Отговори
# 120
  • у нас
Нат- това е идеално за Катрин- браво.... а боледува ли Confused

успех на теб Hug

въпрос към мами отгледали по едно- две Grinning
става въпрос за сандали- миналата година незнаеща купих отворени, когато Рая прохождаше и голямо спъване падна ooooh!, сега вече ходи стабилно, дали вече са подходящи тези модели
харесала съм това- за нагледно

# 121
Люляче, не са 3 приема, а два пъти по 3 зрънца, поне по думите на д-р Михайлов.
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=3384
Препоръчва първия прием да е към 10 часа, а втория да е следобед или надвечер. Но аз давам преди обедния сън и преди вечерния. Не му ги е предписал никой, просто пробвах.
И на Ники не му действаха преди. Или ако имаше ефект то беше за 3-4 дни. Но след моя метод (нареваването) взеха да действат. Обяснявам си го така - Преди се е будил и от зъбки и по навик. Сега само от зъбки. Затова, може би, имат ефект вече. Нямам друго обяснение. Или пък си му е дошло времето за по-добър сън и аз само съм спомогнала по-бързо да стане.

# 122
  • Пловдив
Рали, ти си виновна Naughty - тъкмо си мислех, че нищо не съм поръчвала от 2 седмици и разглеждах спортдирект-а (btw - там излизат с 10тина лева по-евтини Mr. Green), но нищо не харесах... Затворих го, отворих тук и Shocked сандалки Mr. Green
Сега ще трябва и да ги поръчам ooooh!
Успех днес Hug

Пловдивчанки и другите, които сте наблизо... В петък ще има отворени врати в поделението в Граф Игнатиево - ще има демонстративни полети и т.н.т... Търся си компания hahaha

# 123
  • София
Здравейте, мами. Ние сме добре, ще оставя за няколко дена малките на мама и ще отпраша нанякъде Laughing. Рали, сандалките изглеждат добре, но по мои спомени на баткото му пречеше това, че са отворени отпред - нараняваше си крачето понякога. Затова и моят съвет е да се ориентираш към такива, които са затворени отпред

# 124
Рали, стиснати палци и от мен!
За сандалките и аз ще ти кажа същото като beb4o!
Мъниче, ей сега да съм в Пловдив и съм първа кипра наредена! Ноооо много ми е далеч, а толкова харесвам! То в Бургас няма такива неща, закриха поделението в Равнец, изобщо.......

# 125
Здрасти, банда!
Поразчетох се в края на предната тема какво сте писали за кърменето. Предполагам, че ако аз продължавах да кърмя и при нас щеше да има натиск от всякъде. Браво ви, за това, че не се поддавате. При мен сега неодобрението е заради малката разлика, която ще се получи между децата. Ей, да му се не види, не се намери и един дето да пропусне да ми отбележи, че ще ме побъркат и ще ми адски трудно с двете. Дразнещо е, адски при това...
Оплаках се!
Иначе сме добре с дребосъчко, само ми избиват от време на време нервите и се усещам, че му се карам малко повече от необходимото, пък той е такъв гушляк, милият. От два дни повтаря мама мама и идва да се гушне, когато му се поскарам за нещо... и как да не ме размекне това...

# 126
  • Варна
Щица, горе главата! Има живот и с деца с малка разлика. Mr. Green Най-трудното е да си рефер в честите кеч схватки, ама всичко се отработва.
Аз родих Дани, когато батко му беше на година и половина и ми се струваше тоооолкова голям. А сега Дани ми се вижда още малък. Crazy Но пък преди седмица някъде установих, че изведнъж в къщи няма две бебета, а две големи момченца. А и баткото много се вживява в ролята си и е много грижовен.

# 127
  • у нас
Щица - нищо не каза за бременеенето- как се чувстваш Heart Eyes как ми липсва това усещане

пускайте палците за мен- ще се явявам на конкурс за работа - конкурса е изпит Crazy
 като ми го казаха в първия момент тотално забих, като че ли никога не съм се явявала на изпит Mr. Green, може би се страхувам че с Рая нямам много време, но ще се справя Wink или поне ще се постарая да не се изложа Laughing
изпита ще е около 25 април, но конспект когато подам документи- та ще е др. седмица Peace
благодаря на всички за палците  bouquet
Работата е нова- демек не  е спешното-и е мако далеч от всички клинични дисциплини, но работното време, заплата и натовареност ме устройват Simple Smile та дано имам успех

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 15:17 от Tommelise

# 128
  • София
Шица, 2 години си е страхотна разлика за децата. Какво по-хубаво от това да растат заедно и да имат общи интереси. Peace То лесно в родителството няма, така че изобщо не им се връзвай!  Wink Всъщност всичко е въпрос на нагласа, защото на някой и едно дете му се вижда голямо бреме.  Wink
Рали, миналата година едните сандалки на Никола бяха подобни и да ти кажа, че въпреки че точно тогава прохождаше, не се е спъвал много. Той е с висок свод и винаги се виждам в чудо, като му обувам обувки, но с тези нямахме проблем. И успех в конкурса!  Peace Не се и съмнявам, че ще се представиш блестящо както винаги! Simple Smile

Днес бяхме на консултацията на 18 мес. Мерките на Никола са 11 100 гр. и 82 см. За половин година е наддал 1 400 гр. и е пораснал 5 см. Най-накрая сложихме Приорикса и сега съм малко на тръни. Що ми трябваше да чета листовката на ваксината...   Thinking
От днес каката е на градина след почти 3 месечна принудителна ваканция и все едно съм без деца.  CrazyНикола си бръмчи с количките, а аз спокойно мога да си посвърша работата. Laughing Напоследък и той се е поочовечил - занимава си се сам, заиграва се с кака си, заглежда се по филмчета (даже си има любимо филмче - Pokoyo и само да включа компютъра се настанява и иска "Поко"). Навън вече сме без количка и ходим за ръчичка. Понаучил е много нови думички и постоянно си бърбори нещо.  Wink Вече казва куче, коте и пате вместо бау-бау, мяу и па-па. Е, научил е и нови пакости.  Party Последният хит е да се качва на раклата, брои си "Ено, пет" и скача върху спалнята. Изобщо е фен на катеренето. На няколко пъти ми изправя косата като се пробва да се покатери на отворен прозорец.  Shocked Още не съм свикнала, че може да си отваря вратите и вече като проветрявам трябва да е под постоянен надзор.

# 129
  • у нас
Рая също отваря врати и сложихме райбери на тоалетната и банята че има препарати, които няма къде да ги приберем Rolling Eyes това с прозорците Confused само на ножица Peace

за наддаването- Рая за половин година е наддала 400гр Crazy- дано за2-рата годинка чукне 10-така Joy, но едва ли

за конкурса- ще падне четене, трябва да го спечеля, но да не забравяме- мой, твой, наш, ваш... Whistling

за ваксината Cry давай малко витамини.....лесно се понася, но отслабва имунитета...... ваксината поизтощи имунитета на Рая и от тогава и излязоха ечемици..... които още си стоят. Обръщам и клепачите през ден два да видя- на единия се е появило бяло връхче и предстои да се спука. Трябват затоплящи компреси, но покрай Т които ми вдига спряхме и сега трябва да подновя Rolling Eyes
сега от позицията на вече поставена- ако знаех щях да я отложа поне за време с по-малко вируси. Дано при вас всичко е ок Hug
и накрая Crazy
ми моето слънце днес навършва година и половина и аз покрай цялата дандания забравих д апочерпя още сутринта. Щях да правя и торта, нонещо се ошушках....Sad

да ми е здрава и щастлива Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 130
Леле, колко хубава тортааааа... Като нищо ще си запазя снимката и ще искам да ми направят такава я за рожден ден, я за друго.
За бременеенето... ми кво да кажа, след като ми мина отпадналостта от първия триместър все едно не съм бременна. Усещам движението на бебето, но много слабо и нарядко, така че и това не ми напомня за съществуването му. А покрай малкия хич и не се сещам да се замисля къде ме щипнало, къде ме боднало... За момента общо взето нещата вървят дори по-леко от преди. Коремът ми порастна доста бързо, но после спря и сега си е като че ли отговарящ на месеците. Килограми почти не съм качила, за което съм изключително горда, дано и до края остана с малко качени, че така или иначе не свалих от предната бременност цели 10. Единственото, за което се пазя е като излизаме пешеходно да не вдигам малкия да го нося, че ми натежава вече.
А, трябва да го споделя - преди едно известно време влязохме с една съседка, с която се разхождаме заедно в някакъв евтинджийски магазин, да вземем някаква глупост за забавление на децата, че бяха изключително криви него ден. И попаднахме на някаква играчка с натискане на клавишчета, която издава разни звуци. Вярвате ли ми, че това е най-добрата играчка, която съм взимала на детето, а като сложим и това, че струва само 9 лева ... това я прави най-добрата играчка изобщо. Пее хубави български песнички като "хей ръчички" и др. Има игри от сорта - "можеш ли да намериш морков" и като натиснеш моркова ти казва браво, а на 3 познати зеленчука пуска една героична музичка, на която Мартин се подува като попарена въшка от гордост. За 2 седмици, откакто я имаме - вече е с трети комплект батерии, той не спира да си играе с нея. И се замислих за скъпите играчки на Фишър прайс, които верно, хубави са и говорят на български, вече, но пък пеят преведени английски песнички, а не нашите хубави български песнички...

# 131
  • у нас
ние имаме подобна, но не задава въпроси- може ли снимка на вашата или и аз не знам как да разбера коя- магазина верига ли е или квартален... newsm78

# 132
От Евролайн, който е в сградата на Кауфланд. Една такава жаба е... трудно ми е да я опиша.

# 133
  • у нас
да има нещо общо с това  newsm78

# 134
  • София
да има нещо общо с това  newsm78
Това е  Grinning !
И ние по препоръка на Шица се сдобихме с нея и мнооого й се кефим.За сега сме само с 2-ри комлект батерии  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт