Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 163
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • На изток от рая...
Хиляди благодарности на целия екип за превода на последния епизод!!!

smile3525 smile3525 smile3525

И аз бях в дилема дали да не я изгледам веднага, но тази серия си заслужава да й се насладиш на макс!!! За това - довечера, на спокойствие, когато всички останали са заспали! Това ми е любимият момент за гледане и на Фатмагюл и на Облака!!!

# 376
  • софия
Мариана,bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova - златни сте момичета!! smile3525

на работещите мацки - спорен ден...
на отпускарчетата, като мен днес  -  приятно гледане....

# 377
  • София
..... едно интервю от 2009г, което нямам спомен да сме слагали в темата (и без това интервютата му се броят на пръсти) ....... особено за почитателите на "облака" ......Енгин споделя интересни виждания за характера на героя си.

İktidar için kavga eden iki aslan / ДВА ЛЪВА В БОРБА ЗА НАДМОЩИЕ

http://aksam.medyator.com/2009/08/30/roportaj/muhabir/48/iktidar … en_iki_aslan.html

Кампунулке, neredesin капелките???   Seni özlüyorum canım ..... и няма нищо общо със статията Peace

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 15:49 от rivva

# 378
rivva, страхотна снимка! Колко мило гледа Енгин, не е в образ!
Благодаря за превода! Довечера, живот и здраве, ще му се насладя!

# 379
  • В Града на липите

Е, как се работи сега??? Не знам химия ли е физика ли е, но определено не е счетоводство  Grinning

# 380
# 381
Е, как се работи сега, не знам химия ли е физика ли е, но определено не е счетоводство  Grinning

Дали не е алгебра?!

# 382
  Син и баща
Добър ден на всички момичета !
Нека денят  - започнал с усмивка,защото всяка една от нас, прочела, че има превод на 64 серия - вярвам е с широка усмивка на лицето - бъде слънчев и да завърши подобаващо !

bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova и Мариянка - момичета, малко е да се каже благодаря за това, че прекарахте една безсънна нощ - да преведете, наредите субовете, да качите серията и рано-рано да кажете "Приятно гледане" Обичам ви !

# 383
Цитат
не знам химия ли е физика ли е, но определено не е счетоводство 
Това е МАГИЯ!!!
Аз мога да го гледам с часове, хеле, Хриси, твоя подпис и тия погледи, дето ги поствате...

# 384
Здравейте момиченца,
от онзи ден вечерта не съм засядала в темата и гледам вие пак изписахте фермани. Поздрави.
Днеска бебо става на годинка. При нас в Перник не се празнува годинката, такива са ни местните традиции, но ние ще се съберем със семейството на малка почерпка с торта, направена от Маминка, тоест от мен. За съжаление свещичка няма да палим, щото при нас не се пали, ма без торта няма да се размине малчо. Нямам много време да ровя из нета, но ако намеря подходящи снимки ще ви почерпя виртуално.
А сега, някой беше казал, че Ние имаме доста какво да учим от турското кино- режисьори, сценаристи, актьори. Ок съгласна съм. Но нека тези от вас, които са по- запознати със събратското кино, да ми посочат някои тяхни също не по малко добри актьори от Берен и Енгин. Лично аз не се сещам, е може би Халил Ергюн. Обаче, това, че те двамата са феномен въобще в Световното кино, според мен, не значи, че и ние си нямаме добри актьори. От младите например аз много харесвам Яна Маринова, тя наистина е страхотна актриса. И още нещо- на нас доста ни пречи това, че доста дълго време въобще не снимахме. А и шуробадженащината в НАТФИЗ оказва пагубно влияние върху бъдещето на най- добрите ни таланти. То може да си бъдещ Виртуозен актьор или бъдещ сценарист, режисьор, но като не си човек на мама, тати, чичи, бати и не те приемат в НАТФИЗ реално ти няма къде да изявяваш таланта си и накрая се случва неимоверно погубване на дарбата.
Вчера гледах Лов нет и останах очарована от Христо Шопов, който е бил не по малко Страхотен и обаятелен от Енги на Младини. Аз като си пуснах филма Вчера и Маргарит и Маргарита преди няколко месеца, тогава още не бях гледала нашето сериалче, бях залепена към компа като муха на мед. Христо Шопов ме привлече по същия начин като Енгин, но за Енги разбрах по - късно. И вчера случайно се чудех от къде познавам Христо Шопов, умувах, умувах. Викам си - ма защо такъв вече по- възрастен актьор ми въздейства така и ми е доста по - привлекателен от другите му по - млади колеги във филма и тогава разбрах- Ми това е моя сладур от Вчера. Такава радост му обадих. Викам си, то киното си е направо загубило от красотата и таланта на този актьор. Ако ни беше наред киното, щяхме да го гледаме и днес със въздишки в най- различни роли във различни филмочета, не само във двата, които вече споменах. Е, той е участвал и в други, но друг е въпроса какво бихме видяли от него, ако киното ни се беше развивало през годините до сега. В Лов нет също много добра актриса е и Лилия Маравиля, която участва и в Под прикритие. Лично аз съм на мнение, че играе страхотно и е много убедителна. А пък за Диана Добрева- пак играе в Лов нет- въобще думи нямам. Гледала съм участието й в Стар машин, където е жури и останах абсолютно изненадана от нея. Тя наистина е много добра актриса. Жестовете, говора, интонацията, всичко, което по принцип си прави в реалния живот, го пренася и на сцената. Няма грам театралничене, толкова е реална, сякаж наистина й се случва това, което е по сценарий. Бих искала да я виждам и в други филми като актриса, не само като театрален режисьор.

# 385
лadychar86 ,Здравейте момиченца,,от това по-голям комплимОнт здраве му кажи  Hug,почувстрах се пак на 10 г  Flutter

# 386
  • София
ВалеHug

# 387
  • София
Ха, добър ден!
Не мога да смогна да ви изчета, та камоли да се включа.
Огромно благодаря на момичетата работили по превода! Страхотни сте!  bouquet  bouquet  bouquet
Отивам да наготвя и след това се залепям за компа Laughing

# 388
  • В Града на липите

rivva, благодаря за снимката и интервюто за Облака. Там определено си личи, че никой не храни Енгин с торти.

Slawena:

Скрит текст:
Вчера се тюхкахме с приятелки по повод всички деца, които се казват Кънчо. Направо се зарадвах, че нямам син, кръстен така.

ladychar86, да ви е жив и здрав малчо и много да ви радва. bouquet

Скрит текст:
Тъй като разбрах, че си фенка на Христо Шопов, препоръчвам ти един негов филм, ако все още не си го гледала. Става дума за "Следвай ме" от 2003. Мен лично много ме впечатли.

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 12:52 от hrissi_sz

# 389
Здравейте момиченца,
от онзи ден вечерта не съм засядала в темата и гледам вие пак изписахте фермани. Поздрави.
Днеска бебо става на годинка.

За най-хубавия ден в живота ти - независимо, че няма да празнувате, бъди горда със детенце, радвай се на всяка негова дума и усмивка ! Честит празник !

Виртуален подарък за детенце - да ти е живо и здраво !

Общи условия

Активация на акаунт