-ти. Слушай сега, на 13-ти имам рожден ден, много късметлийски ден е, така че сутринта ще чакам да ме зарадваш с едно положително тестче. Ок?
Петеса  Hug
На всички пожелавам много хубав, слънчев и усмихнат ден  Hug Heart Eyes

# 305
ренденце липсваш.. Как си ти?
Благодаря, че питаш  Hug . Вече му се вижда края на моето липсване - още само 6 седмици  Party, а иначе съм относително добре  Peace
миле-на  spoko
Поньо дабре дошла в клуба на имащите нужда от подстригване  Joy аз още мисля дали да правя къдрици или не  Crazy
Неродена мома и ние сме в период на криза  ooooh!

# 306
Цитат на: Ronique link=topic=645276.msg21359761#msg21359761 date=

[b
Сладката[/b], видях, че НЕ чакаш за 13-ти. Слушай сега, на 13-ти имам рожден ден, много късметлийски ден е, така че сутринта ще чакам да ме зарадваш с едно положително тестче. Ок?

И аз искам много да е положителен, все се надявам но ще видим какво ще стане

# 307
  • Пловдив
Честит празник, момичета! Бъдете щастливи, усмихнати, обичани и много ценени   bouquet

И нали съм по кравичките  Hug

# 308
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ПРЕКРАСНИ ДАМИ!
Бъдете силни, красиви, искрени и много, много обичани   bouquet   bouquet   bouquet
Меци, какво пожелание само, останах без дъх  Hug
Миленка, Сладката не пускайте лелките, момичета  Praynig
Дониии, под теб съм  Hug
Поздравявам ви с тази песничка  Heart Eyes

">#![/video]

# 309
  • Варна
Честит 8-ми март, момичета! Да сте  много обичани, все така позитивно настроени и много  усмихнати   bouquet

# 310
Бъдете нежни, красиви и горди като цветята...

# 311
Бъди красива като пролета!
Бъди нежна като вечерта!
Бъди горда от това,че носиш името Жена
!

Честит празник на всички дами във форума[/b] Laughing

# 312
Честит празник, мили дами! Да сте много обичани, много усмихнати, очарователни и красиви!  newsm51
Миленка недей да се ядосваш. на мен също ми показа в началото една чертичка (ама аз бързах още в деня , в който трябваше да ми дойде и аз веднага напишках един тест). Толкова бях убедена че не съм бременна, а после след 2 дни пак си направих тест и тогава се появи втора слаба чертичка!
Така че, недей да се отчайваш, все още това нищо не значи!

# 313
  • София

Опааа, ето ме и мен  Hug

Първо да кажа, аз не съм се губила, винаги съм знаела къде съм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Бях на ски, а после имах работа като за целия китайски народ на квадрат и нямах никакво време да пиша. Мерси, че ме мислите, мацки   bouquet

Та да запозна, честито на зузито и узич и лека и безпорблемна бременност   bouquet

Честито на мама Щастивка и малкия да я радва много, а тя да се възстанови бързо.

Меци, честита годишнина на голяма патеричка и благодаря за прекрасното пожелание.

Яжеееееееее, фрезиите са ми най-любимите цветя, освен тях други откъснати (и полските де) не признавам  Mr. Green

Много диагонално ми се наложи да чета, така че вероятно пропускам нещо  Blush

Милен-ка, докато няма леля има надежда.

На тези с лелките- хайде дано е за последно  Peace

И в крайна сметка, честит 8ми Март, мили дами! На всички пожелавам да са обичани и уважавани не само на този ден  Hug Hug Hug

Зузанооооооо........ далу лапите от моите пари... да знаеш, диагонално или не, виждам щом става въпрос за пари  Whistling

# 314
Честит празник, мили дами! Да сте много обичани, много усмихнати, очарователни и красиви!  newsm51
Миленка недей да се ядосваш. на мен също ми показа в началото една чертичка (ама аз бързах още в деня , в който трябваше да ми дойде и аз веднага напишках един тест). Толкова бях убедена че не съм бременна, а после след 2 дни пак си направих тест и тогава се появи втора слаба чертичка!
Така че, недей да се отчайваш, все още това нищо не значи!
Благодаря ви момичета Hug Hug Hugпоплаках си и ми мина ,сега само да дойде гадината и да заминава и се захващаме здраво luvbed
Сладка я не се отчайвай надеждата умира последна Hug

Общи условия

Активация на акаунт