Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 107
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • Разград

Скрит текст:
Да обидиш някого е лесно - опитай се да му благодариш.
Да намразиш някого е лесно - опитай се да му простиш.
Избираш сам усмивка или сълзи, и сам решаваш омраза или любов.
И детските мечти дали да смачкаш или да ги превърнеш в своя цел,
не друг, а ти го правиш този избор, не друг а ти избираш своя свят.
Паднал си бил - ами изправи се! От грешките си се учи.
Но не превръщай ги в спирачки, уроци са те най-добри.
Проблем си имал ...- всички имат, но малко хора по света успяват
думата проблем с желание да заменят.
Обичай, смей се, извиси се над всички дребни същества.
Бъди от хората, които знаят че смисъла е в Любовта!

# 286
Много се извинявам, но искам да попитам, ако някой се сеща, в кой епизод Мустафа отведе ФГ в изгорялата им къща, а тя повърна като я целуна. Немога да го намеря този момент, а търся вече половин час. Благодаря предварително!

vania_e  Hug  Hug   Hug

# 287
От одавна се опитвам да намеря информация за актьора който играе Рахми.Някой знае ли нещо за него?

Казва се Бюлент Сейран и в действителност е много интелигентен.Контактувал е с хора със забавено развитие,за да вникне в ролята си Peace

# 288
  • В Града на липите
От одавна се опитвам да намеря информация за актьора който играе Рахми.Някой знае ли нещо за него?

deniyoy:

Скрит текст:
Бюлент Сейран (Bülent Seyran) е роден на 22.02.76 в Lüdenscheid, Германия. Завършва лицей 1994 година в Измир, но от ’92 е стажант артист в общинския театър Конак в Измир.  През 1997 година се мести в Истанбул и учи театър в Истанбулската академия. Играе в различни театри, снима се в киното, сериали и реклами (подробности тук и тук). Макар че има не малко участия, публиката го оценява с ролята му на Рахми – умствено изостаналия брат на Фатмагюл.
Героят му е толкова добросърдечен и чист, че на хората им се иска някой ден да удари по масата. На което Бюлент отговаря: “Защо искате да промените Рахми и да го направите нормален?” За ролята си той се подготвя, като чете за заболяването и не иска да повтаря познати модели от киното (Йеткин Дикинджилер в “Баща и син” или Дъстин Хофман в “Рейнмен”). Освен това е имал възможност да наблюдава близнаците на леля си... (дано съм разбрала правилно)
И въпреки че популярността идва при него с този сериал, той се надява да се върне в театъра...  Известността в никакъв случай не го е променила и той продължава да води изключително скромен живот. Все още ползва метрото и градския транспорт...

# 289
  • В Града на липите
Много се извинявам, но искам да попитам, ако някой се сеща, в кой епизод Мустафа отведе ФГ в изгорялата им къща, а тя повърна като я целуна. Немога да го намеря този момент, а търся вече половин час. Благодаря предварително!

31-ви епизод. Виж към края. Така свърши серията, когато поема ръката на Керим и тръгва с него.

# 290
  • на морето

Мисля , че беше някъде 29 -30 серия .Може и 31 .не се сещам точно -потърси !

Хриси  Peace

# 291

31 серия към края Peace

# 292
hrissi_sz,dettodorowa благодаря за информацията.  Hug За мен той изпълнява много добре ролята си.

# 293
Много благодаря! 31-ви е! Изгледах почти всички други, докато накрая Вие ми помогнахте!!!   newsm20

# 294
  • Разград
fatmagülün suçu ne-enrique iglesias-say it

# 295
Хриси,стана ми смешно-като ученички отговаряме Joy Joy Joy Joy Айде сега искаме шестици Laughing

# 296
Хриси,стана ми смешно-като ученички отговаряме Joy Joy Joy Joy Айде сега искаме шестици Laughing
Имате ги от мен,заслужихте си ги.  Laughing Да ви дам ли нова задача  Grinning

# 297
# 298
  • Временно
Нямате изчитане ... аз може и да не пиша редовно,но за сметка на това чета всичко Hug

# 299
  • В Града на липите
deniyoy, давай, тук сме като енциклопедии вече  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт