Отговори
# 630
  • Пловдив
Антония, наистина е по-добре сега да я изкара. Кофти е, че за празника точно, но пък са трима и вярвам, че забавленията няма да им липсват и вкъщи Mr. Green

Относно мазилата - аз мазах Дидко е Вирасут (от 12,50 до 24 лева, зависи от аптеката) - изключително доволна останах - пъпчиците, които мазах в началото още, така и не се уголемиха, а  останаха просто точици. другите, които вече бяха излезнали, след като започнах да ги мага, н се увеличиха. Белези не останаха Mr. Green

да минава бързо и все така леко Hug

# 631
Здравейте, майчета!
antonia, не се ядосвай! Можеше и на някой рожден ден да е, както се случи с моя колежка. Тогава пък всичко си предвидила, капарирала, заявила и тем' подобни и накрая...избиват пъпчиците. То май за каката е най-неприятно, защото иска забавления, знае какъв ден е и че има празник.
В този ред на мисли Ники въобще не отчете деня и беше крив цял предиобед. Но какво да се прави - детска му работа. А днес е с такова настроение... Не става по поръчка и по мое желание, уви!
v_spasova, успех!
И като сподели мъничето, че Дидко пее песничка, аз пък да ви споделя колко се притеснявам за Ники - нищичко не казва, само пее. На консултацията ще питам педи, да видим какво ще ми каже тя. Сигурно същото като за прохождането, не че не беше права де, ходи си детето.

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 14:13 от velizarka_8

# 632
Здравейте момичета,влизам за да ви благодаря ,че преди две години,когато имах нужда от морална подкрепа вие бяхте насреща.Помогнахте ми толкоз много  bouquetБЛАГОДАРЯ ВИ  bouquet
Бобо  стана едно много здраво и палаво момченце.Нямам време да пиша ,но ви прочитам от време на време.Още веднъж ви благодаря Hug

# 633
  • у нас
хей Руби Hug Hug Hug

# 634
RYBI  Hug Hug кога минаха две години, малеееее, да ти е жив и здрав малкия пораснал рожденик!   cook Първото ни септемврийче, талисманчето ни, колко се молехме за него, колко плакахме с теб, толкова е хубаво, че се преборихте и че всичко с вас е наред. Да е силен и здрав, да радва мама и тати!
Пиши от време на време   bouquet

# 635
Минаха да ,а все едно беше вчера,колко сълзи излях,а вие колко сила ми дадохте Heart EyesПребори се момчето и сега е едно много палаво шушулче..слава на бога.Аз ви чета от време на време,ще се постарая и да пиша  bouquet

# 636
  • София
RYBI, радвам се че се включи и че всичко е наред с мъничето  Hug
Което вече не е мъниче май  Party

# 637
Здравейтее
аз малко се по загубих .. даже много де  Blush
RYBI да ти е жив и здрав малкия палавник! да ти е много здравичък и щастлив
Simple Smile
Мъничеее ще ви чакам с нетърпение. имаш ми номера нали?
ние сме ок. Димитър е малка хуна Simple Smile да е жив и здрав много е палав. не може и за секунда да го изтърва от поглед.
днес сме на детски рд. да видим как ще се държи с повече от 10 деца на едно място Simple Smile))

сега се връщам да чета едни 20 страници назад
ето го  Димитър

# 638
ехе, браво, някои вече имат летен загар Wink

аз да ви питам нещо, по-скоро за мое успокоение: добре ли е така според вас или бъркам Rolling Eyes
малката от някой си там септември след 15ти е в нова градина, в старата ще е още някой друг ден, след това събират двете групи и ще е лудница с минимум персонал, като нашите лели излизат в отпуск и сигурно няма да ходи целия юни... Юли градината не работи, август пак са сборни групи, но пък ние тогава с таткото сме отпуск и ще ходим с малката насам-натам, планина, море и други.
Искахме юли да е в новата градина като една от дежурните, там пък не приемали нови/външни демек деца за лятото и ни отказаха...
не искам да я пращам за месец толкова малка в друга градина (има още една от дежурните в поносимо разстояние) с друг персонал, деца, сигурна съм, че ще си търси приятелчетата от старата градина и ще й е стрес. Въпросът ми е, правилно ли постъпвам или ще й е по-добре юли в друга градина пък от септември-октомври в новата като се надявам август да е позабравила старата и да свикне с мисълта, че ще е в нова градина (за мое успокоение има там братовчедче Wink и по-лесно ще я убедя защо се налага промяната)  Embarassed
за това време ще се редуваме някак си в гледането, ако трябва и неплатен отпуск излизам, търся и варианти за някоя занималня за по няколко часа в Люлин, но вземат от 3 г. обикновено...
ей, така, разказах си  ooooh!

и нещо по-свежо, днес трябва да са излизали навън в градината, питаха сутринта за шапка, така че се надявам на малката да й е харесало Simple Smile

# 639
Хей, момичета, какво става? почти 24 часа мълчание? не че аз имам кой знае какво да кажа, но нека повдигна една по-отпускарска тема, в унисон със затоплящото се време  Wink. Похвалете се кой къде планира да почива, и как ще се подготвите, с децата или без....? Ние както обикновено сме супер неорганизирани, всичко оставяме за последно. Засега сме решили 4 дни на гости в Италия с малката (от сега ми настръхват косите), и после не знам, нещо море-планина...не е ясно.....виждаме го като пътешествие из България със преспиване всяка вечер на различно място, НООО.....

