Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 212
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
mariana51  newsm51 за музиката в клипа! Болерото на Равел е божествено! Въздействието му винаги ми е било еротично.

Скрит текст:
Това си е оргазъм в ноти!  Embarassed Embarassed Embarassed (Да не скандализирам като със зърната  Wink )

ПРЕКРАСНО!!!  smile3501 smile3501 smile3501

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 14:41 от Cruela

# 91
  • В Града на липите
mariana51  newsm51 за музиката в клипа! Болерото на Равел е божествено! Въздействието му винаги ми е било еротично.

Скрит текст:
Това си е оргазъм в ноти!  Embarassed Embarassed Embarassed (Да не скандализирам като със зърната  Wink )

Подкрепям те и за открития пост и за скрития.  Peace  Марияна   bouquet

# 92
  • Разград

# 93
Тия от Япъма определено се гаврят с нас ooooh! Ако няма да има серия,да кажат и толкоз Crossing ArmsКакво печелят като ни държат в напрежение newsm78

Мариянка,клипчето е много въздействащо Crazy Crazy Crazy

# 94
Протестирам! На К/Г му излезе втори трейлър. Mr. Green Това вече е подигравка! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 95
  • София
Момичета редовно ви чета и не изпускам нищо от 4-5 теми, но никъде не видях
да сте писали кога излизат и следващите серии на Облака. Вече съм на половината
филм и нямам търпение да го догледам- дали скоро ще се появат и последните епизоди,
субтритри на английски ли се чакат, от какво зависи?
Още веднъж благодарности за преводите на момичетата  bouquet

# 96
  • В Града на липите
Протестирам! На К/Г му излезе втори трейлър. Mr. Green Това вече е подигравка! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Срамота  Twisted Evil Ако до довечера не излезе и нашия, ще ви напиша още един.

п.п. Разбрах, че си "възмутена" задето не съм Фключила Оня, на когото ме е яд да напиша името. В твоя чест ще го включа за 5 секунди.

beti76 , преводачката на Облака е една и превежда скорострелно според мен. /Марияна, ако и ти участваш в превода, извинявай. Просто останах с впечатление, че си по техническата част и сглобяването/ Все пак и тя има личен живот. Следи в темата и веднага ще разбереш, кога е излязла следващата преведена серия.

# 97
Beti76,Облака е сниман през 2009, качен е целия в тубата, само че е на турски от 21 до 29 серия.

# 98
п.п. Разбрах, че си "възмутена" задето не съм Фключила Оня, на когото ме е яд да напиша името. В твоя чест ще го включа за 5 секунди.

Мерсииииииии! Все пак трябва да има кого да напсува човек!  smile3521

# 99
  • Пловдив
mariana51   newsm51 за музиката в клипа! Болерото на Равел е божествено! Въздействието му винаги ми е било еротично.

Скрит текст:
Това си е оргазъм в ноти!  Embarassed Embarassed Embarassed (Да не скандализирам като със зърната  Wink )

Ах, Круела, хептен скъси паса

Болерото ,  наистина е върховно  Peace Аз винаги го асоциирам обаче с едни английски фигуристи, Джейн Торвил и Кристофър Дийн. Имаха един велик танц в/у тази музика .

# 100
И аз да ви почерпя по едно кафе
кой ли се усмихва от чашата.

# 101
  • София
Л_Д, според мен Керим няма нужда от повече доказателства. Намери я вързана, явен признак, че е държана насила, първите й думи към него изразяваха, страх Мустафа да не го убие, насочи пистолета срещу Мустафа... Дори самият Керим й каза да не го прави, за мен това беше един от най-силните моменти до тук. Беше готов да умре, но не й да стане причина за още един неин товар.
А на Мустафа, ако и след всичко това не му се изясни картинката, е... направо няма смисъл някой да се хаби да му обяснява и да си влиза директно в лудницата.
Напълно съм съгласна с теб !

# 102

Мерсииииииии! Все пак трябва да има кого да напсува човек!  smile3521

В попържните се включвам на драго сърце-знаете колко го (любя) #Cussing out #2gunfire тоз плазмодий.

# 103
Само за теб, zlatinag! Е, и за мен!

Скрит текст:

# 104
  • София
Аз точно за тези серии, които не са преведени от 22 до 29 на Облака се чудех кога ще се появят.
Дали се чакат английски субритри или директно от турски ги превеждат момичетата.......

Общи условия

Активация на акаунт