Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 168
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • На изток от рая...
... Дори самият Керим й каза да не го прави, за мен това беше един от най-силните моменти до тук. Беше готов да умре, но не й да стане причина за още един неин товар.

И аз точно това забелязах при гледането на този финал. В погледа на Керим се четеше направо ужас, когато я видя с пистолет в ръка. Велико беше...

И аз да питам - къде е батко?, т.е. няма ли да ни зарадват вече с трейлър...

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 14:32 от serenata

# 76
В очакване на трейлъра, ето ви един фрагман от моята глава:

Скрит текст:
Първа сцена: К и Ф прегърнати. Той шепне в косите й:
- Умрях милион пъти, докато те намеря Фатмагюл.
- Много те обичам, Керим. Толкова се страхувах, че няма да те видя повече.
Втора сцена: Полицейското управление. От едната страна полицаите водят Ердоан и Селим, а от другата Решат Яшаран. По средата Мюнир, гледа наляво- надясно, прилича на разноглед.
Селим: - Вуучооо, помогни ни, моля те.
Решат: - Мюнир, имаш 10 минути да ме измъкнеш от тук.
Полицай се приближава към Мюнир:
- Вие ли сте Мюнир Едикойси? Имам заповед за задържането ви, моля последвайте ме.
Трета сцена: Мукадес рови в гардероба на Мерием.
М: - Ей, много скучни хора тия двамата бе, то поне да бях намерила една рецепта за любовна отвара, че това полицайче долу в двора, много засуканко. Оххх, чакай да ида да се начервя.

Извинявам се, но май излязах от 30-те секунди.

rotfImao rotfImbo rotfImao Миличка, винаги ми е било изключително приятно да те чета! Peace

# 77
 smile3501 smile3501 smile3501

Скрит текст:
Втора сцена: Полицейското управление. От едната страна полицаите водят Ердоан и Селим, а от другата Решат Яшаран. По средата Мюнир, гледа наляво- надясно, прилича на разноглед.
- Вие ли сте Мюнир Едикойси? Имам заповед за задържането ви, моля последвайте ме.
М: - Ей, много скучни хора тия двамата бе, то поне да бях намерила една рецепта за любовна отвара, че това полицайче долу в двора, много засуканко. Оххх, чакай да ида да се начервя.

smile3501 smile3501

# 78
Нареждаме се всички от балкона-мерси!
Хриси ,супер е фрагмана ,само за Мукито да си облече блузка с  по-дълбоко деколте hahaha

Joy Joy И задължително двете големи копчета, точно под средата на деколтето.... Joy Joy

# 79
# 80
  • Пловдив
Боровинка, мерси  Hug Хриси, че то това си е трейлъра със субтитрите направо, бе, браво  Joy Joy Hug

Л_Д, уж не го харесваш на тази снимка, а пък като гледам точно нея си сложила за аватар Joy Joy

# 81
... Дори самият Керим й каза да не го прави, за мен това беше един от най-силните моменти до тук. Беше готов да умре, но не й да стане причина за още един неин товар.

Съвършенно вярно! Дори в този момент той мислеше за нея! Извънземен мъж! Щото земен такъв не съм срещала  Mr. Green

И аз Peace
Връщах разговорите между двамата-дори когато си спомняше онази нощ,Червея оплакваше себе си и говореше за това как той се чувствал омърсен #Crazy #Crazy И след всичко това най-нагло искаше да му каже,че го обича #Cussing out И получи отговора,който го вбеси-Ненавиждам те!

# 82
  • София
Уф,аз не съм чела преводите ви в ефир, предполагам с превод друго ще усещам newsm78.

# 83
Хриси, колега, просто си невероятна. На ниво както винаги. Още от вчера се хиля като някой идиот на всичко написано от теб, Славенк, Круела и т.н. newsm10 smile3501 newsm44
Марианка, Огромно БЛАГОДАРЯ за новата темичка, а и дано дочакаме трейлър. newsm51 smile3525 newsm51 txtloves
Goni, страхотна оферта за компания на следобедното кафе, Аферим! newsm10 newsm44 smile3501

# 84
hrissi_sz , мерси, че ни зарадва с трейлърче! Аферим, и ти се учиш от Ay yapim! На главните герои 5 секунди, на онези изроди - 25... Mr. Green Пак добре, че си ни спестила М!  Stop

# 85
Хриси,аферим за фрагманчето Hug
Сега остава и да ни го изиграеш Laughing

# 86

Скрит текст:

Hands Clap newsm03

# 87
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rSh25 … fb_source=message

В чакане на трейлъра..., ново фенско клипче...Прекрасно...

# 88
  • София

Л_Д, уж не го харесваш на тази снимка, а пък като гледам точно нея си сложила за аватар Joy Joy
Как така, ти ме хвърли в дълбоко недоумение Shocked?
/Първата снимка, която видях на Енгин Акюрек в нета беше тази:

За нея говоря, само и единствено тук не го харесвам Naughty!!! Изобщо не ми прилича на себе си!!!!/

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 14:50 от Л_Д

# 89
  • Разград
kim tutar seni - fatmagül&kerim 

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 14:38 от vania_e

Общи условия

Активация на акаунт