Отговори
# 675
ох, завиждам и аз за почивката  Embarassed
приятно доизкарване.
Адреналинка, аз съм се водила по книгите на Ан Бакюс - моето първо бебе, моето дете от 1 до 3 години - първа и втора част.
Понякога обикновените нормални неща са ми убягвали и тези книги ме подсещат и сега Wink Тази авторка ми се стори подходяща и за моите разбирания като мислене, затова се спрях на нея. Само да спомена, че е добре да изберете само една система, книга, която Ви допада най-много и която се приближава най-много до Вашите разбирания за възпитание.

v_spasova, и при нас почивката ми вечер започва с прането, готвенето... и чак тогава другите неща  Whistling
хайде, здрави дечица и много усмивки Simple Smile

п.п. кога започваше лятото по астронимически, хайде да минем 50та страница и да си пуснем една по-лятна тема  Hug
пример:
Лятото дойде, хайде СЕПТЕМВРИЙЧЕ, на планина и на море

# 676
  • София
п.п. кога започваше лятото по астронимически, хайде да минем 50та страница и да си пуснем една по-лятна тема  Hug
пример:
Ми да минем Simple Smile

Заглавието ми харесва Simple Smile

Ние май засега ще се откажем за ходенето до Гърция.
Хубавото беше, че сестрата на мъжа беше проверявала - т.е. на нас не ни се налагаше нищо да проучвме и да търсим.
Но при мен не се знае дали ще ме пуснат, имаме един проект да довършваме на работа, Сами трябва да ходи по контролни прегледи. Паспорти не сме извадли на децата, а това е свързано с отсъствие от работа. И нещо станаха много условията от наша страна.
Пък хората искат днес-утре да резервират, че то и не остана много време.
Докато ние ще сме смигурни с инфото дали можем другата седмица...

Засега ще очаквам да се включат мамите тук с предложение за море Simple Smile

# 677
  • Пловдив
Заглавието е страхотно Peace
Айде, активирайте се, че станахме за срам с тази мартенска тема Mr. Green

Аз съм пристрастна, но да си кажа Mr. Green
Вече няколко години почиваме на Сарафово - няма го комерсиализма, типичен за Черноморието; спокоен плаж, народни цени Mr. Green

Аз да се оплача... Почивката си беше страхотна, освен факта, че са тръгнали наведнъж и 4те последни кътника #Crazy Върна ни в първи клас малкия - буди се по 10 пъти на нощ с писък и нищо не може да го успокои, освен ако не му дам да суче...
всичко добре, но тъкмо си беше свикнал да спи по цяла нощ и близо месец не се е будил, з ада суче... Сега ме притеснява, че след този маратон, ще започне отново да се буди през нощта newsm78
Ще видим какво ще стане, искрено се надявам, че след като поотмине зора от зъбките, ще си спи отново...

# 678
пример:
Ми да минем Simple Smile

Заглавието ми харесва Simple Smile

Ние май засега ще се откажем за ходенето до Гърция.
...Засега ще очаквам да се включат мамите тук с предложение за море Simple Smile
за с малки деца препоръчвам северното ни Черноморие.
Ние ще сме на Дружба, живот и здраве през август, близо до Варна е. От другата страна на Варна пък е хубаво на Камчия, има бунгала и къщички, пак е екстра за с деца Simple Smile
Предложението ми е, че е до голям град все пак и няма много завои по пътя до там.
Иначе имаме познати с къща-хотел в Несебър, в новия град близо до Северния плаж, но там ще е като станем по-големи  Crazy

# 679

Аз да се оплача... Почивката си беше страхотна, освен факта, че са тръгнали наведнъж и 4те последни кътника #Crazy Върна ни в първи клас малкия - буди се по 10 пъти на нощ с писък и нищо не може да го успокои, освен ако не му дам да суче...
всичко добре, но тъкмо си беше свикнал да спи по цяла нощ и близо месец не се е будил, з ада суче... Сега ме притеснява, че след този маратон, ще започне отново да се буди през нощта newsm78
Ще видим какво ще стане, искрено се надявам, че след като поотмине зора от зъбките, ще си спи отново...

и ние сме така сега, само че с кучешките...
ъъ, може и кътници да тръгват, там венците са мноого бели, но не съм заглеждала подробно...

# 680
Здравейте, мами!
Срам не срам, още не съм водила Ники на плаж, а навън е жега вече. Но като ни е работлив таткото и с тази нова работа ни взима колата...... ще чакам мъжкото свеки да излезе в отпуск и да ни води.
jos, чудесно заглавие!
И нашите последни кътници са тръгнали явно, защото нощем се буди с такъв писък!!! И заспива само ако го гушна. В момента в който го оставя сам в кошарата се започва отначало. Не в първи клас, а в детската градина ме върна... На всичкото отгоре започна много да се инати! Знам, че трябва да мине и през това, но ми е мъчно за кроткото и послушно момче...

# 681
  • София
Знам, че трябва да мине и през това, но ми е мъчно за кроткото и послушно момче...
Още по-мъчно ще ти става  Crazy

Лора вчера се изказва с ръце на кръста - мамо, ти не трябва да ми се караш  Shocked
И аз - защо?
Защото не трябва.
Аз - ама ти не ме слушаш, затова ти се карам.
Ама аз слушам.
 Thinking

Обличането е зор, храненето е зор, къпането е зор, излизането от ваната е зор, за филмчетата разгоравяме на по-висок тон понякога...
И като се включи малкия с мрънкане и аз вече не на черешата, ми не знам на какво се качвам...

