Астмата, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 17

• 64 245
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Най важно е да им ограничиш контактите, въпреки че Лисички казва, че те контакта са са го имали  много преди да се прояват симптомите на болеста. Успех.
М да така е и все пак, той сега киха, кашля - пълен бацилоразпространител, та дори и да не е закачила до сега, ако са заедно просто няма начин да не закачи, страх ме е, че за нея ще е фатално, и хич не ми се лежи пак в болницата!!! Tired
Ами да при вас, малката доста често боледува тежко. Ограничавай колкото можеш, дай витамин Ц, плодове колкото може повечко, и желая здраве.

# 31
Излиза че трябва да спра сина си от градина, само защото най-вероятно има алергия от хлора.Това е несправедливо.
Какво да ти кажа, наистина си е така, но е много трудно да се пребориш, все пак опитай! Преди тук доста дискутирахме тоя въпрос, даже една от майките и тя си беше кореспондирала с тези от РИО и от хеи, изобщо това си е мисия невъзможна. Проблемите и пречките са много на първо място са самите директори на ДГ, защото те си изпълняват там някакви си предписания от общината, в повечето ДГ препаратите се отпускат директно от общините, които са сключили договори с разни фирми доставчици и смяната на тези доставчици е почти невъзможна. Една приятелка вече втора година водят битка в тяхната ДГ и със системата и с директорката и още не успяват да се наложат и да се смени хлорният препарат. Иначе може, прави се като предписание. Няколко родители е нужно на поне три четири дечица да занесат зелен талон от лекар че детето е алергично към хлорни препарати, прави се подпика от родителите и се действа, но пак Ви казвам че си е почти мисия невъзможна! Twisted Evil

Според мен единственият шанс машината да се задвижи е да се цели директно висшия ешалон - Фъндъкова примерно.

# 32
<eiffel tower> дано да я опазиш малката и баткото бързо да се оправи.
аз не смея да кажа, но ИЗОПРИНОЗИНА каточели доста ни помогна, досега не сме се разминавали само с хрема, а сега и го давам на Аника и си мися че ще се разминем този път и то именно от него.Попринцип от 1 хрема и след 3 дни вече е с ужасни кашлици и тн.

# 33
Кика и щерката е така, от една хрема, като почне една задна хрема...кашлица, ринит...няма спиране без КС капки!

# 34
  • Варна
И аз в кюпа с болни деца - два броя! Каката с бронхит, че и лек спазъм (откакто тръгна на училище при всяко възпаление прави и спазъм, какво е това нещо?!), а Елица е с цистит - това нещо за пръв път ми се случва. Днес е само на сиропче с боровинка, но утре, щом излезе урокултурата, може и да е с АБ. Sad Това чудо пак било следствие на варицелата, аман!
<eiffel tower>, благодаря за темата, дано е добре Вероника! Praynig

# 35
Ментова, и на вас бързо оздравяване. Цистита е доста неприятно изживяване, най - вероятно ще ви изпишат и АБ. Принципно след варицела пада имунитета на организма, Минко след варицела веднага се разболя от скарлатина, след това остана с хронично стрептококово носителство и се сдоби с реактивен артрит, който вече е ювелирен.

# 36
ох, Ментова, това с цистита наистина звучи принтеснително. някак си представях, че по-голям трябва да е човек, но явно не... стискам палци!

<eiffel tower>Hug Hug успех с болния и дано Вероника остане здрава!

# 37
  • Страната на чудесата
Връщаме се о т лекар, Цвета е овладяла бронхоспазъма и не свирка, намаляме лекарствата, хремата почти отшумя. Ако прескочи, ще е първи път боледуване по бързата прроцедура, чак не смея да се зарадвам Sunglasses
Ментова, Цвети също кара цистит след варицелата, ограничи зелените салати, ако ядете такива-защото при моята госпожица се оказа,че се обостря след такива салати.И давай много вода, Хисар беше препоръчана при Цвети. Също беше на седящи вани с калиев перманганат и хомеопатия-приемаше Кантарис по схема, ако трябва,ще се разровя да видя по колко пъти Thinking Размина и се без АБ, нямаше бактерии изолирани в урината.
Бързо оздравяване на болничките!

Да кажа за всички със проблеми със синусите или задна хрема-има един препарат Назо хийл-на капки, разтварят се във вода и се приема при болестно състояние по 8 капки четири пъти дневно.Изкарва невъобразимо много секрети от синусите и третата сливица и прочиства много успешно. Дано не ви се налага, но не пречи да го знаете Hug

# 38
  • Варна
ДА,но за съжаление го няма никъде по аптеките,поне тук,дано не се налага да го поръчваме от другаде

# 39
[videohttp://www.youtube.com/watch?v=t_-dpJNKg2A][/video]
Честит празник, момичета, нека бъдем здрави и щастливи Hug Hug Hug

# 40
  • Sofia
 smile3525 smile3525 smile3525 Честит празник много здраве и касмет нека бьдем обичани и желани много усмивки и весел празник!!!Аз пак да си по бутна вьпросчето от 2стр.дали някой е ползвал препаратите Биокил или Алергии фрее трябва да взема някой от двата пьк на 1 видях че се ползва за животни и инвентар и нещо ме притесни да не направим някоя беля.Моля ви дайте сьвет и мнение Grinning Grinning Grinning

# 41
честит празник момичета-много здраве и късмет  bouquet
Ние разбира се още сме в болница.Ангината започва да отшумява но сега сме със страшно разтройство.............положението е страшно.Какъв е тоя виррус,направо се побърках.Кажете какво да давам за разтройството като изключим ентерол защото веднага го повръща.....

# 42
  • Sofia
Писах ти на лични милата направо се разбихте вие  bouquetбратчето ви как е? Hug

# 43
  • Варна
честит празник момичета-много здраве и късмет  bouquet
Ние разбира се още сме в болница.Ангината започва да отшумява но сега сме със страшно разтройство.............положението е страшно.Какъв е тоя виррус,направо се побърках.Кажете какво да давам за разтройството като изключим ентерол защото веднага го повръща.....

И ние сме в  болница от Неделя, но малкия е с пневмония. Аз с ангина, каката с ангина, бабата и мъжа ми е те с ангини. Много гаден вирус. В болницата за разстройството дават на сина ми едни капсулки, които отварям и прашеца слагам в мляко. Казват се Лактифорт и забелязах че държат около 24 часа. Пробиотик са и не съм очаквала да влияят чак толкова на разстройството, но е факт.

# 44
  • София
За разстройството_ хидрасек за деца. Ефективен е и не е скъп.

Общи условия

Активация на акаунт