Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 204
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Из самоучителя на Фатма за правене на поколение -

# 166
 Shocked Наистина ли фатма и Керим държат тяхното дете? АЯз пък си мислехче е на Мукадечето! Super!

# 167
  • Разград

# 168
Четвъртък 20:00 старата фабрика за обувки избухва, и спасява живота на Керим, както и Фатмагюл слага край на неговия кошмар. Мустафа, който е решен да устои до последната минута,  ще продължи да създава опасност за живота му. Признавайки стесняване на кръга, който обгражда ги внимателно, и Селим Ердоган, умира от страх от повторно влизане в затвора.  Ердоган, Селим, всеки тайно преначертава картата на собственото си спасение и да предприемат действия.

превода по мое усмотрение-
Освен това Мустафа живее в голям страх и Фатмагюл с нейната болка, Мустафа се опитва да се отърве от влиянието на Яшаран. Всички в семейството и продължават да подкрепят Фатмагю, тя продълава да ходи при  психолога си, Керим решава да се изправи срещу тяхния враг Яшаранови и да им поиска сметка. Раните на Мустафа стават все по-опасни, влошават се. той се бори за да оцелее.
От една страна полицейското разследване, от друга страна усилията на Кадир Мустафа са имали значителни подобрения, свързани с процеса. Яшаранови мислят, че борбата за делото е напразна, че Фатмагюл ще спечели. Това аз разбрах-ако има по -хубав превод е ок:D

Превода на това резюме направи dani_ka още в предната тема / и то вчера /. Всички знаем за какво иде реч и мисъл. Преводи на резюмета, подсказки и слухчета правят момичетата, които знаят перфектно съответния език - за което им благодарим.
Превод през Гугъл всяка една от нас си прави и сама - така, че един съвет - първо прочети постовете назад и се запознай - кой какво прави, как го прави и защо го прави.

Копирам от предната тема

Re: Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84
« #354 Пон., 05 Март 2012, 00:33 »

65.Bolum Ozet

Гръмването на пистолета в старата фабрика за обувки ще спаси живота на Керим, и ще сложи край на кошмарите на Фатмагюл. Мустафа пък е решен да упорства до последния миг, ще продължи да създава опасности в живота на Фатмагюл и Керим.
  Виждайки, че от всички страни обръчите доста добре се затягат, Селим и Едоан са обзети от страх, че отново може да влязат в затвора. След като става ясно мястото на което Мустафа крие   Фатмагюл, става ясна и връзката на Яшаранови с Мустафа.  Ердоан и Селим,  всеки от тях тайничко разработва план за действие за собственото си спасяване.  Страха и болката които е преживяла Фатмагюл за времето когато е била с Мустафа, са и оказали въздействие и тя няма да може веднага да се освободи от тях. Цялото семейство и психолога ще продължата да и оказват подкрепа. За преживените мъка и болка, Керим решава да се изправи срещу Яшаранови и да им потърси сметка. Положението на ранения Мустафа с всеки изминал ден се влошава, той започва битка за да оцеляване (оживяване). От една страна и издирването на полицията, от друга и усилията на Кадир относно жалбата срещу Мустафа, ще претърпят важно развитие. За Яшаранови краят е близо. Вижда се вече, че борбата (битката) на Фатмагюл не е напразна.

FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? 65. BÖLÜM TÜYOLAR:

Фахретин и Керим са леко ранени. Мустафа бяга. Фатмагюл получава защитник. Кава се Мирзат. Терапевтът този път идва в къщи. Обясненията които Фатмагюл дава на терапевта са насочени (касаят) към сърцето на Керим.
  Фатмагюл: Тръгнах с него, защото веднага щом влезе ми показа пистолет. Каза ми, че ако не направя каквото ми казва, ще убие Керим. Наистина заради Керим останах там. Много се срахувах, че ще направи нещо.
  Селим и Ердоан  бягат. Бягството на двамата е много смешно. Керим отново прави нещо на своя глава. Отива в къщата на Яшаран.
  Керим: Време е вече за разчистване на сметки Решат Яшаран, ще отговаряте за стореното от вас до днес включително.
  Асу ще се изгуби (изчезне) Фахретин и Сами я търсят. Изненатда (сюрприз) в края на серията.      
  Полицията този път работи бързо,  Яшаранови ще бъдат сериозно притиснати.

« Последна редакция: Пон., 05 Март 2012, 00:39 от dani_ka »   

# 169
  • Разград

# 170
  • Разград

# 171
Ванче,прекрасни снимки!Иде ми да те разцелувам Hug

# 172
  • На изток от рая...
Охххх, тези снимки ми стоплиха душата.. Но Мюнир май няма гривни на ръцете newsm78?

Ама червея не спира да се напъва да се прави на мъж!!!

# 173
Пеперуда25, препоръчвам ти да спреш да гледаш Каква е вината на Фатмагюл? Не ти понася изобщо!  Peace

# 174
  • София
vania_e  Hug

.... трейлър yok, но екшъна ще продължи изглежда в Perşembe 21:00

# 175
vania_e Hug Hug Hug

Като няма трейлър една реклама на Тюрксел за набиране на средства за Ван с участието на Мерием (Сумру Явроджук), Хулия Авшар (Фатмагюл от 1986 г), предполагаемото гадже на Берен (певеца) и Хадисе. (другите не ги познавам)

# 176
  • Пловдив
Ванче , браво джанъм  Hug Полага ти се от баклавичката  Grinning Аз поне съм доволна,че Керим го е умерил в муцуната, а не в очите  tooth

Пеперудке, я иди да си пишеш за ноктите  Wink. Не си в час с нас и стоиш доста глупаво  Peace

# 177
Ваня-е Hug Hug    bouquetсупер си - аз м/у впрочем го знам отдавна, де! Peace

# 178
Охххх, тези снимки ми стоплиха душата.. Но Мюнир май няма гривни на ръцете newsm78?

Ама червея не спира да се напъва да се прави на мъж!!!

Гнидата няма какво да губи-и акъла си е изгубил даже Mr. Green

# 179
Сега даже спирам да го чакам тоя трейлър.
Първо тука имаше два трейлъра за чудо и приказ /на Хриси/.
Второ с подсказките и снимките вече съм спокойна! Ще се съм пълноценна майка и съпруга тази вечер  Wink

Общи условия

Активация на акаунт