Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 138
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
лadychar86 ,Здравейте момиченца,,от това по-голям комплимОнт здраве му кажи  Hug,почувстрах се пак на 10 г  Flutter
Здрасти Славенче, всеки път ми звучи името ти като Славейче, мерси, ми то ние сме си момиченца. Ох как ми се иска пак да се обръщат към мен така. Не е важно на колко си годинки, важно е колко е млада душата ти, а Вие всеки ден показвате колко сте млади.

# 391
Ох, аз съм от тези, дето сърце не трае  Mr. Green! Гледаях я, прекъснаха ме три пъти  #Cussing out!
Друго си е с превод! Благодаря ви още веднъж, още хиляди пъти момичета!
Сега ми се изясняват нещата и слуховете за 65 серия изглеждат съвсем логични.
Мисля, че Фатмагюл наистина ще изживее тежко случилото се, не е изключено да се затвори в себе си. Дано не е така, или пък ако е така бързо да се съвземе с помоща на Керим и психоложката.
В момента в който Мустафа й каза :" Не се страхувай от мен! Обичай ме, обичай ме както преди! Аз повече ли те нараних от този мъж?! Аз по-лош ли съм от Керим?! /втората част, 26:40/ и .... няма нужда да се инатиш, сега си моя..... и после тя каза "Мразя Ви, мразя всички вас, вървете подяволите!" - незнам дали имаше в предвид и Керим в това число, но дори и да е така я разбирам. В този момент и аз мразех всички мъже /въпреки, че не ги слагам под общ знаменател/,  им се ядосах. Подмятат я насам, натам, докато си разчистват сметките един с друг, докато си чистят опетнената чест, съвест, просто подмятат живота й. Да, знам, че Керим не е един от тях, но и той е мъж, и той каза "обичам те, обичай ме", и той искаше от нея любовта й, и изобщо въпреки, че тя е жертва, все някой иска нещо от нея, това ме ядосва, глупавите мъже, типично, мислят само за себе си /това е само моментен изблик към Енгин  Simple Smile , аз всъщност много го харесва и него и героят му, и не отричам пълната му  отдаденост към Ф! !

# 392
лadychar86,разбира се,че си имаме и наши таланти Peace Но за съжаление имаше доста дълъг период,в който не се снимаше почти нищо ooooh! Я погледни след всяка серия колко фирми се рекламират-всички те са дали известни суми Peace Колко от нашите са подпомогнали киноиндустрията newsm78 Не се сещам за такива-работи се предимно с дотация от държавата или с частни продуценти(а те нямат такива възможности).Да се надяваме,че ще се даде възможност да се изявят Hug

Да ти е живо и здраво слънчицето!Да му се радвате и да се гордеете с него като порасне Hug Hug

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 12:23 от dettodorowa

# 393

Е, как се работи сега??? Не знам химия ли е физика ли е, но определено не е счетоводство  Grinning
Мали, Криска, тва не е човешко бе, може ли да се работи след тоя гиф?! Отивам на обед да се проветря.  Crazy

# 394

Е, как се работи сега??? Не знам химия ли е физика ли е, но определено не е счетоводство  Grinning
Мали, Криска, тва не е човешко бе, може ли да се работи след тоя гиф?! Отивам на обед да се проветря.  Crazy

Герчок,аз вече няколко пъти се проветрих  Joy Joy Joy

# 395

Просто теб...
Светла Стайкова

Скрит текст:
Когато по пътя поема

решила, че вече е време

да слея дъха си със вятъра бързо препускащ,

очите ми с тъжна молитва,

когато мълчат и не питат,

ръката хвани ми и просто недей да ме пускаш.

Когато се сливам със здрача

и казвам, че няма да плача,

защото във мене заспало е всякакво чувство,

а после, с треперещи длани,

да търся как твойте да хвана,

ти пак прегърни ме и просто недей да ме пускаш.

С усмивка - престорено ведра,

в очите ти щом не погледна,

навела глава, без давам от мене да вкусваш,

минутите пак отброявам

и крачките всъщност забавям,

ела, целуни ме и просто недей да ме пускаш.

Когато крещи всичко в мене,

че ти си ми много потребен

и пътят без теб е безсмислен, студен и безличен,

когато да тръгна решавам,

ти спри ме, не ми позволявай...

Обичай ме силно и аз... просто Теб ще обичам.

# 396

Е, как се работи сега??? Не знам химия ли е физика ли е, но определено не е счетоводство  Grinning
Мали, Криска, тва не е човешко бе, може ли да се работи след тоя гиф?! Отивам на обед да се проветря.  Crazy

Герчок,аз вече няколко пъти се проветрих  Joy Joy Joy

Да знаете,че си заплювам това гифче за подпис Peace

# 397
  • Пловдив
rivva, страхотна снимка! Колко мило гледа Енгин, не е в образ!
Благодаря за превода! Довечера, живот и здраве, ще му се насладя!

