Отдавна не съм писала, ама няма какво.
Веси, много е приятно да го чуеш, нали. Особено първия път.
В.Спасова, Джада, и Ема не е от най-разговорливите. Ама аз и не бързам, после няма да можем да им затворим устите, колкото и да ни се иска. За пример брат й - ей, не млъква това дете.
И аз имам наблюдението, казвала съм го и преди, че по-тихичките и скромни (тъй да се каже) дечица по-отрано почват да бърборят смислено и ясно, а диванетата са заети с физическата си активност, демек в дивеенето. Та в тази връзка нашата маймуна вчера така си цапна челото във вертикалния ръб на вратата че направо сега не е за гледане. Добре, че й наложих челото веднага с лъжичка, та да не стане поне огромнейша цицина, но дълго време ще се разхожда синя.
Нас ни приеха в ясла. Но с тези ваксини (тя има само 3) брахме големи ядове. Нали не ги записват без ваксини. Директорката направи компромис, но сега ще видим какво ще става по-нататък. Кофтито е, че нейната педиатърка не иска (а то и аз не искам вече) да й ги бие, за да не се почне наново с цялата история. Тя тъкмо спря всички лекарства, след едногодишен прием, че не ми се иска наново да ги почва.
Рали, дано се наредят нещата при вас. Дано Райчето бързо свикне, та поне за това да не се притесняваш като си на работа.
За зъби си говорите. Ема има 16 зъба. Мисля си, че добре върви. На брат й растяха горе-долу по същия начин. Лесно й избиват и нямаме кой-знае какво истерии покрай тях. Останаха долните два кучешки и задните кътници, ама за тях е още раничко. Тях даже няма и да ги разберем.
Само вика пу-па на влакчето, та-те и та-ти на баща си и отвреме навреме ба-ба на кучетата и мау на котетата. Останалото е както казвате възклицания - а, ооо, ъ, и доста често напоследък ох, оп, направо пъшка като стара бабичка
много ми е смешна
Че накрая и пари не ни взеха, направо голям резил 

8 резци и 1 наскоро пробил кътник (съответно има още да си го мъчим) Няма такъв зор ви казвам/пиша. Излизат мега бавно и още толкова трудно. Почти не спим, трудно се храним, да не ви казвам за другото.....оплаках се