Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 070
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • В Града на липите
Цитат
Трейлър няма и сега вече възниква въпроса - въобще епизод ще има ли в четвъртък?!  Thinking

Според програмата на канал Д, ще има. Нооо, паживьом, увидим. Не съм влизала скоро в руския сайт да се похиля, че там обикновено имат мнение и информация за всичко.
Спрях да влизам, след като почнаха да нищят любовната интрига между Фатмагюл и охранителя  Grinning

# 31
Според програмата на канал Д, ще има.

Не е сигурно!  Thinking Когато нямаше епизод в седмицата след Нова година до последно в програмата им вися Fatmagül'ün Suçu Ne.   ooooh! Ама и те са едни яваш, яваш!  Wink

# 32

абе има кво да научат наште, и от сценарии и от режисура и от актьорска игра....
само дано не участва  Елена Петрова, че няма да става за гледане... hahaha
Абе то нашите искат ама дали турците искат.
Но само си представете Енгин снима в България....дали ще сме пред ком. или на снимачната площадка????

# 33
hrissi_sz наистина подписът ти е страхотен. Peace И аз много харесвам този момент - преминаването на буйността на Керим в толкова ласкава прегръдка. Two Hearts Е еее не съм гледала наистина такава рязка промяна в реакцията на който и да е - дали на екран или в действителност! Peace Но наистина Енгин  си е Енгин -  bowuu Embarassed bowuu

# 34
Момичета

Марианка, благодаря за новата тема

Хубав ден от мен, а аз отивам да ви догонвам от старата тема.

# 35
Според статията,постната от Славенка,нашите актьори имат голямо желание да играят в съвместни проекти с турските си колеги PeaceДано подпишат съвместно споразумение Peace
Щом такъв капацитет като Искра Радева публично изразява възхищението си от таланта на Енгин,няма какво да се коментира Laughing Явно и заслужилата актриса се е поддала на чара и магията на Енгин Heart Eyes

# 36
Не съм влизала скоро в руския сайт да се похиля, че там обикновено имат мнение и информация за всичко.
Спрях да влизам, след като почнаха да нищят любовната интрига между Фатмагюл и охранителя  Grinning

Девочките са просто уникални! Там такива сценарии се вихрят и така копаят в характеристиките на героите, че ми се завива свят!  ooooh! Много им завиждам за Tore. Страхотен пич е!

# 37
  • Пловдив
Оф,яяяяя, вие колко сте изписали тук,аз още се кипря в старата тема   Crossing Arms

Марианче   love001, мерси за новата ни къщичка 

Ама как са се ухилили двечките на снимката с Енгин  Laughing

Круела, може ли линкче да им се порадвам и аз на девочките  Praynig Rolling Eyes

# 38
# 39
  • Пловдив

Hug Hug Hug Нали знаеш, че съм ти фенка  Wink Апропо, какво стана с твоята поезия  Laughing

# 40
Момичета от доста време следя темата и чак сега се престраших да напиша нещо  Embarassed .Искам да благодария на mariana51 за темата   bouquet и на всички тези които се правят преводите едно огромно БЛАГОДАРЯ. Та така за филма луда съм по негоизгледах всичките 63 епизода за 6 дена, сигурно съм банална, но аз съм поредната безнадежно влюбена в Енгин, нещо в очите му ме кара да не свалям поглед от него. Филмът е страхотен кара ме да се връщам назад в миналото и да си спомням за тинейджърските ми страсти.Мисля , че любовта която се зароди между Фатма и Керим е уникално романтична, нямам търпение да дойде четвъртък за нова серия.Дали ще оима още екшън?!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 41
.
Но само си представете Енгин снима в България....дали ще сме пред ком. или на снимачната площадка????
[/quote]

АЗ МИЛА ЩЕ СЪМ НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА ДЕНОНОЩНО-ИМАМ 2-3 ПОЗНАТИ АТЬОРИ. БРАТОВЧЕД МИ Е ИЗВЕСТЕН -ПРАВИ КАСКАДИТЕ НА ВАН ДАМ, СЪЩО ТАКА ТОЙ МЕ ЗАПОЗНА С АСЕН БЛАТГЕЧКИ. МНОГО ЗЕМЕН АКТЬОР Е. АКО ИМА ФИЛМ С ЕНГИН ВЕДНАГА ЩЕ ПАЛЯ КОЛАТА И ЗАМИНАВАМ ДА ГО ГЛЕДАМ. #Shocked newsm44  Kissing Heart

[/quote]
Та така за филма луда съм по негоизгледах всичките 63 епизода за 6 дена, сигурно съм банална, но аз съм поредната безнадежно влюбена в Енгин, нещо в очите му ме кара да не свалям поглед от него.[/quote]
АЗ СЪМ СЪЩАТА MANI...не само очите, погледа, устните, усмивката, дори носа му е уникален...

# 42
Апропо, какво стана с твоята поезия  Laughing

Коя поезия?!  Thinking Cruela е ужасно прозаичен човек. Дори късо прозаичен. Карам я на къс пас. Като в тениса - бекхенд, форхенд.

P.S.

И при девочките е сложено фотото на Енгин с карираната ризка, но коментара не е много ласкав.  Sad
Да не дразня фенките на Енгин няма да ги цитирам. И те го харесват, но не пестят и критики.  Grinning

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 13:21 от Cruela

# 43
  • софия
Цитат
Но само си представете Енгин снима в България....дали ще сме пред ком. или на снимачната площадка
и след като си го поделим, всекиму според заслугите, тъкмо ще се запознаем, а аркадашларки??? Joy

# 44
  • В Града на липите
Цитат
И при девочките е сложено фотото на Енгин с карираната ризка, но коментара не е много ласкав.
Да не дразня фенките на Енгин няма да ги цитирам. И те го харесват, но не пестят и критики.  Grinning

Нищо не разбират девчьонките. Като се сетя, че пет страници обсъждаха, варварското отношение на Керим към Мустафа, задето му беше надянал колието. И какво, даже малко му беше, ако питаш мен. Но пък имат и много запалени фенки  Grinning

п.п. Круела, ще ходя на поправителен, обаче не разбрах, ти на кого си фенка?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт