Отговори
# 645
  • София
А как пее? Laughing Аааоооааееееууоооооеееааааааааааа , придружено с поклащане в такт с "мелодията" и последвано от бурни аплодисменти от него самия. Joy
Сладур  hahaha
Моят не пее, само се клати на песен Simple Smile

И аз моля, който има желание, да сподели къде мисли да почива.

При нас нещата са малко сложни покрай Сами. Този месец ще ходим на контролен преглед. И вече спрямо резултата, ще решаваме кога да ходим на море. Не ми се иска много на море, но заради децата ще ходим.

# 646
  • Пловдив
Влизам набързо с едно въпросче...
кога се правят 4тите по ред имунизации за ДТК и полиомиелит?

# 647
  • Варна
Мъниче, сега. В смисъл, че още преди месец ми звънна педиатърката за тази ваксина, но все нещо се разминаваме. Ето и сега се бях наканила да го водя и той се опъпчи.
v_spasova, честит рожден ден на Лора, на патеричка! Много здраве, щасти еи късмет на нея и цялото ви семейство!
Ние конкретни планове за море нямаме  Mr. Green. Но ще се радвам ако някой идва към Варна и околията да се обади да се видим.

# 648
  • София
антония, благодаря Simple Smile

мъниче, ДТК и полиомиелит - 2,3,4 месец, реимунизация 12 месеца след последния прием т.е. ако няма забавяне - на 1г4м

Сами имаше 3-ти прием на 18 април миналата година щото все се сополивеше. И сега в края на април му направиха реимунизацията.
Иначе реимунизацията със Синфлорикс беше на годинката. Тогава даже не знаех, че ще го боцкат. Мислех, че ще има реимунизация с 2-те ваксини едновременно.

# 649
  • Пловдив
благодаря Hug

# 650
На 1г. и 6 м. му направиха двойната.
Педи каза да не се втелявам, че събира информация и ще ме изненада. Ако до 3-те годинки не проговори, тогава да се притеснявам.
v_spasova, честита ти рожденичка! (на патерички) Да е здрава, да ти помага и много да ви радва!!!   
Ники вече почива на Троян, така че засега не предвиждаме. А на 23-ти, ако се случи да не работим вечерта ще отидем пак, че ще кръщават племеника в манастира. Сега чакам свекър ми да излезе в отпуск и да ни води на плаж, че да си проличи от къде сме  Joy Като студентка все ми се чудеха защо нямам тен, а аз им обяснявах че като съм до морето, не е задължително да ходя и да се пържа  Laughing Не ми е любимото занимание, но заради детето и аз ще хвана малко загар това лято.

# 651
Ние пак на къмпинг в Камчия или Шкорпиловци. Миналата година беше супер - много място да тича детето, като заспи вечер , ние сядаме пред бунгалото с биричката.. кеф Simple Smile. Плажа е близо. Какво повече му трябва на човек.. Simple Smile Hug

# 652
Моите амбициозни планове за пътуване из Бг не е ясно дали ще се осъществят в този си вид. Не помня кой написа по-горе - да покажем на детето България, та и ние така.... А до Италия ще пътуваме със самолет, само се надявам всичко да е наред, да сме здрави и спокойни всички. Относно пътуването с дете, много си зависи от характера на детето. Нашето е доста буйно, но се надявам да се справим някак. Понеже с баща й обичаме да скитосваме, ще трябва да свиква  Mr. Green. Колкото до опаковането, само тръгването отвкъщи ми е трудно, после дори не разопаковам там където спим. Сега на 17-ти имаме едно ходене до Варна, то ще е нещо като тест.

PS Еее, Шкорпиловци е неизменния курорт от моето детство...Много е диво и безлюдно, което си има чар. А на Камчия не ви ли изядоха комарите дупетата...?

# 653
  • София
velizarka, аз се надявам като направи 2г. моя да има някакво развитие по въпроса пък  Crossing Arms Не ми се чака до 3 Simple Smile

Знам, че не трябва да ги сравнявам с Лора, ама просто не мога и това си е.
А пък тя като момиченце си беше по-така  - и с ходене, и с говорене, и с гърнето, че даже и с отбиването Simple Smile
А тоя малкия маймун е тооолкова бавен ...

# 654
Giada, нямаше комари на Камчия. Чудесно беше Simple Smile. Надявам се и тази година да е така, но има време .

# 655
  • София
Oх ,за море сте се заговорили  Heart Eyes .Аз от януари съм на тази вълна иоще не съм решила как и къде ще почиваме.Постоянно се лутам от вариянт на друг :веднъж ще ходим на бунгало ,след това на ОИ в голям комплекс ,а после харесвам някое семейно хотелче ... Луда работа ,накрая ще сме там ,където има места  Mr. Green .

П.П. и ние сме по песните и пее и танцува.Почти за всеки стил си има отделен танц ,на рок музика си тръска главата в такт ,ръченицата също се опитва да докара и пируети(силно казано) на класическа музика ,на хип хоп-а също си има танц ,много е музикална  Crazy . Чак ме учудва това наше дете ли е.

П.П.2 мъниче ,знам го този блог  Grinning !

# 656
антониаLaughing Laughing Моя се ограничава в частта с аплодисментите към себе си и "бабоооо" = Бравооооо, нищо че с нищо не си ги е заслужил  Joy
джада, и ние с таткото обичаме да пътуваме, но, пусто, нашето отроче май не е на същото мнение... Хич не обича да стои в столчето си и бързо му омръзва в колата.

# 657
За пътуванията и аз не мисля, че има универсални рецепти, толкова много си зависи от детето, има някои, с които мисията е почти невъзможно, като моето например...за съжаление.
Ние с баща и не сме се спряли, винаги сме били в движение, винаги на някъде, най-голямото ни пътешествие по родна земя беше 3 седмици с двата мотора на палатки, минахме целите източни и западни родопи, излязохме на южното черноморие и от там до северното, върнахме се над балкана ...еххх спомени, спомени Wink ....исках да кажа, че това сме ние, но елате да видите с Мая какъв е ад....Аз с нея вече не се наемам да пътувам с кола, на всеки 2-3 месеца си ходя с нея до Варна, но само със самолет, където полета е 45 мин и пак едвам удържам положенито (в тази връзка, понеже някои питаше, за пътуване с дете със самолет не ви трябва нищо друго освен акта за раждане). Иначе ще направим и някаква планина пак като миналата година, но от сега си знам, че в деня на пътуването ще ми се разкаже играта...за това такива планове за местене всеки ден за нас са просто немислими!
Та Джада като и вашата е трудна, не виждам за какво ще си го причинявате това, има време да покавате Българя, за тях сега е важно да има къде  да играят, да са с мама и тате, не им трябват кой знае какви обиколки, какво разбират те от това, че са отишли на сто места...то си е повече за вас, но ако тя не понася пътувания, не мисля, че ще си изкарате добре така.
Jos, аз честно казано много не можах да разбера дилемата ти относно яслите, за това не мога и да кажа нищо по въпроса....при всички случаи съм убедена, че колкото по малко такива промени, толкова по-добре за детето.
А ние с тази мартенска тема сме просто уникални.....

# 658
  • София
А ние с тази мартенска тема сме просто уникални.....
Ми да, уникални сме  Party

Прибирам се вчера и мъжът - кара ли? И аз - еми инструктора кара, аз държах волана  Rolling Eyes
Та - придобита книжка преди 8г, спомени - по-малко и от 0. Много се чудех дали не си плащам на час, но реших че понеже инщо не мога все още, няма смисъл да се правя на интересна и да взимам час по час и записах цял курс Simple Smile
И за да е по-интересно - засякох се там с една съученичка от гимназията. В Ст. град се виждахме 1-вата година на следването, но след това си загубихме дирите. Та си поговорихме, понеже и 2-те бяхме подранили за кормуването.
Добре, че е инструктора, иначе Хаджи Димитър ще е много опасен район следващите 2 месеца...

Сега пък една позната ни вкарва оферти за море в Гърция ...
При тази обстановка при гърците, вие бихте ли отишли там за 5-6 дена на море?

# 659
v_spasova - много мои познати бяха с децата си сега по празниците в Гърция и са си изкарали страхотно. Така ми се ходи и на мен... ама ще е друг път ...

Относно пътуването - Ивайло толкова обича да се вози в колата и столчето си, че даже и като пристигнем  не иска да слиза Simple Smile Simple Smile Simple Smile. На село като сме го пускаме понякога в колата да си постои просто така Simple Smile. Ама до Август месец знам ли как ще се промени Peace

Общи условия

Активация на акаунт