Отговори
# 105
  • София
Добро утро, момичета!  Hug

Влизам специално да ви почерпя за здравето на моето пораснало момиче.
Невероятно е как лети времето. Да ми е жива и здрава!

Честит рожден ден на патерици и на всички мартенски априлчета  Grinning Hug
Пожелавам им мноооого здраве, щастливо детство и късмет в живота.
Да са голяма радост и гордост на мама и тати!

Накратко ние сме добре. Али в последните месеци е дръпнала толкова много в развитието си..... изненадва ме всеки ден, та за някои неща чак ми е трудно да повярвам. Говори невероятно много, станала е доста самостоятелна покрай ходенето на яслата, за маймунджилъците и тарикатлъците няма да говоря  Laughing

Аз съм на нова работа от началото на февруари и се въртя в някакво бясно темпо, времето за нищо не ми стига и това е видно от отсъствията ми от темата. Ще се опитам по някое време да навксам, при всички положение вие ми липсвате.

Пожелавам на всички един прекрасен ден и успешен старт на новата седмица  Hug

# 106
Честит рожден ден,пораснала Алина!Жива,здрава бъди и радвай много мама и тати! newsm59  bigdance2

# 107
  • Варна
Вечер приспивам пак така.И след два часа сън настава  #Crazy #Crazy #Crazy.Буди се като пристрастен.такавалактозна зависимост, такова чудо.Започва дареве,ставам, гушкам, заредила съм се с вода в чаша,вода с накрайник.Не става хора и не става.
При нас е същото, но се буди след 3 часа сън. Просто изпада в истерия ако не му дам и нищо не е в състояние да го успокои. Бъни, вече са на по 2 годинки, всичко разбират. Не е така лесно да ги излъжеш със шише или с каквото и да е както едно бебе. Аз спрях да си давам зор с това, защото няколко месеца не бях на себе си от мерак да отбивам. Изтормозих и малкия, и мен. Все пак без желания резултат. В крайна сметка какво лошо има?!  Stop Ще му дойде времето. 10 годишно кърмаче виждала ли си? (не че е невъзможно)  Mr. Green Нищо не е вечно.  Wink
Иначе нямам проблем да го оставя и за цял ден на баща му. Когато ме няма наоколо изобщо не търси, заспива без проблем, дори и вечер може да заспи само с гушкане. Но през нощта като се събуди е по-сложно.

Честито на днешните рожденници! Да са живи и здрави, щастливи и безгрижни.  Heart Eyes

# 108
Аййй браво на кърпещите още... аз не бих издържала все още, денис сука до годинка,ами да и аз си мисля че като му дойде времето, те сами ще се откажат, на мъжо леля му е кърмела обяче до 4 годишна въздраст, затова да не ви плаша ама...може и до 10 да се стигне както казва Галето Simple Smileот едните цици на другите да скочи Simple Smile Flutter Crazy
Аз миналата седмица бях на преглед и 100 процента пак е момче ами така си е, кво да се прави, пандели няма да се връзват Simple Smile Иначе Денис само ходи да целува корема ми, особенно като му се скарам за нещо знае как да се почетка Simple Smile с другото бебе всичко е ок Simple Smile чакаме Звездичка да се похвали сега как ли ще е ...батко ли Simple Smile ако не за 4то Звездичке Hug Hug Hug
На пропусналите да честитя, малки сладури и сладурани да сте живички и здравички и много много да р Hugдвате мама и тати  Mr. Green txtloves smile3525 newsmзделена 51
Аз започнах да пиша в една тема за августските бебета, ама мамите там много тапи, само се карат помежду си и някво такива тъпо се държат пак помежду си,си налагат мнението, та аз спрях да чета, то направо да те отблъсне човек  ooooh!
Данче ако мислиш да правиш подаръчета, наскоро бяхме на един рож ден и майката мн готино нещо беше направила, фотомонтаж на детето например Денислав (така се казва нейният) и моя Денис, снимка разделена на две от едната страна Денислав с балони в ръка, от другата Денислав и Денис обща тяхна снимка стара, та от едно фото хартиена рамка, много семпло и готин подарък за цял живот...на всяка майка така...
Хайде момичета лек ден ви желая, тука в Сливен пак е тъпо времето едно облачно Simple Smile  ooooh!