# 640
хубаво да ги извеждат навън в яслите, ама защо ги държат в мокрия пясък  #Crazy
с тънките дрешки...

Giadaмного хубаво, с малката из Европа, до Италия де Wink със самолет ли планирате?
какви документи се носят за детенце при излизане в Италия, ако може да питам.

ние лятото планираме през августовския отпуск малко море, преди това уикендите нейде из Еленския Балкан, Узана, Казанлък, и ние да покажем на малката България  Rolling Eyes и пак така преспиване един-два дни сме планирали.
Но на морето мислим да се закотвим на едно място и оттам, ако трябва да се вейнем нанякъде из Черноморието. По-скоро Южното сега го изключваме

# 641
Giada, това упражнение с преспиване на различно място всяка вечер е много изморително, особено, ако разстоянията са по няколко часа пътуване. От опит знам, с бебе, което само спи и суче е по-лесно, но с лудетина като моя, който непрекъснато иска внимание, пък и е с два огромни сака багаж - доста трудно занимание. Все пак ти си преценяш, важното е да си с любимите хора Peace
Колкото до нас, нищо не сме планирали Blush Мъжо - от балкан, аз  - на морето, добре сме уредени, не ни мислете Joy
велизарка, казваш че само пее малчото.. ама с думички ли пее или с "на на на"? Малко тъп въпрос, но ми е интересно.  Blush Моя като чуе музика и само се поклаща, измрънква нещо , но е далеч от пеене..
jos, няма да повярваш, но след цяла нощ гърмеж и валеж, пясъчникът на площадката до нас си беше чисто сух (на около 4 пръста дебелина). Мисля, че зависи от вида на пясъка, дали има дренаж и т.н.  newsm78

# 642
  • Варна
Ауу, Джада, много амбициозно пътуване всяка вечер на ново място. Честно не бих си го причинила единствено заради багажа, който трябва да опаковам и разопаковам всеки ден.
Лита, Мити е истински малък мъж! Hug
буболеченце, Велизарка, и нашия Дани само пее. От време на време каже някоя дума и толкова. А как пее? Laughing Аааоооааееееууоооооеееааааааааааа , придружено с поклащане в такт с "мелодията" и последвано от бурни аплодисменти от него самия. Joy

# 643
  • Пловдив
Джада, искрено Ви завиждам за плановете Heart Eyes И аз имам такива мераци, но просто от физическа гледна точка ни е невъзможно - сега се стягам за държавния, на море сме планували 10 дни, за да можем да направим пълни 10 процедури на калните бани и още някой и друг ден отпуска, който мъжа ми си оставя за септември и тя неговата свършила Sad
От миналата година съм замислила една обиколка на БГ, но вероятно ще я осъществим другото лято, ако не съм забременяла до тогава newsm53
Иначе като вещ в пътуванията с малко дете (малкия беше на месец някъде, когато започна епопеята ни по пътищата), да те успокоя, че не е страшно - просто трябва да се вслушваме повече в децата Hug
Имам една приятелка, с момиченце, по-малко от нашите с месец (всъщност, по-малка от Дидо с месец). Та те от есента заминаха за обиколка из Карибите и Южна Америка Heart Eyes Имат блог, в който публикуват преживяванията си, та там ги следим - прекарват си повече от страхотно и малката Яна изобщо не им е в тежест Mr. Green
те са ми вдъхновители Heart Eyes

Мен малкия с всеки ден все повече ме изумява... Вече в репертоара си има 3 песнички - у дома часовник трака (повтаря "тики-така" с мелодията на песента), жълтоклюно патенце (повтаря "пате, пате, пате" пак с мелодията на песента), мила моя мамо (нея почти си я пее: "Мия моа мамо, коко бича тебе" Whistling smile3532
Снощи го подстригахме и днес като го заведох в яслата обясняваше на всички, които срещнахме, че "тати кеса" hahaha В превод: тати ми направи прическа smile3532
Имам чувството, че с часове научава нови думички Heart Eyes
Сега е в някаква фаза - всичко сам иска да прави и настава война, ако започна да му помагам #Crazy Не, че е лошо, но сутрин, когато бързаме да излизаме и той започне да се "облича" (всъщност - нищо не може да направи, но докато не се предаде, аз да го обличам, си е немислимо да му помагам)...

Почивката - другия уикенд смятаме да отскочим до Боровец, от 19 ще се качим за седмица на вилата, където смятаме да изпразнуваме и именния ден на малчо.
на море мисля, че вече писах - традиционно на Сарафово, след 13 на юли Mr. Green
След това аз заминавам с малчо на вилата (все още си търся компания, че само двамата там Crazy), а татито ни ще работи тук, за да изкара "пички за Диди" (парички за Дидко) Mr. Green

# 644
Да, по същия начин си пее, само с гласни - "аааааааоооооооооееееааа" и си ги извива едни китайски мелодии, понякога на индиански шаман ми прилича - аяаяаяая, и това е. Никаква дума по смисъл не казва. Например да види вода и да каже нещо, не. Нито за коте или куче казва нещо, иначе много им се радва. Сега отиваме на консултация и ще питам педи, какво е туй чудо. То и племеника ми не говореше до 3, пък сега не може го наддумаш. Но това не ме успокоява. Нали съм си стресната   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт