Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 212
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Нещо пише за фрагмана, но от Бай ти Гугъл  ЙОК нормален превод?????

Скрит текст:
ARKADAŞLAR AY YAPIM YENİ ÖDUL ALMIŞ ADI FGSN EN GEÇ FRANGAMANI GÖSTEREN YAPIMA AY YAPIMIN DİĞER DİZİLERİ ÖBGZ KUZEY GUNEY AL YAZMALIM VB BUNLAR ZAMNINDAN EN COK ERKEN VERENLER PEKİ BİZİM SUCUMUZ NEDİR FGSN DİZİ GUNU 2 GUN KALMIŞ BİZ DAHA FRANGAMNI BİLE GÖREMEDİK

# 151
  • София
п.п. Круела, ще ходя на поправителен, обаче не разбрах, ти на кого си фенка?  Embarassed

Няма нужда от поправителен. Ти си ни новичка.

Cruela е предводител на фен групата на Фатмагюл (и Берен Саат)!

В началото на филма бях много люта на Керим. В последствие омекнах само заради Фатмагюл. Тя като си го хареса коя съм аз да съм против?! Не съм и сляпа. Виждам, че Енгин  не е пръв красавец, но е много чаровен.  Peace

borovinka123, ха сега де! Коя беше фенка на Йомер?!

...... малко късно се включвам, но да не пропусна да отбележа (за да няма недоразумениия hahaha)
rivva е пълноправен член на тази група и май една от  малкото останали "живи" в темата .... след Cruela разбира се  tooth останалите един по един ни изоставиха.

# 152
Нещо до болка познато, но пък хубаво..... Peace

# 153
Нещо пише за фрагмана, но от Бай ти Гугъл  ЙОК нормален превод?????

Ами възмущават се и те като нас. Миналата седмица три трейлъра. Тази - йок. И за К/Г споменават. Екипа и на двата филма е един и същ.  Mr. Green И аз им се чудя. Уж рейтинги гонят?! Излагат се.  Mr. Green

rivva

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 16:43 от Cruela

# 154
# 155
  • Добруджа
Привет момичета!  Hug Влизам да проверя дали не съм изпуснала трейлъра, а то.... такъв изобщо няма  Sad Това, че има раздвижване е добър знак, остава надеждата за серия в четвъртък.  Praynig Бях се отчаяла.

# 156
gery_dobreva , не са само твой тези душевни терзания  Twisted Evil Laughing

# 157
Яшараните много рано ги подпухаха! Сигурно ще ни изиграят етюда - ние ги хващаме, те ги пускат по турски.  Mr. Green Щото доста серии има до края, за къде без Решат и Мюнир?!  Thinking

# 158
Страхотен клип Goni!
Engin-ми е взел акъла. Направила съм си проучване, както казах имам познати в Истанбул-казват че не се различава много от образа си-толкова чаровен и добър. Личи си по очичките му. Да признавам си-дори майка ми казва какво ли съм щяла да направя ако съм била родена там-еми незнам, но от известно време обмислям идеята да работя в турция... Laughing който иска да се смее, ама моята мечта е да го видя наживо  и да ми даде автограф Embarassed
Geri_dobreva,
мила, аз пък го искам без гащи Engin askim, както майка го е родила Embarassed Побърка ме тоя човек-сънувам че вместо Берен аз играя-дори снощи майка ме чула насън да говоря -вика зела си да полудяваш по тоя пич. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 17:00 от Peperuda25

# 159
  • Пловдив
Круела , дерзай,снимки-мнимки, още малко и ще си заслужиш тавата   Hug
Всъщност излязло ли е официално инфо, че до довечера ще има фрагман или и туркините се надяват просто да има до 18 ч.  newsm78

# 160
Всъщност излязло ли е официално инфо, че до довечера ще има фрагман или и туркините се надяват просто да има до 18 ч.  newsm78

Пълно информационно затъмнение.  Mr. Green Само съмнения, чадо!  Wink Всички сме в поза "сурикати чакат трейлър на камък"!

# 161

Мъжката брада отблъсквала жените  #Crazy,да ама не според турските сериали

# 162
Имах някаква надежда да се докопам до баклавата, че и с бозичка към нея, обаче виждам, че шпионката Крюела се е заела, така че доброволно се отказвам - конкуренцията е жестока!

Герчок,  Hug Hug Hug

# 163
 Joy да бе, мен ме отблъсква само ако са остри космите, че много реже когато ме целуват  Embarassed ама за турските серияли си е много добре даже-на тях им слагат бради май, за да изглеждат по-възрастни.
Имам снимки на баклава-сега имам и малко снимки натурска, ама кажете как се качват, че не съм добра в това-мога да ги кача в Пикаса. Wink

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 17:20 от Peperuda25

# 164
  • София

Мъжката брада отблъсквала жените  #Crazy,да ама не според турските сериали

Славенка, тези прозрения на „Daily Mail" не важат за южната ни съседка .... там максимата е колкото по космати и по мустакати толкова по секси ...... кои са „Daily Mail", че да го оспорват незнам  tooth

Общи условия

Активация на акаунт