Парфюмни размисли и страсти - 151

• 54 330
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Денси го е казала много точно.  Peace
Щом не си сигурна кой от 3 да избереш - продължавай да пробваш, вероятността никой от тях да не е "твой" е много голяма Wink

# 601
Аз обаче ще те посъветвам друго. Запази си паричките, не купувай нещо от една проба или защото някой го хвали. Така се допускат най-големите грешки, а каквото и да си говорим темата за размените умира всеки ден бавно и мъчително. Пробвай пак и тези, и нови парфюми и тогава избирай. Защо бързаш да купиш? Избери най-доборото за теб, защото тук е страшно подкокоросване и днес искаш този, утре онзи, а кризата души все повече хората. Парфюм се избира бавно и трудно и колокото повече се обмисля, толкова повече радост носи и покупката му се изплаща. Иначе е просто моментен импулс. Всеки прави така, но сега момента  е кофти за недообмислени неща. Peace

Прекрасен пост, аз лично имах нужда от него! Simple Smile
Със сигурност обаче, че си поръчавам семпъли, и със сигурност единия ще е Juliette has a gun и някои Монтали.
Не, че вторите не мога да ги пробвам в София, но за себе си разбрах, че едва след 3 -то носене разбирам дали един парфюм е за мен, как ми стои и колко е траен. Затова проби.

Колебая се само от кой сайт - lucky scent, neroli или този?

И да се "оплача" - ужасно траен се оказа, че е Light Blue при мен - в неделя още ръката ми ухаеше на нещо, но не знаех кой аджеба от всички изфъскани е, и при втора проба се оказа, че е той.
Ми не ми хареса, но каква трайност, след баня пак се усещаше.

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 20:31 от Самсара

# 602
  • София
Самсара, и трите са читави - провери от кой пробите, които искаш,  ще ти излязат най-евтино.

# 603
Нели,хубаво те е посъветвала Денси Peace
И все пак,Сеншънс ми е летен парфюм,тогава се влюбих в него,при това много харесван от околните,женствен и чувствен ми е на мен до безобразие.Галиано нося по всяко време на годината.Сеншънс ноар за мен е зимен и бавно,но със сигурност му изтича времето.За Еуфория дори нямам спомени Embarassed

# 604
  • София
Нели, аз се затрудних от твоята четирилема. Двата Сеншъса за мен са неносими, защото усещам в тях онази марципанова паста, която ме трови и ми лепне езика от нея. Еуфорията не е лош, но едно, че е късно вече в този сезон за него (Кристалин е по-добре сега), второ - че е преекспониран. А Галиано просто не усещам - ни тамян, ни вишни, ни алдехиди, само чета и се дивя защо бягат тези неща от мен, с друг парфюм май не ми се е случвало такова нещо. Щом нищо от тях не те грабва и държи здраво, щом не ти причинява пеперуди в стомаха, значи търси още  Peace

# 605
  • на североизток от Рая
 densi , постът ти ме накара да помисля трезво. А пък като съм в тази тема, май НЕ мисля трезво.

Може би ще вложа парите в друга покупка. Права си, че мога още да обмислям.

Атти, твоите пеперуди в стомаха пък ме върнаха 1-2 месеца назад, когато ми беше едно такова пеперудено. Не беше от парфюм, де.  Blush

Ще търся още.  Confused

Утре тръгвам да търся обувки  и леки, пролетни парцалки. Новият гардероб също ми носи настроение.

Благодаря и на останалите момичета. Да не си помислите, че чета само между редовете.
 Напротив. Връщам се и препрочитам, понякога и по два пъти.

Оставам в размисли...

# 606
Естел, не съм написала това за пазара в Красно село, за да се заяждам. Известно е едно магазинче там, в което много от момичетата, пишещи тук са открили "Загубени съкровища".

Нелка, и аз бих изчакала. Но предполагам, че от всички, които си написала, Sensuous ще е най-подходящ за този и следващия сезон, че и най-безопасен.

Днес носих Кабошар. Никой не умори. Искам обаче да си допълня впечатленията - специално за Ре - в Tous Tous Touch има мнооого османтус. Установих го от паралелно пръскане на Османтус на Кейко Мечери. Е, при мечето е подчертано плодов, докато при Кейко е козметичен - крем, пудра, сапун - каквото чистоплътна душа иска!

# 607
Рени тез неща доста лятно изглеждат , да си ги фъскаш с кеф! За култувото табако ванил честит на всички които му се радват Mr. Green  bouquet

Това нещо някой мирисал ли го е? http://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Nuit-Etoilee-14722.html
Мерси Петя! запролетяването яко ме тресе!  Laughing
Този Гутал тук още го няма. И аз нямам търпение да го тествам. Ако е толкова добър колкото и Нинфео-то, ще е разход...  Mr. Green

# 608
Това е парфюма, който чакам с нетърпение. Дано е толкова красив, колкото красива е бутилката му.

# 609
  • Чукарландия
Изглежда всички Шалимари са прекрасни. Днес разносвах Инишъл и той като братчето си Шалимарчо много ми хареса. Но по скоро са парфюми за ранна пролет, късна есен и зима, нали? Малко започва да тежи, когато е по-топло. Или при мен е така?

А този сигурно ще е още по-прекрасен!  smile3521

# 610
  • София
Е що не го написа това вчера?  Twisted Evil Щях да ти пратя Шалимар едт и Шалимар О лежер, които са изключително за лято!

# 611
Изглежда всички Шалимари са прекрасни. Днес разносвах Инишъл и той като братчето си Шалимарчо много ми хареса. Но по скоро са парфюми за ранна пролет, късна есен и зима, нали? Малко започва да тежи, когато е по-топло. Или при мен е така?

Определено не е по-прекрасен. Peace

# 612
Мен също ме впечатли бутилката на Nuit Etoilee .Като го пробвате ще споделите.Той и по състав е интересен , в една група е с нинфеото май.
Днес бях с нинфео , уникална трайност има този аромат.За крайно харесване ще го пробвам в още по-топло разбира се , но си мисля че за жегата хич няма да ми е излишен Laughing ooooh!

# 613
  • Чукарландия

Определено не е по-прекрасен. Peace

Денси, по-лека версия или?
Атти, споко, що проби имам да мириша, ум да ти зайде, такава мъгла ми е в главата, тепърва чакам да изкристализира някакво определено желание.

# 614
Самсара, и трите са читави - провери от кой пробите, които искаш,  ще ти излязат най-евтино.

Благодаря, така ще направя  Hug

Сега пробвам Comme des Garcons 8 88, влюбих се в описането му  Heart Eyes, сега на първа проба ми харесва, но не ме пленява и май на моята кожа няма да е траен.

Общи условия

Активация на акаунт