Парфюмни размисли и страсти - 151

• 54 331
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Не бой се никой не слязъл преди спирката си, а аз често нося Ликьорения. Whistling Laughing Party

# 586
  • на североизток от Рая
   Здравейте , момичета!

В това топло време се чувствам смачкана, но жива, жива и наточена!  Mr. Green

Сутринта имах едни размисли. Сега е  време да ги споделя. Искам да поръчам тези дни парфюм за себе си, но избирам между няколко. Имам проби, запознах се с ароматите, но имам и колебания.

Ще избирам между тези: Сеншъс, Сеншъс Ноар, Еуфория, Галиано.
 Долу горе са от един ценови клас. Харесвам ги всичките. За Еуфория се чудя дали да е първообраза или Кристалин. Но не това е проблема.

Онзи ден бях с Галиано. Споделих за страхотната му трайност. Влюбена съм обаче в Сеншъс. И днес бях точно със Сеншъс. Е, не трае. Не го усещах. Пръснах поне 4 пъти - в косата, зад ушите, дори в пазвата си. Все трябваше да ме лъхне отнякъде аромата му. Дали му беше топло.
 Еуфорията върху мен, а особено върху дъщеря  ми, е много трайна. Но помня, че коментирахме, че е за по-студено време. Ама май искам нея.
  Тези дни ще взема заплата и  ще поръчам, но какво?

Ако ви се пише за тези парфюми, обсъждани хиляди пъти, ще сте ми полезни.  Hug

# 587
Благодаря ви за отговорите, момичета!   bouquet

Знам че и тя го е търсила, но не го е намерила. Аз нали съм млада и съвременна реших да питам тук.  Blush Тук ако не го намеря значи никъде го няма. Sad

Търсих го в Гугъл поне да видя как изглежда. Не го намирам.

Изчетох и тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=314907.0;all Още веднъж е потвърдено "няма го, надежда всяка /да го откриете/ оставете".

Естел, мисля си че може да се наери този парфюм в разни мънички квартални парфюмерии. Ако си от София, иди на пазара Красно село.
Мислиш че там го има ли? И къде по-точно - при сергиите със зеленчуците ли или на спирката на рейсовете?

Няма да го намериш, Естел.

Да, разбрах.  Confused Как ме е яд.  Sad

А добро утро Simple SmileМацката дето търси аромат за свекарвата да понаобиколи тези на кашерел, мисля че идън съм срещала на всяка трета дама на възраст и не седи никак зле особено напролет. Не знам има ли го по магазините не е и скъп изглежда доста пролетно и фаща око. Пък и кашарел звучи особено френско Crossing Arms 

Може ли с имена и картинки?  Grinning

# 588
  • София
Аз не бих препоръчала толкова смело Eden Cacharel . Освен, че е спрян и труден за откриване, е също толкова труден и за харесване. Аз го нося и го харесвам, но по принцип е тегав аромат и при някои кожи може да даде реакция на блато със загниващи зелении в него (при мен мирише на водни лилии).
Естел, дай някакви насоки за бюджет, откъде смяташ да пазаруваш и ако знаеш нещо друго, което е ползвала жената? Да опитаме да предложим разни неща?

# 589

Долу горе са от един ценови клас. Харесвам ги всичките. За Еуфория се чудя дали да е първообраза или Кристалин. Но не това е проблема.

сеншъс и ноар не ме радват, а еуфорията е прекалено масова, за мен галиано е изборът

# 590
Естел, дай някакви насоки за бюджет, откъде смяташ да пазаруваш и ако знаеш нещо друго, което е ползвала жената? Да опитаме да предложим разни неща?
Нищо не разбирам от парфюми.
Бюджета е 50 лв.
Фенка е на марковите парфюми.
Евтинджоси не ползва - един да е, но скъп и марков.

# 591
  • Варна

сеншъс и ноар не ме радват, а еуфорията е прекалено масова, за мен галиано е изборът

+1  Peace

# 592

Това е най-добрия избор и за мен. Peace Еуфорията най-недобрия. Заради масовост, заради това че сезона и отмина, а и в жега стои неприятно.

# 593
Атти благодаря за картинката на Идън. Ти ми знаеш вкуса аз такова нещо няма да сложа , но го видях първо че го има по сайтовете , цената мисля му отговаря, и пак повтарям идеално го разпознавам по улицата и мирише хубаво на друга жена но на мен не. Но наистина може би няма къде да се пробва.Но дори тя да пробва това което вие ще и предложите каква е гаранцията че на свекърва и ще и хареса който и да е аромат? Simple SmileАз предположих че бюджета е някакъв подобен така че предлагайте смело аз вече предложих Wink  bouquet
http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/cacharel-eden-edp.php

примерно , не казвам че трябва да се вземат от тук баш  Wink

Нели , тези аромати не са за пролет мисля защо не си вземеш нещо дето ще ти върши работа така да се каже.Иначе от така изброените от теб не знам само еуфорията , по-точно не си я спомням.Също съм за галиано едп нали?

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 20:00 от raz_nejena

# 594
  • на североизток от Рая
  Бубанка, Мимс, Денси  и raz_nejena ,  Hug Hug Hug Hug!

На вас ако не се доверя,  ще  е грехота.  Simple Smile

Галиано ме грабна онзи ден и ми е все още любопитен. Май ще е той. Дори аромата му си спомням. Остана като запечатан в съзнанието ми. Беше нещо различно миришещо от останалите.

Благодаря!  Heart Eyes

Ивче, мляс!

# 595
  • Стара Загора
Нелка, и от мен имаш глас за Галиано. Знам, че си фен на Елиън, със сигурност и Галиано е много твой. Пък и щом вече си го разносила добре няма какво повече да му се чудиш.  Hug Peace

# 596
  • Бургас
Нели, за мен Сеншуас Ноар е много,  любим аромат. И в студено, и в по-топло /като днес/ време ми носи усещане за женственост, носи ми комфорт. Изключително траен. Получавам непрекъснато комплименти като съм с него  Heart Eyes

Галиано нещо не е за моя нос  Rolling Eyes Ще му дам шанс отново по-нататък.
Успех в избора! Пиши какво си решила.
 Hug

Естел, не трябва да се подценяват свекървите  Wink Пробвай 5-то Авеню на Елизабет Арден или Со Еликсир на Ив Роше.  Peace

# 597
  • Пловдив
Simple Smile При толкова много гласове, май вече се реши, че ще е Галиано, хаха няма как да си и на кантар даже.

Аз като една съвсем начинаеща парфюманка, само ще кажа, че Еуфория съм я тествала само веднъж - миналото лято и веднага разпознах аромата - под път и над път се ползва, супер масов и познат, дори за човек като мен, който тепърва опознава доста от ароматите - с нищо не ме изненада Simple Smile)) имах чувството, че го имам на тоалетката. Нещо като light blue ... Simple Smile))

# 598
Аз обаче ще те посъветвам друго. Запази си паричките, не купувай нещо от една проба или защото някой го хвали. Така се допускат най-големите грешки, а каквото и да си говорим темата за размените умира всеки ден бавно и мъчително. Пробвай пак и тези, и нови парфюми и тогава избирай. Защо бързаш да купиш? Избери най-доборото за теб, защото тук е страшно подкокоросване и днес искаш този, утре онзи, а кризата души все повече хората. Парфюм се избира бавно и трудно и колокото повече се обмисля, толкова повече радост носи и покупката му се изплаща. Иначе е просто моментен импулс. Всеки прави така, но сега момента  е кофти за недообмислени неща. Peace Обърни се към пролетно-летни аромати. Те ще се носят около 6 месеца. Галиано е неподходящ за лято, души страшно. Освен това не е лошо да попиташ мъжа ти дали например се вдъхновява от тамян, защото той си ляга вечер до теб и може би няма да му е приятно да души Галиано. Wink

# 599
  • Пловдив
Ех, какви мърди слова написани от ръката на Хищник  Joy Това го сложете на началната страница хахаха за отрезвяване.

Общи условия

Активация на акаунт