Парфюмни размисли и страсти - 151

• 53 107
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз усещам Лютите Чушки като мариновани чушлета в подсладена марината Simple Smile Много вкусно Simple Smile Тепърва ще пробвам дали се възприемам да мириша така и сред хора Simple Smile

# 706
Аз усещам Лютите Чушки като мариновани в подсладена марината Simple Smile Много вкусно Simple Smile Тепърва ще пробвам дали се възприемам да мириша така и сред хора Simple Smile
и аз така ги усещам  Peace

ПП.Целия квартал мирише на Амбра...не само от мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пробвах и този разкош- Amber L`Occitane en Provence- толкова силно мириша на плодова Амбра  Heart Eyes Жалко,че не мога да го имам Crossing Arms

http://www.fragrantica.com/perfume/L-Occitane-en-Provence/Amber-2027.html

# 707
Нещо не е наред с обонянието ми или пък много рязко си променям предпочитанията, но установих, че зелените парфюми ме дразнят. Вчера Версенс ме отрови, а днес Шанс фреш едва го изтърпявам. Той пък траен та траен, няма отмирисване. Дано е временно това, че си ги обичам и не искам да се разделям с тях.

# 708
  • Germany
Emia, според мен много рязко се смениха температурите и не можем да се настроим още на нова вълна. И мен ме дразни всичко. Днес съм със Среднощната отрова - изби ми такава бръснарска нотка, че едва я изтърпявам върху мен. Мирише ми на пачули+крем "Каро"+мента и никак не ме радва. Май ще се разделяме Crossing Arms

# 709
  • София
Ох, а мен тези дни много ме радват парфюмите, които избирам  Flutter
Даже днес повтарям розовото Клое, а да повтарям не ми се е случвало скоро  Wink

Среднощната си е отрова по това време..Аз я нося само в студ.

# 710
  • виртуално
С това рязко затопляне и аз се чудих какво да нося.
Не е нито за зимните вече, а някак още ми е рано за летните
Затова втори ден съм с парфюм на щерката - TH Dreaming  Blush

# 711
Рапунцел Simple Smile) и това е добра оферта , май са тестери , мислиш ли  че е читава оферта?

Предполагам ,че офертата от линка, който пуснах ще я обновят, защото имаше налични бройки , там имаше и опция "Направи оферта.." и доставка директно до БГ за 4 лири  newsm78

Да рискувам или да не рискувам - това е въпросът.
Твърдо не! Не купувай Шанел отникъде другаде освен от официален вносител. Peace

# 712
От както се затопли си извадих пролетно -летните парфюми и много им се радвам.Онзи ден бях с Балкис Heart Eyes-сочна свежест е той.Вчера бях с Лютите чушки ,той е свежо- зелен,осезаема е зелената люта чушка в началото.Въобще зажадняла съм явно за такива свежести.Аз смятам ,че носът привиква към дадена миризма и за това не си усещам парфюмите, ако ги използвам няколко дни подред .Може обаче и топлото време да е причина,макар че мен в топлото,Галианото не само ,че го усещам още по-вече ами направо   си ме души.

# 713
  • Sofia
Аз имам 12 читави Шанела от ибей и 2 пъти дърво, но ми върнаха парите.
Опакована 100-ца без реална снимка или 100-ца пръсната за проба е много вероятно да е менте.
Оопределено има оригинални Шанели в ибей, но си е рисковано.

# 714
Само аз не разбрах кои са тия люти чушки.

# 715
Вярно ли?

# 716
# 717
Привет.....  bouquet
Колко имам да ви четаааааааа............отивам....

Бай-дъ-уей, днес пръснах една забравена мостра на ЕЛ Sensuous Nude. В началото е  Sick, после бива. Пък ММ ме фърли в музиката като попита с какво такова хубаво нещо съм се пръскала... Shocked  Чак се замислих.....

И ще постна една препратка към една темичка за помощ на една мама. Мамата е от отчетните ни. Искаме да дадем малко повече гласност, за да се пристъпи по-скоро към действие и да може да си гледа пълноценно двете дечица. Ако Бубанка прецени, може да я изтрие де.... Praynig Peace Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=648660.msg21489499#msg21489499

# 718

Ахъммм...  Embarassed

Ооооо този бил значи! Нотките винаги са ме изкушавали, помня едно време много исках да тествам, заради тях. Сега вече ще знам, че си заслужава вниманието, макар че скоро едва ли ще имам възможност да тествам Артизан.  Sad Ама като трайност сигурно е много слаб- казала лисицата като не стигнала гроздето.  Mr. Green
Lumiere Noire май го искам. Още миналата година като си пръснах за проба ми се стори, че ще се искаме, ама сега като се офъщях и съм убедена, че е невероятна РОЗА! Ама много  Money Money Представям си еликсира как ще ухае...  Crazy
Значи супер дълъг взе да ми става уиш листата с аромати, време е да се заемам с купуване!  Joy Само се притеснявам,че тази пролет пак ще остана без сандали!

# 719
  • Варна
Като е станало въпрос пак за "зелени" парфюми мисля, че Навегар е един отличен свежак. Поносих го днес и въпреки че не застана особено добре заради хладния вятър във Варна, мисля си, че като е по-топло ще е много ок. Не ми е траен особено, 2-3 часа го усещах и край.

Общи условия

Активация на акаунт