Влизам специално да ви почерпя за здравето на моето пораснало момиче.
Невероятно е как лети времето. Да ми е жива и здрава!

Честит рожден ден на патерици и на всички мартенски априлчета

Пожелавам им мноооого здраве, щастливо детство и късмет в живота.
Да са голяма радост и гордост на мама и тати!
Накратко ние сме добре. Али в последните месеци е дръпнала толкова много в развитието си..... изненадва ме всеки ден, та за някои неща чак ми е трудно да повярвам. Говори невероятно много, станала е доста самостоятелна покрай ходенето на яслата, за маймунджилъците и тарикатлъците няма да говоря
Аз съм на нова работа от началото на февруари и се въртя в някакво бясно темпо, времето за нищо не ми стига и това е видно от отсъствията ми от темата. Ще се опитам по някое време да навксам, при всички положение вие ми липсвате.
Пожелавам на всички един прекрасен ден и успешен старт на новата седмица
Ще му дойде времето. 10 годишно кърмаче виждала ли си? 
от едните цици на другите да скочи

newsmзделена 51

Ще се похваля при първа възможност.

.Иако се събуди какво правите..как заспива пак
Дарасте красавица и умница.Да е жива и здрава.
Понеже термина ми е октомври месец. Този път никой поне от тази темичка няма да ме изпревари.....
А аз съм на седмото небе. Сега започваме да умуваме кой къде ще спи, кой с кого ще спи....все такива неща....понеже Митко спи между нас. Мисля че не само ние сме така, нали Данче? Иначе си купихме апартамент(най-накрая) и Митко си има собствена стая, само че не зная кой по-напред ще се възползва от нея...той или бебето...Ама ще видим...лятото ще се пробвам да го отделя пък да видим. Ех момичета ако знаете само как ми липсвахте....... Много си ви обичам да знаете. Ще пиша по-редовно....обещавам.

Даже на хомеопат ходим, да видим....