ама хич не се чувствам така. Децата ни са родени на една и съща дата 
Аз, често кърмех навън през лятото и винаги само одобрение съм срещала, имаше хора които ни се любуваха толкова мило

Добре поне, че свеки не се бърка толкова, само нещо от сорта - да махам памперса, да пие от чаша. Но и казвам, че като няма да ходи на ясла не виждам смисъл, иначе тя това работи и им е по-лесно в градината, когато са научени децата. Не виждам смисъл като не е готово детето да го мъча. А за памперса....идва лято, тогава ще го оставям без, сега не виждам смисъл, а и не дава признаци че може да се стиска. Пишка в гърнето и след 15 мин. в памперса. Ама и той пие много вода, сигурно за това.
Аз тръгнах за работа с колата на следащия ден, след като си взех книжката от КАТ и от тогава не съм спирала. Много е важен инструктора! Моя беше невероятен, бивш шеф на ДАИ, много спокоен и светъл човек, скъсал майка ми на шофьорския изпит преди 20 год., но тя минала на червено
Дойде веднъж на един курс с нас , да ме видела как карам.. като влезе в колата и го видя - замръзна, а тя каква била работата
Е, на втория път успя мамето.
Стискам палци всичко да мине бързо и още по-бързо да го забравите 

velizarka_8 , теб специално те помня, че се включи доста по-късно, но още в началото ми направи впечатление на много позитивен и мил човек, така че нямаше как да не те приемат в групата.
Сърдечни благодарности на всички за приветствията, много е приятно във вашата компания. 
. Наистина, защо докторите не проверяват рутинно ушите, когато отиде болно детенце при тях?! Това си е слабо място на тази възраст. .. Съжалявам, че ви се налага да се борите с такава поредица от болести с Дани. Дано по-скоро израсте този период и да си добие естествен имунитет!
.
! Нови мами винаги са добре дошли - някои дори и от старите за съжаление вече не пишат - трябва да попълваме редиците
.
! Думата "падна" я чува и произнася по най-сладкия и странен начин - казва "папти"
.
... Как ги превеждат само
..). Първите две отначало ми се сториха малко повърхностни и скучни, но съвсем не се оказа така. А сега ми остана точно тази "Бар последен шанс". М. Кийс има още доста, сестра ми всичките ги е чела
- половината на бг, половината на англ. А, ето един линк на Хеликон с книгите й, които предлагат - както очаквах повечето са преведени съвсем другояче. 
. Виж за говоренето моят е шампион
Не само, че прави изречения, но и ги прави със съответната интонация - хем е смешен, хем е сладък
. Напоследък по цял ден повтаря: Дядо къде ееее? Баба къде еее? и същото с леля, кака, с имената на леля и двете каки, тати, водата, чиша (гърнето му) и куп други дето не му ги разбирам, но ги довършва с "къде ееее?" Тази вечер за първи път каза "чао", а не просто "тау". Изобщо, устатко си е.
Мен всъщност зъбите и теглото не ме притесняват, но ми е тегаво дето не говори и като цяло не възприема нови неща. Баткото ни беше много напред от малък и сега продължава да е много паметлив и съобразителен, а това мъничкото е съвсем различно. Надявам се да навакса по някое време, нямам амбиции да отглеждам гении, разбира се, но все пак.
.
. След това започнах активно да шофирам когато баткото беше на 2 годинки и от тогава не съм спирала. Маша, успех и от мен