Парфюмни размисли и страсти - 151

• 54 337
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря ти Оле!   bouquet
Честити придобивки и на теб,виждам здраво си работила. Hug
Днес тъкмо реших да почета книжката на Калина и куриер ми донесе Dahlia noir.
Голяма прелест е този парфюм.Любимата ми роза естествено,пудра и пачули.Не знам защо,но ми носи същото усещане като Essence Narciso Rodriguez.Харесва ми много.
Последно време пак се отприщих на поръчки на сляпо,но слава Богу всички успешни.

# 346
  • Козлодуй
Честити ти нови парфюмчета,Оленце Hug Heart Eyes Много ти се радвам,да знаеш Grinning Със здраве и кеф да си ги изпръскаш!
Имам нужда някой да ме убеди,че нямам нужда от тези скъпи парфюми,че имам какво да си пръскам,не е като да нямам,че за тия пари лятото мога няколко Л'артизана да си взема...
Или ако ми казва "купи!",да ми премахне гадничкото чувство за вина,което се промъква още преди да съм поръчала.
Мъка,мъка...

Честито и на теб,Lady Vengeance Hug

# 347
Абе, Сънче, как да се обадя като нямам очи  Embarassed Аз съм се оляла с покупките (при наличие на тонове други парфюми), а не тебе ще ти казвам "не" . Не върви и да те подскукуросвам  Whistling Затова - мълча. К'ут' рибЪ. Обаче все таки си те обичам, макар тихо  Hug

# 348
Някой дали ще може да ми прати пробичка от Chloe Love Intense... PraynigВиждам,че в сайта са пуснали тестер много изгодно.

Видях, че е 75 мл., влюбена съм в този аромат, много е траен при мен. Изключително.
В магазина обаче нямам спомени дали се предлагаше в такава разфасовка, а само по 30, 50, 100 мл - и сега много се чудя дали да си го поръчам, дали ще е оригинален, а този парфюм го искам 100 % такъв какъвто съм се фъскала  Crazy

Кога са тези намаления през лятото на Л'артизаните и с колко  Blush? Харесала съм си един....

# 349
  • виртуално
Chloe Love Intense e в 30,50 и 75мл  Peace
аз не знам да има в 100мл шише  Naughty

# 350
  • София
Клое по принцип не знам дали има 100мл шишета  Rolling Eyes

но за този конкретно Рапунцел (адашката  Heart Eyes) е права - Chloe Love Intense е в 30, 50 и 75мл  Hug
както и Chloe Love (Смарти, още си представям лъв като го пръскам този парфюм, луда работа  Crazy), и Chloe Intense.

Оленце, честити ти красоти, само маймунарии да правиш с тях Hug

Сънче, страх ме е и аз да се обадя, че май и аз съм в отбора на Олето в последно време  Embarassed
и все пак.. когато много искам нещо и съм го намерила на сносна цена, ако не го взема сега, после ще ме е яд.. имала съм случаи да обърна София надолу с главата за лак.. за 5 лева примерно  #Crazy та в такива случаи казвам на ЛМ "Моето спокойствие на струва ... лева" Ми така, де, пари се изкарват.. а един парфюм носи толкова приятни емоции, че нямам нищо против да "си го изгладувам"  Sunglasses

Лейди, честита Далия, тайничко ти завиждам  Blush

Кой ще идва довечера  Rolling Eyes Ще се съберем ли агитка  newsm18 newsm18 newsm18

# 351
99% аз + още една непишеща, но четяща приятелка

Ели, ако ти е изостанало някое празно бутилче за отливки, може ли да те помоля да донесеш няколко?

# 352
Сега очаквам да се изкупят всички аромати на Том Форд и вече да миришем скъпо и пре-скъпо newsm78
Аз сериозно си мисля че тези дето продават особено по бг-интернет магазините нарочно набримчват такива цени , да имаме усещане че се пръскаме с нещо бог знае какво мда.Нема лошо , нема лошо.

# 353
  • София
Том Форд не са евтини никъде.

Олето направо ме кара и аз да подскачам като я чета - с толкова ентусиазъм описва Heart Eyes Спането с обувките ми хареса най-много Mr. Green

Довечера се надявам да се запозная с още феи  Hug

Може ли някой от по-запознатите да ми каже дали от бензоина мога да имам асоциации с нещо зелено и свежо  newsm78 Защото не се сещам от какво друго може да  се появи зеленина в базата на Короманел на следващата сутрин..

# 354
  • Козлодуй
Спането с обувките ми хареса най-много Mr. Green
И мен това ме изкефи най-много.Никога не ми е хрумвало да спя с любима придобивка, а е щуро и сладко Grinning Такава си е тя и Олето, щуро сладка и заразна с ентусиазма си Heart Eyes
Еличка, благодаря ти, че доналя масло в огъня Heart Eyes
Ами едвам ме навихте, то не ми трябваше и много де Laughing Поръчах по скайп, очаквам потвърждение, душа си отливантичките дето имам и съм щастлива Crazy

Бензоинът мисля, че е тамян.По-скоро от пачулито може да ти е зазеленяло, РумиК Hug Не мисля, че това е цялата пирамида, дето е дадена във фрагрантика.

# 355
Такава си е тя и Олето, щуро сладка и заразна с ентусиазма си Heart Eyes

А пък ЛМ твърди, че съм "луда"  hahaha Ама и той си ме обича, и той спи и с обувките ми (защото те, нали, вървят в комплект с мен).

Сънчеееее, честити да са ти Фарфумчетата  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 356
 hahaha hahahaне са евтини Том Форд и малко народ ги има то там е цялата магия  LaughingХайде със здраве да си ги фъскате.
Също почти спах със нови сандали , е не точно в леглото де ама близко ги бях сложила. То не може само парфюми минавам на сандалена болест аз. Освен невидим аксесоар си трябва и видим такъв.

# 357
  • София
Аз Осмоза гледах за пирамида, тя е малко по-голяма от тази във Фрагрантика. А пачулито май не ми прави такива зеленини в други парфюми..но може и от комбинацията да е  Confused Иначе бензоина си е смола, ама знам ли какви нюанси може да има в драйдаун..

# 358
  • Козлодуй
Не ща сандали, аз ше си 'одя с галошките Joy
Утре, Оленце, още утре ще са при мен, но благодаря Heart Eyes

# 359
Ами значи аз съм се объркала с тези 100 мл  Rolling Eyes

Но го няма вече в сайта, докато се наканя и приключил  Cry...къса ми се сърцето, сънувах го сега следобед като заспах заедно с малката... Tired  Sad

Общи условия

Активация на акаунт