Отговори
# 60
  • Варна
Честит празник, дами! Бъдете все така усмихнати, лъчезарни, любящи и прекрасни!

Малко съм ви поизтървала. Embarassed
Дани, благодаря за темичката!  bouquet
Тонинце,добре дошла и от мен!
Дана, дано бързо се оправяте и тези болести да са последните! Пууу, много лошо потръгнаха нещата тази година, но Дани е горий и ще ги преборите! Hug

Я, сега четящите да разкажат по-подробно що е то електронен четец /май така се казваше/ и има ли той почва при мен? Laughing Също как и от къде си теглите книжките? Heart Eyes

# 61
Честит празник, мили МАМИ! Бъдете щастливи и обичани и нека има много радост в живота ви!

_Dana_, чудесен подарък за 8-ми март!

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 12:53 от velizarka_8

# 62
Антония, ел.четец е нещо на което четеш книги в ел. вариант Wink Аз наскоро си купих и доста проучвах, та извода, до който стигнах е, че е най-изгодно да си го поръчаш от чужд сайт. Марката на която се спрях е Kindle, добри са и на приемливи цени, поръчваш си го от Amazon или Ebay и ти излиза с повече от 100лв по-евтино, отколкото да си го купиш от тук Wink
Иначе сайтове за ел.книги да искаш, има мноооого книги, теглиш и четеш на четеца, малък, лек, удобен за пренасяне, качваш сумати неща и винаги и на всякъде има какво да четеш, батерията държи поне месец, можеш и в нета да влизаш, ама там вече как и колко си зависи от модела. И туй то с две думи Wink

# 63
да добавя..има модели, които четат mp3 и JPEG и някои други формати като WMP. Това за музикални маняци като мен е супер. На сносни цени са тези с по 2 гб. памет и слот за карта до 32 гб. vesy_evi, благодаря за идеята, наистина по-евтино излизат, не робувам на маркa, а и щом казваш че са сполучливи ще си харесам за имения ден подарък  Laughing Та лятото като пътувам за работа (един час в едната посока и после обратно) ще имам време да слушам музичка и да чета.
P.P. Само да те питам 6 инчов ли е и ако 'да', добре ли се чете PDF-а? Може ли да се увеличава шрифта?
P.P. Сега се позачетох, Kindle са много сполучиливи! А бях си харесала Sony Reader...

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 14:24 от velizarka_8

# 64
  • Варна
vesy_evi, velizarka, благодаря за разясненията, момичета! Сега ако може и линк да пратите с примерен четец - средно качество/добра цена. Нещо хич не съм наясно с тия нови технологии. Embarassed

# 65
  • Пловдив
и аз тъкмо съм на тази вълна Mr. Green
Харесала си бях, но след няколко разговора с мъжа, стигнахме до извода, че ще си вземем таблет - така и така ще се връщам на работа, а там лаптопа няма как да го нося (защото е 15'' #2gunfire)
Поне там имам доста време, та мога да си чета и книжки Heart Eyes , че за подготовка за изпит не става - все някой ще се намери, който да ме разсее

Дана, радвам се, че се размина интервенцията Hug Дано вече болестите са зад гърба Ви!

antonia
, във форума има тема за е-четците - на мен ми беше много полезна Peace

# 66
http://www.amazon.com/gp/product/B0051QVESA/ref=famstripe_k
Ето такъв моя, тази цена тук е само за Щатите, за Европа е малко повече, но пак излиза мнооого по-евтино, аз поръчах такъв от Ebay и ми излезе с доствката към 180-190лв (тук цените на същия отиват към 300лв).
Всеки си го избира според това за какво ще го ползва, аз исках точно такъв, защото лаптоп си имам, мп3 също, исках да чета книги, той си е и за това в крайна сметка, та асе спрях на по изчистен от към екстри вариант, защото не ми трябват. Мислех да взимам с 3G (постоянна безплатна връзка с нет), но се отказах, за мен не си струваше толкова отгоре на цената за нешо, което не ми е толкова необходимо. И с този можеш да влизаш в нета, връзката е wi fi, но така или иначе браузърите на четците не са толкова удобни, къде къде по-удобно е да си теглиш от компа и после качваш на четеца.
Има и такива с тач скрийн, отказах се от такъв с оглед на това, че сме с малки деца не мисля, че е удобно, Мая постоянно ми го дърпа за нещо, а също така и на нея и чета от време на време детски книжки, още е малка и бързо губи интерес, но растат бързо и скоро ще четем яко Wink та от тази гл.т. е по-удобно да не е с тач скрий, който при всяко докосване от малките ръчички (което е неизбежно) да реагира.
На Kindle качеството е много добро, особено спрямо цената, мисля че за сега те държат най-добрите оферти спрямо качество и цена.
Това е мое мнение, след проучване и търсене и сега вече и след опита ми с него, аз лично нямам никакви забележки.

# 67
  • Варна
Много, много, много благодаря!

И аз пазарувам основно по нета и затова ми трябваше мнение на човек, който ползва такова нещо.

Мъниче, ще погледна и в темата.

# 68

Честит празник мамита !
Ина дано е хубаво времето да дойдете да се видим!Цункиии

# 69
Честит празник, мили дами!

И аз се зарибих за четец newsm78 За себе си, мисля, че бих предпочела вариантът с екстрите Peace Не че ми остава много време за четене де... Малчо докато беше бебе що книги прочетох, но тогава той само сучеше и спеше Rolling Eyes
Дана, страхотни новини, дано никога не се повтаря!
sweet maniche, чакаме те на море Simple Smile

# 70
Ох,от колко време не съм чела....последно препрочетох на Хейли няколко книги, и то защото  немога да намеря нова,която да ми грабне вниманието. И аз съм фенка на Хари Потър и Здрач, но наТолкин не можах да прочета "Властелина на пръстените". Стигнах до половината и ми писна Simple Smile.
Обаче разгледах сега "Игрите на  глада" и изглежда интересно. Може да си ги поръчам за РД и да пробвам да почета. А то скоро и филма излиза.  Дано Ивайло дотогава се научи да си играе по-дълго сам и да имам повече време Simple Smile.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК. Ние "празнувахме" с японска кухня (доставка вкъщи) и сега вече някои спят, а и аз след малко. Лека нощ мили дами! newsm51

# 71
Здравейте момичета!
Честит 8ми март на всички, да сте много щастливи!

Ина, мерси за виртуалния букет.   bouquet

Дана, радвам се, че се отървахте от процедурата. Ще го погледна Матю Райли, дано ми хареса.

За ел.четеца си говорите, моя е на Prestigio. Не е лош. Чете avi, mp3, jpg и други подобни файлове. Не, че ги ползвам, ама живот и здраве като тръгна на работа мога и музика да слушам докато чета и пътувам. Майка ми има на същата фирма с тъч скрийн и wi-fi. На баща ми е Kindle. Мен  в Киндъла ме притесняваше моментът, че вечер няма да мога да чета без лампа, а аз чета предимно нощем. Но пък голямо преимущество при него е трайността на батерията, а и може би по не натоварва очите. Моят също не ми ги натоварва.
antonia, това е моя.

Тонинце, аз май на Софи Кинсела всичко що е излезнало в БГ съм го прочела, кое съм си купувала, кое назаем, кое в ел. вариант. Беки Б. накрая става досадна, но другите й книжки са доста приятни.

За отбиването, варианта с даването през ден почнах да го практикувам когато Ема вече беше готова за отбиване, преди това щеше да е mission impossible.

Сега съм се запалила на тема преса за коса. Една приятелка ми даде назаем да пробвам нейната, че исках да се изправя за РД на Део - еми страхотна е. За половин час си издърпах косата, а тя е дълга и чуплива ( повече на фризьор няма до отида за тази цел). За жалост видях, че модела не го предлагат вече, а е много хубава и с вариант за мокра/влажна коса. Та ако има ведущи в тази област, моля за съвет. Спряла съм се на марки Remington, Bellisima и Babyliss. Май клоня към последната, защото има вариант Wet & Dry и е на прилична цена (до 60 лв). Чакам отзиви. 
Peace

Ох, пак се отплеснах, ще ме прощавате.  Hug

# 72
  • Пловдив
Здравейте момичета  Simple Smile!
Да се запиша, че вие нова темичка сте подхванали и поне да ви попрочитам, пък като има време и ще драсвам и по някой ред Simple Smile
Аз съм "За" пловдивска среща Simple Smile !
Ние сме добре! Палави и щури, но това е нормално  Wink Най-много ме радва, че вече не са така войствено настроени един срещу друг, а си играят заедно, търсят се и си подават играчките, след което следва бурно "браво" от моя страна! Наистина много се радвам, че не се бият и карат непрекъснато!Е, от време на време има спречквания, но са все по-рядко.
За говоренето, Алекс си е все така по-бъбрив. Всичко повтаря, изречения прави и е много сладък. Много ни разсмива, като вземе да говори паразитни думички, да речем "Ииии, начи..." Крисито е по-умерена в говора, но покрай него много се старае и доста говори и тя. И ние сутрин разпитваме кой къде е, та сме сами. Изреждаме родата, тати, кака, баба... Simple Smile
За кърменето не мога да взема отношение, защото отдавна сме го забравили Simple Smile Но съм на мнение, че всяка майка най-добре си знае и решава до кога!
За четене на книги време няма!
На новата мама, добре дошла  Heart Eyes!
Усмихнат ден на всички!

# 73
Chestit Praznik(sas zakasnenie) !Izvinqvam se za ezika , no mi e razvalena fonetikata ne6to !
Nie sme dobre,po cql den smenqm pampersi i davam hrana, no e veselo  Crazy  Crazy  Crazy .
Braqn sashto dosta djumoli,opitva se da pravi i izrecheniq; knigi v momenta ne cheta,skoro mai nqma i da pochna Simple Smile.Nqmam vreme da cheta i tuk ,no shte gledam da na vaksam i 6te se razpisvam .

# 74
Привет, мами Simple Smile!

Велизарче
, питаш ме за спането на Дара - ами не е добре - то щях да се похваля, ако имаше голяма промяна. Два месеца и избиваха тия два долни кътника! Почти целия януари беше събуждане по десет пъти на нощ, после малко поутихнаха нещата - по 4-5 пъти. Не знам вече дали е от разните хомеопатични. И в края на февруари вече е с двата долни кътника + осмия резец също. Тези дни имаше една-две такива нощи пак, а и през деня се виждаше, че я дразнят - пак си пипаше ушите често, явно са тръгнали бавно, но славно и горните да пробиват. Та бая зор ще видим, ако по толкова време чакаме всяка двойка кътници и кучешки ooooh!.
Иначе казваш бързо се свиква на хубавото - така е, то ако някой на мен ми беше казал какво чудо щеше да е с нашто спане, щях да се гръмна още тогава Laughing.

Мъниче, LITA отдавна разреди писането, откакто тръгна на работа. Но наистина от доста време не е писала последно, дано са добре с Мити.

Общи условия

Активация на акаунт