Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 070
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Привет и от мен в новата тема! Много сте бързи, човек не може да ви изчете  Grinning
Благодаря за новата тема  bouquet

# 46
  • Пловдив
Круела, къси,къси,колко да са къси   Joy Joy Помня аз едни трели, ама приключи с тях  Laughing

Хриси, Круела е фенка на Фатмето  Grinning

# 47
  • Стара Загора
Злати,а  кой беше фенка  на Йомер?

# 48
Към всяка серия ли пускаха трейлър по канал Д?

# 49
п.п. Круела, ще ходя на поправителен, обаче не разбрах, ти на кого си фенка?  Embarassed

Няма нужда от поправителен. Ти си ни новичка.

Cruela е предводител на фен групата на Фатмагюл (и Берен Саат)!

В началото на филма бях много люта на Керим. В последствие омекнах само заради Фатмагюл. Тя като си го хареса коя съм аз да съм против?! Не съм и сляпа. Виждам, че Енгин  не е пръв красавец, но е много чаровен.  Peace

borovinka123, ха сега де! Коя беше фенка на Йомер?!

# 50
Да попитам къде ги има сериите с английски субтитри?

# 51
Едно поздравче и от мароканските фенки - извинявам се предварително ако е пускано!  PraynigАма и те били разкрепостени  Joy Joy bowuu hahaha Joy Joy

">#t=0s[/video]

# 52
Абе трейлар - мрейлар може и да няма ама нека епизод да има, че без глезльо .... лошо smile3518

# 53
Марианка,благодаря за новата тема! smile3525  bouquet Flutter

# 54
  • Стара Загора
Cruela  Embarassedами що си мислех,че си ти бе джанъм?Явно съм в заблуда,имаше някой,но не се сещам newsm78

# 55
Да попитам къде ги има сериите с английски субтитри?
и аз ще се зарадвам, ако кажете къде има английски субтитри, че едвам издържам да дочакам превода. А ако си го пусна на турски няма да разбера почти нищо Sad

# 56
Cruela  Embarassedами що си мислех,че си ти бе джанъм?Явно съм в заблуда,имаше някой,но не се сещам newsm78

Боровинка - точно Круелка е, но защо аджеба се щими.... newsm78 newsm78

# 57
  • Разград

# 58
Крюелка е фенка на Йомер бей Heart Eyes И тайна фенка на гласа и очите на Керимчо Joy Joy Joy Joy
Ама я хванахме в крачка и си призна bowuu

# 59
  • В Града на липите
Цитат
В началото на филма бях много люта на Керим. В последствие омекнах само заради Фатмагюл. Тя като си го хареса коя съм аз да съм против?! Не съм и сляпа. Виждам, че Енгин  не е пръв красавец, но е много чаровен. 

Определено не си сляпа  Peace И определено съм доволна, че не си ми конкуренция  Grinning

Иначе и аз съм голяма фенка на Берен, не че много я виждам покрай Енгин де Joy Оцених я на третия прочит. СтраОтна е. Пиши ме в групата.

Общи условия

Активация на акаунт