Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 120
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Давай, тук сме като енциклопедии вече  Joy  Joy  Joy
Ами например може и малко информация за Мукадес да ми намерите,най-вече се чудя дали е омъжена  newsm78

# 301
Привет момичета, кокичета!  Hug Hug Hug
Толкова сте бързи, че няма догонване  ooooh! ....имах да наваксвам тема и половина... smile3529 smile3529 smile3529 ...ама с кеф!

Хриси както винаги е сътворила чудесни сценарии ....много ми харесаха двата фрагмана Hug ...повече от този на канал Д. Браво, Хриси! И резюметата и сценариите ти са за 6+ .... да не говорим  за подписа - много е готин! Hug

Крюела, благодаря ти за фрагманчето!  Hug

А за снимките и клипчетата какво да кажа ....разтопих се! Браво, момичета!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На Марианка и целия екип

за всичко, което правите!

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 22:49 от frikadeli

# 302
Между другото сега правя паралел между двете сцени, в които М отвлича ФГ и имат известна прилика. Най-вече в това, че Мустафа се чувства безсилен да убеди ФГ да избягат заедно и затова звъни на Керим и го предизвиква, за да дойде и да го убие.

# 303
Мустафа стреля с пушка по Керим,а в последната серия,се стреля с пистолет,има разлика в раните сигурно  newsm78
Аз мисля,че Фатмагюл стреля,от снимките и фрагмана се вижда,че след това реве от ужас и стрес...
 Hug

Обясниха ми че при стрелба с пушка куршумът се движи с по-голяма скорос и пораженията , които може да нанесе са доста по-сериозни.

# 304
Абе, МАцки от колко страници ви гоня да ви препоръчам един филм, немате настигане -
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=238685
Този филм, дали заради близката до мен история или заради играта, дали заради сценария, незнам, но просто докосна душата ми. Изживях всяка секунда от него. Тук повечето сме жени. Виж те го. Hug

# 305
Благодаря зя трейлъра Cruela!!     Страхотни сте момичета  newsm51 smile3508 бавно но славно наближава четвъртък, лека вечер от мен

# 306
Мустафа стреля с пушка по Керим,а в последната серия,се стреля с пистолет,има разлика в раните сигурно  newsm78
Аз мисля,че Фатмагюл стреля,от снимките и фрагмана се вижда,че след това реве от ужас и стрес...
 Hug

Обясниха ми че при стрелба с пушка куршумът се движи с по-голяма скорос и пораженията , които може да нанесе са доста по-сериозни.
В случая пушката е ловна, а в  един патрон има една шепа съчми. Те се разпръсват и попадат в по-гопяма зона. Пораженията да доста по-големи, особено с по-големи патрони и по-едри съчми.

# 307
Това имах предвид  Peace

# 308
Като ви гледам как бързо отговаряте на въпроси, се сетих, че във фейса на EAUFC поместваха снимки и трябваше да се отгатне от коя сцена са. Та ако ви е интересно, може да си спретнем едно състезание с образователна цел. Ще станем наистима енциклопедии по Енгин. Никак не е лесно, мисля, защото аз съм гледала повечето серии по 10 пъти и пак се затруднявам, кое от къде беше.
PS специално за Cruela ще има въпроси от сцени с адвокат Йомер.

# 309
  • Разград
Fatmagül & Kerim - ! Hayirli Olsun !

# 310
Давай, тук сме като енциклопедии вече  Joy  Joy  Joy
Ами например може и малко информация за Мукадес да ми намерите,най-вече се чудя дали е омъжена  newsm78

Защо се интересуваш да не би да  искаш да се отървеш от половинката...Мукадес е хищна хиена.

# 311
Като ви гледам как бързо отговаряте на въпроси, се сетих, че във фейса на EAUFC поместваха снимки и трябваше да се отгатне от коя сцена са. Та ако ви е интересно, може да си спретнем едно състезание с образователна цел. Ще станем наистима енциклопедии по Енгин. Никак не е лесно, мисля, защото аз съм гледала повечето серии по 10 пъти и пак се затруднявам, кое от къде беше.
PS специално за Cruela ще има въпроси от сцени с адвокат Йомер.

Вале,особено първите серии на първи сезон,които превеждахме от руски, ooooh!не мога да кажа колко пъти ги гледах,а впоследствие и останалите през лятото,докато чакахме втори сезон Peace
След 40 серия по-малко пъти съм ги гледала Peace

# 312
Имам едно питане - някой знае ли как се казва игривата песничка, която звучеше в дискотеката на 14-ти февруари (преди Alev, Alev).   Praynig

Ваня, благодаря за Hayirli Olsun!  Hug Hug Hug Влюбих се в тази песничка още първия път, когато Мариана я сподели Peace

# 313
  • В Града на липите
deniyoy, изхваща ме. Единственото, което знам за нея със сигурност е, че името й е Esra Dermancıoğlu.
Май прочетох някъде, че това е първата й роля. Но може и да греша, не съм съвсем сигурна.
Другия слух, който чух е че май се заиграват с Фърат Челик/Мустафа/ извън снимачната площадка. Но колко е верен, не знам.

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 23:23 от hrissi_sz

# 314
Момичета от мен  лека нощ

отива да сънувам
.

Общи условия

Активация на акаунт