Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 116
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Разград
Fatmagül & Kerim - ❛ Hero ❜–

# 271
  • Добруджа
Привет момичета!  Hug Благодарности за трейлъра и снимките.   bouquet

На златния ни екип спорна работа.   love001

Така като гледам на снимките май само Решат е с белезници. newsm78  Мюнир са го оставили на вън за да сътвори още гадости и съответно да измъкне "енището" от затвора.

# 272
# 273
От 20.00 е повторението,а новата серия-от 21.00 Peace

# 274
  • София
  bouquet
а сега ако ми препоръчате и друг филм които така да гледам с интерес както този ... ще ви ... разцелувам

# 275
Аша, ще ме умориш днес.  Joy Joy Joy

reniris, разгледай добре първа страница на темата - там има мнооого информация. А ако намериш друг филм като нашия свиркай да гледаме и ние.

# 276
Толкова много искам да е четвъртък! Cry

# 277
  • София
Аша, ще ме умориш днес.  Joy Joy Joy

reniris, разгледай добре първа страница на темата - там има мнооого информация. А ако намериш друг филм като нашия свиркай да гледаме и ние.
точно де ... че гледах гледах но не видях , все почвах но не ме държеше никои будна до сутринта , та за това реших да попитам да не би вие да сте гледали и др с такъв интерес ( може и на лични ако това е спам Simple Smile )

# 278
Няма, нямааа, и в склада няма. Ние затова го почваме отначало, после пак, и пак...

# 279
Толкова много искам да е четвъртък! Cry

И аз, и аз....Искам всеки ден да е четвъртък  #Crazy

# 280
Здравейте момичета не мога да ви догоня...браво имаме си трейлар, за което  балгодаря на Круела,балгодаря и за снимките на др. момичета   bouquet  bouquet  bouquet
Цитат
Аз продължавам да смятам, че Фатмагюл не е тази, която стреля. Давайте да залагаме. Идеи за наградата?
Аз съм сигурна, че Фатмагюл стреля. Трябваше да стреля, живота на Керим беше в опасност. Освен това реакцията и е на ужас от това, което е направила. Но...едва ли е улучила, навярно Фахретин е бил точен.

Вале, най-вероятно е ти да излезеш права. Хвърли ме в размисъл. Честно казано, досега смятах, че само той е стрелял, нали и аз подхвърлих мухата още преди слуховете. Но има логика, да не го е чакала. Аз най-вече се зачудих заради отката, защото трепна съвсем леко, като че ли се е стреснала. Но все още съм сигурна, че дори и да е стреляла едва ли го е улучила. Скоро ще разберем.

Колкото до стрелбата аз мисля, че не стреля Фатмагюл.Но просто от целия стрес и тя не сигурна какво точно стана и за това е толкова изплашена.
Лека работа на момичетата по превода...

# 281
Няма, нямааа, и в склада няма. Ние затова го почваме отначало, после пак, и пак...

Куркуметка,и аз отдавна се отказах да търся Peace Ще си полудяваме бавно и полека Joy Joy Joy Joy Joy

# 282
  • Разград
ERZİNCANLI- ENGİN AKYÜREK

# 283
  • Пловдив
  bouquet
а сега ако ми препоръчате и друг филм които така да гледам с интерес както този ... ще ви ... разцелувам

Ако бях облак Wink

# 284
От одавна се опитвам да намеря информация за актьора който играе Рахми.Някой знае ли нещо за него?

Общи условия

Активация на акаунт