# 682
Знам, че трябва да мине и през това, но ми е мъчно за кроткото и послушно момче...
...

колко ми е познато вече, лудетини стават, да са живи и здрави, сладури Simple Smile
Мойта започна и едни изречения да реди, мъчи се вече всичко сама да прави, не иска на столчето си за хранене, сяда на "големия стол искам" и си мъкне една възглавница да й я слагам, даже си я намества на облегалката и започва да се катери по стола  Crazy и гледа какво има на масата, какво ще й сложа, въпреки че заради зъбите ли, жега ли е, по-малко яде тия дни, повече пие течности като гледам  Rolling Eyes

вчера я пуснах пак по гащички, обаче като не напомням за гърнето и тя се улиса в игра или нещо и забравя, идва и ми казва "мокро" или пък си и грае и мълчи докато аз не се усетя/сетя.
какво правите в тоя случай, подсещате ли първите седмици?
имаше и нейде тема, ама тук да питам за наборите Wink

# 683
  • София
О, да, Лора гледах на 20 мин в началото да я карам да пишка. Виждала съм я - застанала  до масичката, нещо рисува или реди и в един момент застива, пуска пишото и продължава ...
Но за около 2 седмици това отмина, почна сама да казва, а аз по-рядко подсещах. И полека-лека и това отмина.
Даже сега стиска прекалено много, чак яд ме хваща и я подсещам.

# 684
  • Варна

Лора вчера се изказва с ръце на кръста - мамо, ти не трябва да ми се караш  Shocked
И аз - защо?
Защото не трябва.
Аз - ама ти не ме слушаш, затова ти се карам.
Ама аз слушам.
 Thinking

Обличането е зор, храненето е зор, къпането е зор, излизането от ваната е зор, за филмчетата разгоравяме на по-висок тон понякога...
И като се включи малкия с мрънкане и аз вече не на черешата, ми не знам на какво се качвам...
Laughing Сладуранка - Лора!
Днес и аз отнесох едно мъмрене. Whistling Тръгваме да излизаме на игра и не мога да обуя Дани, защото непрекснато се върти, шава и т.н. Скарах му се, тупнах го по д..то. А той сърдит хвана кака си за ръка, слизат по стълбите надолу и ми се кара, че и пръст ми размахва. Crazy Направо трябваше да се засрамя! Mr. Green

П.П. И ние сега уж ще махаме памперса. Оставам го по гащи и си държи около 3 часа без да се напишка. Обаче като го сложа на гърнето и нищо не върши. Снощи например си събу гащите сам и седна на гърнето. Обаче сяда, става, сяда, става и вътре нищо. Накрая седна на земята ДО гърнето изпишка се и си пляскаше в мокрото с кеф. #Cussing out Как да го накарам вътре да се изпишка? Идеи?

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 14:25 от antonia

# 685
О, да, Лора гледах на 20 мин в началото да я карам да пишка. Виждала съм я - застанала  до масичката, нещо рисува или реди и в един момент застива, пуска пишото и продължава ...
ахаа, така прави Simple Smile явно трябва да я подсещам, че го правех като беше с пампи. И сега пак ще опитам.

antonia, имаме едно приятелче от блока, момченце, като са вън майка му казва, че поливат тревичката и той така пишка, а в гърнето, че поливат гърнето и така пишка той. Също в началото са ходели с таткото до тоалетната и той по примера на по-големите ...

# 686
  • София
Днес и ние сме по гащички в къщи ,ама за секунда не седи зверчето на гърне ,но се надявам да почне да се по усеща.Веднъж се напишка и беше доста изненадана ,че й е мокро по краката  hahaha .

И аз чакам предложения за море  Grinning .jos ,ако имаш повече информация за тези бунгала на Камчия ,ще се радвам да споделиш.

# 687
  • Варна
jos, той си знае какво и как се прави. Но не иска да е на съответното място. Най-любимо му е като пишка прав и да си "мие" ръцете. А после за разкош, ако не съм го усетила и да тропа в локвичката. Crazy

# 688
Нашата госпожица ни направи голяма изненада вчера - събуди ме в 8 сутринта (поспаливи сме по принцип) да ми каже "куку аки". На мен много ми се спеше и й викам да ляга, но тя си настоява - "мамо, куку аки". Накрая донесох гърнето и - о, чудо! Изака се вътре  Party Можело значи... Иначе отскоро я оставям без памперс през деня и гледам да я подсещам за пишането. Ако стане авария вика "кап-кап" - накапало се горкото  Laughing

# 689
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте мили мами ,много благодаря за отговорите за книгите взех си 2 и съм мн доволна , аз като завършила психология се чувствам толкова безсилна пред възпитанието сега като 4ета ЕДНАТА КНИЖКА И ВИЖДАМ КОЛКО МН грешки съм допуснала Sad надявам се 4е не е късно вече.
аз почнах работа редуваме се с мъжа ми ,малката няма да я пускам на ясла/Памперса го махнахме доста отдавна и няма проблем дори и вечер милото си става сваля бикините и пишка Simple Smile) спи сама с отделна стая ( не знам само как тази сутрин осъмнахме на цицка ) как е дошла как се е качила как е преско4ила баща си нищо не помня .Лягаме я 20 в 21 заспиваме в 6.30 ставаме Simple Smile)) създадох и режим и ми е мн по лесно .СЕГА да питам конкретно Simple Smile какви слънце защитни масла ползвате сега заредих в магазина всички бебешки и детски на НИВЕЯ но не знам кое е най подходящо и дали да и взема от тях. 4е всеки ден слизаме до морето след 17 ч де но все пак
мерси много и много целувки

Общи условия

Активация на акаунт