!Времето се оправи и съвсем не ми остава време за форума. Но да ви споделя набързо, какво ни се случи, за да имате и вие 1 на ум!
Петък. От детската кухня, риба с доматен сос. Дават често и децата я хапват с удоволствие. Но към края на бурканчето, Алекс, започва да се държи странно и да си дърпа с ръчичката от врата, сякаш иска да махне нещо и да скимти.. Веднага ми светна, че има забита кост някъде из гърлото...
Викам тати от работа, да ни кара на УНГ, викам кака от училище, да гледа Крисито и заминаваме веднага. Кост имаше, 2 см. дълга и доста дебела. Забила се под сливицата. Извадиха я, като го упоиха малкия с пълна упойка. Наспа се в болницата и в 5 часа си бяхме в къщи и играехме весели вече 
Та, мами, имайте винаги едно на ум! Проверявайте добре рибата! Доктора ни каза, че добре че сме отишли..., голяма беля можело да стане с тая голяма кост, ако била тръгнала надолу...
За моя радост, всичко приключи успешно!!!
Днес ходих в яслата да поговора с Директорката. Беше много мила и ми се извини няколко пъти. Давали им филе от Хек и винаги го проверявали за кости..., но белята станала... Тя каза, че за толкова дълъг стаж, това и е бил винаги големия страх, но досега ние сме били първия и случай... Обеща че ще завишат контрола! Аз също

Та, така...
Внимавайте с рибата много
!Иначе, много е хубаво на разходки в топлото временцце
Ние обикаляме за ръчичка и правим доста дълги преходи вече 
Усмивки и поздрави от нас
))
Да ти кажа, нехайство към гърдите все още няма
Преди две седмици спрях да го кърмя през деня, а от три нощи спряхме изцяло. Е, продължава да се буди и аз дори сега будувам повече, защото преди само давах гърдата и заспивах, а сега се разсънвам, но се надявам да е временно.
...Друг е въпроса, че съм и болна 
И то не, че е злояд, ами му е много трудно, направо невъзможно да стои мирен за повече от 2-3 минутки.
Обикновено започва да се храни в столчето или седнал в мен и така успява да хапне няколко лъжички, след което решава, че трябва да стане прав и да се катери по масата или директно скача и отива да си играе.
Ако го оставя така, след половин час ще се сети, че е гладен и ще потърси нещо за хапване и цял ден ще се храним на почивки.
Даже тази събота ходихме на Дни на отворените врати в Националното музикално училище и беше доста впечатлена. И ние сме я нарочили за музикална и артистична и е време да се ориентираме към някоя школа. Успех на изпита!
Гърлото също е червено, отказва да се храни и за капак го боли и дясното уше. Според педиатъра ни се касае за постваксинална реакция на Приорикса. 
Как ще се боря с нея понякога ъкъла не ми го побира....и все по-трудно става и така, айде стога толкова
Не съм искала никой да засегна или обидя, просто споделих какво мисля по въпроса...
Избягвам да оставям малкия там - единствено ако няма друг начин (общо, да е стоял там, без мен 7-8 пъти за по час-два)
Според свекърва ми, това, че е отгледала двама сина и дава право да взима решения вместо мен за МОЕТО дете, което пък на мен някак си, не ми се нрави
И така - карам им малкия да му се порадват, но задължително и аз съм там