Ние водихме малкия в селото, което е преди курорта, където е вилата ни... Страхотно местенце - селцето е сгушено в самите Родопи и хората са изключително мили
А малкият колко се радваше на животните... 
Още повече че лятото често ходим на пикник в този район.
Има прекрасни места по пътя за селото, даже и на палатки там сме нощували. Ние мляко взимаме от наши познати, които гледат животни близо до София и лятото водихме децата да ги видят. Определено е за предпочитане пред зоопарка. На мен също ми става мъчно за животните, затворени в клетка. Затова и сега като се замисля, май само 2-3 пъти сме ходили в зоопарка и то по покана на приятели.
Обикновено е голяма навалица, но сега учудващо нямаше почти никакви хора. Може би заради ограничението за коли на Витоша. Никола пък много обича снега. 
Тази година рано-рано резервирахме морето. Толкова ни хареса мястото, където ходихме миналата, че решихме да избързаме. Да не би да ни изпревари някой, че местата не са много, а и тази година се очертава да сме още по-голяма компания. И по тоя повод пак трябва да се почва 90-дневната диета.
Бяха ми останали 3 кг за смъкване, обаче след гостуването ми при свеки миналия месец килограмите вече са 5.
Приятелка ми сподели за едно тибетско прочистване с чесън, даже има тема във форума за него - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373036.0. От тази тема пък разбрах за друга рецепта за пречистване с лимони и мед. Но се чудя още заради кърменето.
че иначе после може и да е късно...

), ама нещо не съм на такава вълна. Чакат ме да препрочета Хари Потър и Нарния (обичам такива приказно-фантастични романчета). Свалила съм си и Властелинът на пръстените, ама нещо му се чудя. Някой чел ли го е? Толкова ли е досадна книгата като филма (гледала съм само първата част, която ми беше доста тегава)? Наскоро четох Шерлок Холмс и трите тома, (изданието на Труд, ако не се лъжа) и това в общи линии ми е любимият вид четиво.
Но "Игра на тронове" си заслужава гледането. Ще има и четвърта част, на 15.04 е премиерата, мисля. Не ти препоръчвам след това да четеш книгите. Аз започнах с първата и до там, някак неподредена, разхвърляна ми се стори. Харесва ми да гледам филми и след това да чета книгите (просто така се случва на нашия пазар, една книга се тиражира след екранен фурор), така имам образите на героите и в мен заживяват някак по-различно. Не съм с толкова добре развита фантазия (по-прагматична съм), че да чета и да си представям персонажите. Затова в този ред ми е по-интересно.

Тази година, единствено ще променим времето на пребиваване - мислим да отидем юни месец за 10 дни.
И като стана въпрос - Лита, се загуби 
Оказа се, че ушето е много по-добре и няма да ни правят сега парацентеза!!! Супер много се зарадвах!
И месри за хубавия букет от Дидко 
Сега стана така, че през деня вчера не съм го кърмила, заспива без сучене, но за сметка на това пък през нощта се буди 6 пъти и му давах. После сутринта пак искаше и като отказах доста си поплака. Горкото, много ми е жал за него, ще пострада докато майка му реши как да постъпи.
Изчетох и трилогията Игрите на глада, не е лоша, но в сравнение с Хари е къде-къде по-назад. Толкин изобщо не мога да го чета, което е странно, понеже аз реално чета почти всичко. Последно изчетох всички издадени в Бг книги на Матю Райли, много ми допадат