Вале, кой от двамата  Wink Joy Joy А аз пък завиждам на дървото  Blush

ladychar86, да ти е живо и здраво слънчицето  newsm59 Постоянно се изумявам колко сме малко като население и територия, а колко много различни традиции и поверия имаме  Rolling Eyes За първи път чувам да не се празнува първият рожден ден на детето.  На моят син, това ни беше празник почти колкото раждането му  Peace

# 398
  • Варна

Бях гледала серията непреведена. И макар,че вече знаех какво да очаквам, отново плаках, отново преживях всичко с нашите любимци. Благодарение на превода всичко е по-въздействащо.
  Искаше ми се да имам възможност освен с думи излизащи дълбоко от сърцето ми да ви благодаря и по някакъв друг начин, невероятни момичета, за това,че сте толкова самоотвержени!Само думите не са достатъчни за всичко, което правите.  Ако има друг начин, ще бъда щастлива,когато го открия.

# 399
  • Разград
Fatmagül & Kerim - Hastalıkta Sağlıkta

# 400
ladychar86 да ти е живо и здраво детенцето

# 401

Просто теб...
Светла Стайкова

Скрит текст:
Когато по пътя поема

решила, че вече е време

да слея дъха си със вятъра бързо препускащ,

очите ми с тъжна молитва,

когато мълчат и не питат,

ръката хвани ми и просто недей да ме пускаш.

Когато се сливам със здрача

и казвам, че няма да плача,

защото във мене заспало е всякакво чувство,

а после, с треперещи длани,

да търся как твойте да хвана,

ти пак прегърни ме и просто недей да ме пускаш.

С усмивка - престорено ведра,

в очите ти щом не погледна,

навела глава, без давам от мене да вкусваш,

минутите пак отброявам

и крачките всъщност забавям,

ела, целуни ме и просто недей да ме пускаш.

Когато крещи всичко в мене,

че ти си ми много потребен

и пътят без теб е безсмислен, студен и безличен,

когато да тръгна решавам,

ти спри ме, не ми позволявай...

Обичай ме силно и аз... просто Теб ще обичам.

Славенко,изключително подходящо стихотворение.Много те бива да ги подбираш  bouquet  bouquet  bouquet

# 402
ladychar86, да е жив и здрав малкия юнак, да има щастливо и безгрижно детство

# 403
Скрит текст:
"В момента в който Мустафа й каза :" Не се страхувай от мен! Обичай ме, обичай ме както преди! Аз повече ли те нараних от този мъж?! Аз по-лош ли съм от Керим?! /втората част, 26:40/ и .... няма нужда да се инатиш, сега си моя..... и после тя каза "Мразя Ви, мразя всички вас, вървете подяволите!" - незнам дали имаше в предвид и Керим в това число, но дори и да е така я разбирам. В този момент и аз мразех всички мъже /въпреки, че не ги слагам под общ знаменател/,  им се ядосах. Подмятат я насам, натам, докато си разчистват сметките един с друг, докато си чистят опетнената чест, съвест, просто подмятат живота й. Да, знам, че Керим не е един от тях, но и той е мъж, и той каза "обичам те, обичай ме", и той искаше от нея любовта й, и изобщо въпреки, че тя е жертва, все някой иска нещо от нея, това ме ядосва, глупавите мъже, типично, мислят само за себе си /това е само моментен изблик към Енгин  Smile , аз всъщност много го харесва и него и героят му, и не отричам пълната му  отдаденост към Ф!"
от nianta  

newsm10 nianta, спести ми писането!  Hug

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 13:37 от Cruela

# 404
  • София
Добро утро ,момичета-кокичета!!!От няколко месеца съм и аз в магията на Енгин,а чак сега го сънувах,беше много странен сън:
Скрит текст:
Сънувах как в една стая има много хора и явно аз ще се омъжвам,но не сънувам булченска рокля,просто си седя на едно легло и виждам майка ми как гледа към някой,обръщам се -той Енгин,оглежда се нашия в огледалото и си слага гланц на устните #Crazy/тук може би повлияна от Хриси,не знам/,но устните му мнооого напукани и за това най-вероятно.Той ме поглежда през огледалото и ми намига,но в мен е някакво такова гадно чувство,че се жени за мен заради пари/в съня ми съм явно богата Joy Joy Joy/После сънувам друг момент:влизам си в апартамента и пълна тишина,започвам да търся Енгин-в кухнята-йок,в хола-йок,банята открехната и душът пуснат и някакъв халат паднал и се мокри във ваната,но и там го няма,в спалнята го няма,само един кожен колан на леглото......и отивам в детската стая,той в леглото със завивка на спайдърмен и се боричкат със сина ми и си играят весело......много много странно newsm78,чудя се какво ли ще да значи пък това
ladychar86 ,да ти е живо,здраво,щастливо и много много игриво детенцето!!! newsm59 Tada

Общи условия

Активация на акаунт