Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 193
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора

Ех и аз се успокоих като ги видях така гушнати Two Hearts newsm76 txtloves
п.п.Гери и на мен ми липсваше мила твоя хумор!!!

# 181
  • Пловдив

И татко Фахретин - здрав до тях. Направо прекрасно.

# 182
  • Разград

Скрит текст:
Така се отплеснах тази вечер и аз с този фрагман че обърках и телевизите. Пуснах Канал Д да видя дали няма да пуснат нещо и в същото време чакам да почне Опасни улици по БТБ. По канал Д започна след рекламите Опасни улици и гледам и си викам тези от БТБ спят ли защо няма превод на епизода. Изчаках малко, като си мислех че ще го спрат и оправят обаче и те не спират. Влязох в сайта на БТВ да търся телефони да им се обадя и в един момент се осъзнах че не съм на БТБ.

# 183
  • на морето
Хриси , ...душко , като се замисля ... newsm78
 ако това :

като момент е малко преди събитията в твоя фрагмент с бараката и тортичката ....тоооо   Wink Sunglasses Laughing Laughing Laughing   следва , че"ефекта на тортата" ще имаме удоволствието да гледаме или като край на 65 серия или ще ни го оставят за следващата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А товааа... автоматично означава , че след две серии концентриран екшън , ще трябва да разредят подобаващо с ....романтик  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 184
Ванче,и ти си в кюпа с нас,галиба hahaha
Загорели манджи,неизчистена къща,замаян поглед.....няма да изброявам още Joy
Да видим колко от нас ще се припознаят Joy Joy Joy Joy

# 185
Скрит текст:
Така се отплеснах тази вечер и аз с този фрагман че обърках и телевизите. Пуснах Канал Д да видя дали няма да пуснат нещо и в същото време чакам да почне Опасни улици по БТБ. По канал Д започна след рекламите Опасни улици и гледам и си викам тези от БТБ спят ли защо няма превод на епизода. Изчаках малко, като си мислех че ще го спрат и оправят обаче и те не спират. Влязох в сайта на БТВ да търся телефони да им се обадя и в един момент се осъзнах че не съм на БТБ.

А пък аз имам няколкогодишен навик, ставам сутрин и пускам БТВ - сутрешния блок, това е просто закон. Откакто се отвях по Керим и компания /разбирай - вашата/ , не пускам никакъв телевизор сутрин, изпращам домочадието и влючвам компа я за серийка , я за форумчето  Mr. Green
Последната ми фаза от тази сутрин :
Ставам, изпащам домочадието, след всички салтанати и ритуали и пускам сутрешния блок на Канал D и форума  Shocked

# 186
# 187
Cruelka, страшна си!!! Ама май Фатмагюл си го прострелва Мусти, поне от начина, по който изпуска пистолета, така ми се струва.

# 188
Голем трейлър, големо чудо!?  ooooh! 23 секунди, две кървави муцуни и пак Фатмагюл го отнася. Ще подлудят момичето!  smile3512

# 189
# 190
Мили дами,доживяхме до трейлъра,ще устискаме и до инфарктния четвъртък,но нека върнем добрия тон в темата.
И тези които са по активни потребители и ни радват с клипчета,снимки и хубави сценарии и тези които са по скоро четящи сме тук да се забавляваме и разпускаме след натовареното ни ежедневие.
Има си опция лични и е редно,ако имаме персонално обръщение към някого да я използваме.
Благодаря Ви за прекрасните теми ,красивите моменти и перфектното чувство на хумор .  bouquet  bouquet  bouquet

# 191
# 192
Този трейлър е нищо и половина.  Mr. Green Дали ще пуснат втори?!  Thinking От това, което видях в 64 епизод и от този скъпернически трейлър много работа се отваря на психоложката.  ooooh! Фатмагюл е истински герой след всичко, което и се случва!  Hug

# 193
# 194
  • Разград
Нета ми тук е ужасен-фрагмана не ми се зарежда-дали го има на друго място ooooh!
Моля за помощ Praynig

Общи условия

Активация на акаунт