# 109
  • София
Честит празник на порасналите рожденичета!

http://www.comsed.net/index.php?p=news

# 110
  • Варна
Ееее, Поли, още едно момченце значи. Ами поне ще ползваш нещата на Денис.  Mr. Green А пък третото може да е момиченце.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз съм чувала, че когато разликата е малка, е по-голяма вероятността децата да са от един пол. А другата теория (шегичка разбира се) е, че един мъж може да прави само от един вид.  Party

С къщата до къде го докарахте Hug
Забравих да пиша в предния пост. Много яко се нататрузихме в едни схеми, не ми се говори изобщо. Направо съм в депресия.  ooooh! Tired Ще се похваля при първа възможност.

# 111
Гале не исках да нахалствам за къщата.Дано всичко се уреди Praynig HugМного е сложнотова с тази строежи.
А иначе за отбиването аз искам вече да приключваме, че трябва да си обърна внимание.Много неща отлагам с това кърмене.То налине може дасе пият всякакви хапове ooooh!
Това за 4-години кърмене  #Crazyсакън.Поне ще разбира тогава.Жена ще му търся hahaha
Данче Петето как така нощем спря да се буди?Изведнъж ли newsm78.Иако се събуди какво правите..как заспива пак Rolling Eyes
ЧРД На Алина  bouquetДарасте красавица и умница.Да е жива и здрава.
Честито на всички празнували наскоро дечица Hug

# 112
Бъни ,от раз спря.Последната нощ ,в която сука ,е тази в която се е будил повече от 2 пъти.Сега става понякога да пие вода.Сяда в леглото и пие ,не се разсънва и после се гушкаме и заспива.Но спим заедно ,така че е лесно Rolling Eyes 
След като отбих си оправих зъбите и започанх да се лекувам гинекологично.Олекна ми много.

# 113
Да Данче аз също имам зъби да оправям и какволи не още...Доста се раздрънках откакто родих Laughing
За буденето newsm78ние също спим заедно..амахич неми е лесно.Предлагамвода,ноне става.
Ще трябва да забегна за няколко дни колкото дане ми се иска..но се опасавям, че върна ли се, види ли ме пак всичко ще започне ooooh!
Направо кате те чета не мога да повярвам как Петето заклето кърмаче доскоростава и пие вода вместо мляко Rolling Eyes
Направо не ми се вярва кога и ние така.Ама хайде стига съм ви отекчавала.

# 114
Честит рожден ден на всички малки бонбони  които съм пропуснала.
Последните седмици не ми се пише нещо.Моя мъник е много крив събужда се и започва да мрънка,през деня също,от два дни и не се храни добре,проверих няма никнещи зъби,дано отмине скоро този период.На кърмещите мами искащи отбиване пожелавам успех,на тези които ще продължат също Simple SmileАз тежко преживях тази раздяла,макар че момчето дамо реши на мен ми се искаше още ..Аз да се включа за кърменето и съня  ,с моя вече 7 м не се кърмим и почти няма непробудна нощ.Става търси ме ,палеца вече е изяден от смукане и мазила купувам и какво ли се увещаваме няма смучи го  и не се отказва.
Моите здравословни проблеми още не са разрешени,преминах още куп изследвания и сега си чакам резултатите ,така че не отлагайте момичета, че като се задълбочат веднъж нещата.......
Хайде лека вечер.

# 115
Привет ,мами! Hug
нямах време да влезна последните 2-3 дни,но исам специално да поздравя рождениците !
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЛИ  на Winnie the Pooh( със закъснение тук)макар 4е съм и 4еститила на време ,държах и тук да отбележа,защото именно 4рез форума си станахме много близки! Hug ДА ви е здрава ,все така лъ4езарна и чаровна принцесата!!! Hug
4естит Рожден ден на Алина на Фрох,на Габи на Вяра и вси4ки,които пропускам  Hug
Поли,има си много положителни 4ерти ,това 4е ще си имате още едно мом4енце,защото само след година-две  ще си играят заедно,а и наистина ще можеш да ползваш някои неща от Денис;) а за форумите,и аз този най-много си го оби4ам,и по-специално нашата тема,пробвах преди време да пиша в Бг мами в Anglia,защото има мн полезна информация,надявах се 4е ще ми е приятно,ама не ,все се карат за нещо ,все спорят за глупости и вместо да се разтоварвам,се натоварвах:))))но ги зарязах и изобщо непиша там .. Crazy
При нас вси4ко е наред,нашата приятелка се върна от почивка,излизаме 4есто с още една приятелка и нейното мом4енце ,времето е хубаво ,пролетта е в разцвета си!
всел и приятен ден на вси4ки  Heart Eyes

# 116
Здравейте миличкииииииии!!!
Помните ли ме? Аз съм бе.....vesi_mesi  от Бургас. Зная че отдаааааавна отдавна не съм писала но чета редовно! Честна дума. Зная кой ходи на ясла, кой колко зъбчета има , кой говори, кой роди,кой чака бебе, кой кърми, кой се тръшка....всичко, всичко, всичко. Наистина не ми остава много време за писане, пък и Митко често окупира компютъра и не мога да се добера....
Радвам се, че най-накрая се свърши зимата и сега сме като изтървани, нямаме прибиране. И всичко щеше да е песен ако Митко не се тръшкаше за всяяяяяяяко нещо. Мноооого трудно. Остана ни само едно зъбче още и се надявам с избиването му да се свърши и нервния период. Иначе много приказва , знае всички цветове и общо взето ми е много умничък ама стане ли въпрос за гърнето в първи клас ме връща. Не съм очаквала че такъв зор ще видя.....Ама нищо де...и той ще се научи. С храненето пак сме със зор.
Аааааа и още нещо....на пук на всички които ме изпревариха с раждането, въпреки че се уговаряхме че има ред , а аз чаках ли чаках......сега преди мен ще пусна само Поли и звездичка. smile3533 Понеже термина ми е  октомври месец. Този път никой поне от тази темичка няма да ме изпревари.....
Много сме щастливи момичета! Митко всяка вечер преди сън целува коремчето и казва "Лека нощ, бебе". Много е сладичък... newsm03 А аз съм на седмото небе. Сега започваме да умуваме кой къде ще спи, кой с кого ще спи....все такива неща....понеже Митко спи между нас. Мисля че не само ние сме така, нали Данче? Иначе си купихме апартамент(най-накрая) и Митко си има собствена стая, само че не зная кой по-напред ще се възползва от нея...той или бебето...Ама ще видим...лятото ще се пробвам да го отделя пък да видим. Ех момичета ако знаете само как ми липсвахте....... Много си ви обичам да знаете. Ще пиша по-редовно....обещавам.
Поздрави и мнооооого целувки на всички мами и дечица. newsm51 newsm51 newsm51
И да не забравя да честитя рождените дни на всички, които вече са празнували и да им пожелая да са много здрави, усмихнати, безгрижни и щастливи!

# 117
Здравейте, дечица и майчета!

Аз вече не пиша, но следя темичките. Сега се включвам специално по въпроса за кърменето и отбиването, защото и аз съм се видяла в чудо. Реших вече да го отбивам и за целта се опитвам да му отказвам понякога кърменията, та нещата да станат постепенно, но срещам страшна съпротива.
Като съм си в къщи си иска нон стоп, денем и нощем, буди се минимум по 3 пъти и нищо не може да го накара да се откаже от кърменето. Започва да реве, задъхва се, хълца, прегръща ме и ме целува с думите: "Много обичкам мама", направо е невероятна гледка. И аз ще съм доволна ако ме посъветвате и дадете някакви идеи.
Данче, Бъни   Ама вие сега ме притеснихте, защото аз си ходя на зъболекар, а моята зъболекарка твърди, че няма проблем за малкия. Данче как реши проблема с гърдите след отбиването ? Пи ли нещо?

# 118
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ И ВЧЕРАШНИТЕ АПРИЛЧЕТА! Да растат здрави и усмихнати, като майките си!
vesi_mesi, хайде, де...Откога те чакам да се похвалиш! Ха, честито и дано отново си родиш едно пухкаво бебче като Митето! Лека и безпроблемна да ти е бременността! Честит нов дом! Радвам се, че ще го напълните със сладки дечица...
Ех, момичета, като чета колко било трудно и отбиването, то си цяла философия това кърменето - първо зор да е успешно, после - подобно и да се отбие детето! Дано скоро се похвалите с успех, Бъни и Nio!
J_M_M, дано най-после се разбере къде е проблема! Praynig
И аз отлагам разни такива прегледи, ама все си викам, че ми е сложно тук, а и като нямам оплаквания и си правя оглушки, а не бива...
Хубав ден и приятни разходки, защото гледам при вас е слънчево, а тук е мрачно и ветровито!

# 119
Момичета, аз съм чела за отбиването, че някои използват Баховите цветове  Walnut и Red Chestnut.
Ето прочетете, пък си преценете. http://indigota.com/index.php?topic=1084.0

Има ли някой да изкара и 20те зъба вече? Ние от месец сме с целия комплект, но това не означава че е спряла да се буди и плаче нощем. Много се чудя какво е това нещо? Кое я кара да е толкова неспокойна и ревлива Sad Даже на хомеопат ходим, да видим....

Общи условия

Активация на акаунт