приятно доизкарване.
Адреналинка, аз съм се водила по книгите на Ан Бакюс - моето първо бебе, моето дете от 1 до 3 години - първа и втора част.
Понякога обикновените нормални неща са ми убягвали и тези книги ме подсещат и сега
Тази авторка ми се стори подходяща и за моите разбирания като мислене, затова се спрях на нея. Само да спомена, че е добре да изберете само една система, книга, която Ви допада най-много и която се приближава най-много до Вашите разбирания за възпитание.v_spasova, и при нас почивката ми вечер започва с прането, готвенето... и чак тогава другите неща

хайде, здрави дечица и много усмивки

п.п. кога започваше лятото по астронимически, хайде да минем 50та страница и да си пуснем една по-лятна тема

пример:
Лятото дойде, хайде СЕПТЕМВРИЙЧЕ, на планина и на море

Върна ни в първи клас малкия - буди се по 10 пъти на нощ с писък и нищо не може да го успокои, освен ако не му дам да суче... 

Как да го накарам вътре да се изпишка? Идеи?
.
.jos ,ако имаш повече информация за тези бунгала на Камчия ,ще се радвам да споделиш.
Можело значи... Иначе отскоро я оставям без памперс през деня и гледам да я подсещам за пишането. Ако стане авария вика "кап-кап" - накапало се горкото
надявам се 4е не е късно вече.