Парфюмни размисли и страсти - 151

• 53 175
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Току-що видях репортаж по Нова на промоцията на книгата на Калина, в предаването на Гала. Видях и Денси, и Ели  Grinning

# 691
Изтървах Laughingтая Гала хич не я гледам напоследък. То не че щях да ги позная парфюманките освен по блясъка в очите  да се досетя кои са Grinning
Нели , почини си малко, преситила си се от проби, ще се оправиш  bouquetТопло е вече за такива аромати тип галиано не ти ли се ще нещо по-леко и свежо. Прибери си пробата , ще има и по-хладни дни тогава го пръскай, но мен ако питаш остави покупката му за есен Peace

# 692
Мимс, Руми  Hug благодаря ви!
Може и да не събера смелост да ги издирвам за тест (никак не долюбвам Ангела и бонбони Лакта/Emotion Divine, нито спрейове за тяло със слаба трайност/ Eau Dynamisante).

Днес съм с Balenciaga L`Essence. Одобрявам си "мекия, траен и красив" избор.

# 693
  • Варна
В Блик на Витошка имаше Emotion Divine, ако имаш път натам, погледни го  Peace

# 694
  • Пловдив
Хелоу,  аз не успях да гледам предаването, но като го качат в сайта на НТВ ще го видя.

Момичета, говорено е  , че Шанел най-добре от магазин /така смятам да направя ако реша за Кристала/, но все пак попаднах на тази оферта в ибей - http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1208748 … DME:X:RTQ:GB:1123 доста изгодно и в същото време не ми се струва съмнително евтин... писах запитване на продавача дали е оригинал, той отговори :
 "hi,yes, all products are 100% genuine (made in france)thank you. "

newsm78  Моля за обективни мнения - да изключа ли напълно мисълта за покупка на Шанел от ибей ? Simple Smile)))

# 695
  • Sofia
За 50 мл тази цена е нормална за ибей, но офертата е изтекла вече.

# 696
  • виртуално
ето един 100мл
откакто се затопли го заглеждам
http://www.ebay.co.uk/itm/CHANEL-CRISTALLE-EAU-VERTE-EDT-CONCENT … sh=item3f14880de5

# 697
  • Пловдив
Рапунцел Simple Smile) и това е добра оферта , май са тестери , мислиш ли  че е читава оферта?

Предполагам ,че офертата от линка, който пуснах ще я обновят, защото имаше налични бройки , там имаше и опция "Направи оферта.." и доставка директно до БГ за 4 лири  newsm78

Да рискувам или да не рискувам - това е въпросът.
Имам голям опит от всякакви покупки в ибей и никога не съм подлагала под съмнение оригиналността, но тук нещата стоят по-специфично Simple Smile) , от друга страна пък ако се окаже менте - ще го върна /стига да мога да излъжа в пощата за съдържанието на пакета, че нали е забранено/

пп. обновена е вече http://www.ebay.co.uk/itm/CHANEL-CRISTALLE-EAU-VERTE-Eau-de-Toil … sh=item1c251b0bae 

# 698
  • виртуално
с доставката до България ме спечели  Peace
винаги предпочитам по-малкото шише от даден парфюм
имам купувани доста Шанели от евау - не съм попадала на менте
(обикновено ментетата са в най-голямата разфасовка)
но все пак гледам рейтинга на продавача и др....

# 699
# 700
Днес имах възможност в перфектната обстановка  Mr. Green и компания  Heart Eyes да тествам 3 парфюмни съставки - самостоятелни.
tonka bean- знаех си,че е много моя,но нямах идея,че мирише точно на костилка от кайсия. Тествах истинска, изсушена тонка бийн:)Мога само на нея да мириша, ако имаше такъв парфюм  mrstraetz

Амбра- много пъти съм казвала, че обожавам Амбра, но не я бях помирисвала чиста, без никакви примеси-топъл разкош, уютен и мек.  Зимата само аромата ме стопля.Много,МНОГО мой аромат.
Муск- уби ме  bash не знаех, че мирише на "бизонски задник"  ooooh! Аз винаги съм приемала аромата в парфюмите като мек, пухкав, хубав, а то какво било:)хахаха, и ме поляха обилно-за десерт   cook

и, за да убия миризмата се полях  с Ambrе Baldessarini   Two Hearts и ....сядам да си търся Колон на Мюглер- задължително трябва да го имам Peace

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 14:54 от РЕ (от Рени)

# 701
  • Пловдив
Tази цена от БГ сайт вече леко ме съмнява, този е спряган като надежден иначе, но не е и като да няма негативи писани и по негов адрес Simple Smile)). Може след малко да ни направят забележка, че има друга тема за сайтове  Blush

# 702
Понеже нямам с кого да споделям този тип вълнения, а днес сериозно са ме наскачали лудите, ще споделя с вас.
Имам същата драма, като Нели, с Галиано. Почти не го усещам, а много го харесвам и искам да го нося. Не знам дали вятъра го отнесе днес, или не му е това времето, но факт е, че няма и помен. Беше покупка на сляпо, но аз не ги смятам за голям риск защото доста чета и се съобразявам и почти нямам грешки.
Другата ми такава например беше Nu и имам чувството, че това ще е вечна любов. Почти насила се спрях да го нося, защото ми говори за нещо много специално и ми се струва кощунство да го нося в офиса.

Това, което най-силно ме радва днес обаче е, че успях да изпробвам Нинфео Мио и Лютите чушки.  Grinning На кожа.
Нинфео Мио наистина избухва в зелено в началото, заедно с нещо леко горчиво. След 20 минути на ръката си усещам предимно маточина. Буквално е като стрито между пръстите зелено листо. 
Чушките пък са точно олицетворение на името си. Усещам суха, червена люта чушка.
Интригува ме, но още не мога да реша дали искам да мириша така.. Simple Smile
Някой друг усеща ли ги по този начин?
От друга страха, не мога да реша дали проблема е в кожата ми, или в носа. Дадох на приятелка да душне и двете ми ръце, за Нинфео каза, че го усеща леко сладък, а в Чушките усети нещо свежо и зелено.

# 703
Аз днес в този хубав слънчев ден тествам http://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Francis-Kurkdjian/Lumi … r-Femme-6807.html
Ммммм много хубава модерна шипрова роза. ММ каза, че мириша хубаво- на петмез!  Joy Ще ме умори някой ден със сравненията си.
Стилен аромат възхваляващ кралица Роза. Идеален за слънчеви пролетни дни. Не особено силен, много делови и в същото време вкусен и закачлив.

Аз в никакъв случай не препоръчвам закупуване на Шанел от и бей. По моя лична статистика: от 5 покупки на Шанел от и бей, 3 бяха ментета. За последната бях убедена, че е оригинал, но уви. Така, че аз лично не препоръчвам.

# 704
  • София
Маграт, аз усещам чушките като разрязана зелена люта чушка  Heart Eyes
Направо ми се насълзяват очите от лютото Wink

Общи условия

Активация на акаунт