Отговори
# 660
  • Пловдив
хахаха и Дидо е така - излезем ли от входа и се запътва към колата Mr. Green
Голяма хаймана е (на кой ли се е метнал Whistling Mr. Green).
Ама какво по-хубаво от това - тъкмо повод да обикаляме повече - ще му покажем Родината Mr. Green Купих нови 3 книжки за 100 национални обекта (че нашите бяха от старите) и сега ето ни повод, да ги обиколим отново newsm44

И аз много имам желание за моренце в Гърция, защото ми навява само хубави спомени, но докато малчо не стане поне на 4-5 годинки няма да стане...
Ще видим какво ще стане тази есен - има вероятност да отскочим до Испания за 3-4 дни, но ще зависи от отпуската на татито, от това дали ще запиша магистратура и здравословното състояние и на тримата Rolling Eyes ...да не забравям и професионалния си ангажимент... Абе сложно е напускането на страната при нас #Crazy

Днес сутринта Дидо ме изненада с нова песен: "Ало, ало цъце" Shocked Мъчих се, мъчих се да се сетя, но не можах, та попитах коя е тази песен в яслата - "Ало, ало слънчице" hahaha

# 661
Момичета, аз за морето в Гърция съм чувала само хубави работи. И като гостоприемство, и като условия в хотелите и плажове. Бих отишла и там с удоволствие. Vesi_evi, относно дългото пътуване, права си, че няма нужда да се причиняват излишни неудобства на детето. Ще гледаме да измислим нещо компромисно. Тя е свикнала да пътува, но рядко повече от 5 часа, и добре че електронната ми книга плейва клипчета, че ни спасява. Заредила съм "Маша и Медведь", и благодарение на нея преживяваме докрая. Ти щом пътуваш често до Варна със самолет, можеш ли да ми кажеш колко е билета?
Колкото до пеенето, и при Николета има някакви наченъци. Опитва се и да говори все повече. Като види, че някой свири на инструмент, го сочи и обяснява: - Пее, пее!  Grinning

# 662
охоо, коолко съм изпуснала...
ама бяхме с малката навън и тя заспа тамм докато се пренесем вкъщи Wink

дилемата с яслите я решихме така точно, да не я местим през месец тук-там. живот и здраве, от есен в новата градина Simple Smile само дето ще е след 15ти септември ми казаха оттам, та ще го мислим от 1ви септември някак.

ние сме почивали в Гърция, по-скоро на о-в Тасос и беше една приказка, много самобитно и чисто.
мен ме ухапа един морски таралеж, та разбрах защо гърците ходеха с обувки в морето - в тази връзка, който ходи там да не забрави от гумените обувчици.
пак бих отишла въпреки кризата там, която се описва... просто малката ми се ще да я цопкаме пак в не толкова солената вода.
ние мислим да сме около Варна на море, август може би на Дружба, Константин и Елена.

# 663
  • София
Наши съседи се върнаха от Гърция преди дни и са изкарали чудесно.По островите и курортните места нямало и следа от вълненията в Атина.

Заредила съм "Маша и Медведь", и благодарение на нея преживяваме докрая.
И ние сме върли фенове на Маша  Laughing .Ако не е тайна от къде си ги свали?

# 664
От youtube, но не открих пълната версия на всички клипчета. Сваляш си един адон(адин?) за chrome и с него даунлоудваш. gery, ти откъде ги намери?

# 665
  • София
В Замундата има 20-тина серии ,но са ми големи като формат ,а пък и имаме любими и ми се иска точно тях да й сваля.

# 666
в youtube са малки, ще ти свършат идеална работа, стига да има любимите ви, не знам кои са

# 667
  • София
Да ,точно там са  Grinning .Само трябва да схвана как става свалянето  Blush ,че съм един компютърен спец .... Rolling Eyes .

# 668
Мами здравейте,я кажете записали ли сте малчуганите за градина и по точно мамите от ПЛОВДИВ?

# 669
  • Пловдив
bebetuuu, в Тракия е въведено електронното записване, още преди година-две, та аз чакам да стане януари (документите се подават, в годината, в която детето ще навърши 3 години).
Не съм запозната за другите квартали как е, но доколкото съм чувала от други мами - май за целия град вече е въведено електронното класиране newsm78

Гери, за всяляне от YouToBe има безброй програмки Peace Пишеш в гугъл и ще намериш Hug

Аз вчера открих един сайт с мнооооого, ама наистина много детски песнички: http://vorfax.blogspot.com/2010/10/1000-bg.html

# 670
Мъниче, а тези песни могат ли да се свалят или пък да се пускат от сайта, защото на мен ми излизат само като изброени заглавия, не като линкове, върху които може да се цъка.

# 671
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте бихте ли ми казали хубава книга за възпитание на дечица мерки много

# 672
  • на североизток
vesi_evi, ако не си открила все още, трябва да цъкнеш в/у голямата буква от азбуката Simple Smile

# 673
  • Пловдив
Мъниче, а тези песни могат ли да се свалят или пък да се пускат от сайта, защото на мен ми излизат само като изброени заглавия, не като линкове, върху които може да се цъка.
То Ивчито вече е отговорила Hug
*АДРЕНАЛИНКА* с две ръце препоръчвам “Книга за бебето - д-р У. Сиърс и М. Сиърс и "Какво те чака през втората и третата година на детето"
Първата е за привързаното родителство - страхотно четиво   bouquet

Ние сме на почивка, всичко живо спи, а аз се чудя какво да правя... Whistling

# 674
  • София
Ние сме на почивка, всичко живо спи, а аз се чудя какво да правя... Whistling[/color]
Спи и ти Simple Smile

Де да можеше и на мен това да ми се случи.
Децата никога не записват заедно на обяд по простата причина, че Лора не спи през деня. Вечер малкия заспива към 8.30-9, а Лора към 10.30. Сутрин - Сами става към 6.30-7, Лора към 8. Т.е. аз мога да почивам от 11 до към 6, като тогава обикновено включвам действия като пране, простиране, прибиране на изсъхналите дрехи, готвене  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт