Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 105
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив

ЕНГИН по tv arsivi

кликни върху надписа

Страничките сами се отгръщат на видеото. campanula или dani_ka, ако нещо можете да подскажете ...

# 406
  • Разград

# 407
Снощи някой искаше инфо за актьорите-допълнение за Енгин Peace
Дана го е постнала в другата тема

Енгин Акюрек е роден на 12 октомври 1981 г. в Анкара, Турция. Всъщност родът му е от Терджан, това е една от деветте области на провинция Ерзинджан в Турция. Има един по-малък от него брат. Фен е на футболния отбор Бешикташ. Зодия Везни. Добър ученик е в началното и средното си образование и затова влиза да учи в университет. Приет е в специалност История в Анкара Юниверситиси. Дипломира се 2002 г. През студентските си години играе доста роли в театъра. През 2004 г. се явява на телевизионното състезание "Звездите на Турция" и печели първо място. Телевизионните зрители за първи път се срещат с него в сериала "Брак с чужденеж" ("Yabancı Damat", 2004 - 2007 г. ), в който изиграва ролята на Кадир. През 2006 г. играе като Джеват във филма "Съдба" ("Kader"). За участието си в този филм той получава Награда за обещаващ артист. През 2007 - 2008 г. играе в ролята на Халим във филма "Черна змия" ("Karayılan"). През 2007 г. участва в ролята на Чето в театралния мюзикъл "Романтика". Следва участието му в сериала "Ако бях облак" (" Bir bulut olsam", 2009 г.) в ролята на Мустафа, с която роля бележи голям успех. Това е първата му главна роля. Следва участието му в главната роля на Керим в сериала "Пепел от рози" ("Fatmagül'ün Suçu Ne", "Каква е вината на Фатмагюл"). С успехите си за кратко време става един от най-обсъжданите актьори в Турция. Иска да бъде запомнен само с актьорските си умения и се опитва да стои далече от обектива на камерите. Казва, че в любовта не е смел колкото смел е Мустафа Булут (образът му от "Ако бях облак"). Той е сред актьорите с най-много последователи в социалните мрежи.

# 408
Извенете ме ,но тези сънища цветни с надписи ли са и какво дават в рекламиния блок  Crazy Crazy Crazy Crazy

Много сте сладки,особено си представям Енгин с гланц за устни,който прави устните да изглеждат ''обемни и пухкави,силно желани от мъжете/жените"-от една реклама Joy Joy Joy Joy Joy

# 409
  • София
пак нахално да попитам кога да чакаме 65 серийка с преводче  Hug

# 410
Във връзка със сънищата на някои момичета - имам оплакване, еми и моето съзнание е обладано от тоя Енгин, а пък не го сънувам! Не е честно!  Laughing Признавам, че благородно ви за виждам на сънищото, макар в някои от тях да има елемненти на ужас и трилър /визирам появата на Ердоан и Селим в съня на Хриси/

Cruela , чета в темата повече време отколкота пиша в нея и следя с интерес постовете на всички, знам и за твоето Непрехласване по Енгин  Grinning и въпреки, че аз съм от другия отбор, трябва да призная, че съзнанието ми не е толкова обладано, че да изгубя обективността си Mr. Green Мислите ми често се припокриват с твоите относно мъжете в този сериа, вкл. и Керим.
И странно за мен, но колкото повече се приближаваме към финала, толкова по-често се питам възможна ли е тази любов, докато в началото имах неистовото желание вече да се заобичат.
Възможна ли е любовта? Има ли право Керим да я обича! Не е ли твърде егоистична любовта му? И дали тя, колкото и да е искренна, не започна от гузна съвест, от съжаление, от желание да поправи стореното, от желание да изтрие онази нощ от съзнанието й, но и от своето, от което и той ще намери покой!!?

# 411
  • София
Много съм ви благодарна за тези двете интервюта на Енгин, но пробвах с Гугъл
да си ги преведа и изобщо нищо не се разбира. Ако някой има време и разбира турски
нека накратко да каже в общи линии за какво става въпрос, че така само още повече
се дразня /особено за Облака ми е интересно какво казва/.
 newsm78

# 412

Първо да я излъчта на 8.03 по тур телевизия,а пък после ще кажат дамите,които превеждат Wink

# 413
  • Пловдив

65 серия ще я гледаме онлайн утре - четвъртък 08.03.2012 г. Превода ще се очаква през следващата седмица.

# 414
  • Хасково
Едно клипче за представяне на сериалите на канал Д,старичко е ,но почти към края на клипчето я има кака Мерием в Брак с чужденец.

http://youtu.be/GjfRThdPOxo

# 415
  • В Града на липите
nianta, само преди месец и половина написах това:

Скрит текст:
Макар че, признавам си на моменти ми идваше да му думна един тиган по главата на Керим. Не ме линчувайте, ама адски се пали тоя човек и все се навира м/у шамарите. Всички жени обичат силни мъже и такива дето не се оставят да ги тъпчат, ама поне десет пъти се наложи да и се извинява и да казва съжалявам, заради импулсивни постъпки. Имах чувството, че на моменти вместо да и помага, още повече й усложняваше живота.

Мисля, че беше втория ми пост в темата. От тогава изгледах сериала 2-3 пъти, някои серии и по повече, и доста си промених мнението. То всичко е до темперамент и характер, какво да се прави, не винаги успяваме да контролираме емоциите си, включително и аз.

Що се отнася до въпроса ти:
Цитат
Възможна ли е любовта? Има ли право Керим да я обича! Не е ли твърде егоистична любовта му? И дали тя, колкото и да е искренна, не започна от гузна съвест, от съжаление, от желание да поправи стореното, от желание да изтрие онази нощ от съзнанието й, но и от своето, от което и той ще намери покой!!?
Мога да го перифразирам така: - Имаме ли право на прошка, когато сгрешим? Ако направим грешка, това значи ли, че нямаме право да я изкупим? Задавам си въпроса, дори и да се разделят, ще бъдат ли щастливи?
Не мисля, че любовта на Керим е егоистична. Виж последната сцена на 64-ти епизод. Беше готов да жертва живота си заради нея, само за да не я натоварва повече психически. Права си, че можеше да й спести не една тревога с импулсивните си постъпки, но характера на героя е такъв.
Според мен тя го обича истински. Не една нейна постъпка го доказа, и в болницата и при отвличането. Мисля си, че ще е много по-нещастна без него, отколкото с него. Времето ще ги излекува, ще си натрупат свои хубави спомени, ще си имат деца. Животът ще ги повлече, и все по-рядко ще си спомнят за онази нощ. Аз поне се надявам да стане така.
В противен случай, ще си мисля, че за жертвите на насилие няма спасение, нито лечение.

# 416
И странно за мен, но колкото повече се приближаваме към финала, толкова по-често се питам възможна ли е тази любов, докато в началото имах неистовото желание вече да се заобичат.

В началото бях убедена, че любовта между Фатмагюл и Керим е невъзможна. Постепенно жестокостта ми се сломи. И колкото и да ми харесват двамата пак от време на време ма връхлитат мисли подобно на твоите. Както самата Фатмагюл го каза - imkansız - невъзможно. Толкова е объркващо!  ooooh! От една страна си казвам - не могат да бъдат заедно. Винаги ще помнят какво са преживели. От друга си мисля, че Фатмагюл не би могла да бъде с никой друг. Никой не би я разбрал по-добре от Керим.  Thinking Много теми за размисли дава този филм. За това лично аз съм обсебена.  Crazy

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 14:19 от Cruela

# 417
здравейте момичета
круела и аз като теб в началото не вярвах че може да се заобичат а сега
според мен нито един от двамата не може да е с някой друг

# 418
Провокирана от последните няколко поста:За Фатма първоначално Керим бе най голямия враг,в последствие се превърна в приятел,човек на когото може да се довери ,накрая намери и своето място в сърцето и.И все пак колкото и да им стане безоблачен живота,колкото и да им е силна любовта Керим да  е  внимателен
и т.н..във Фатма винаги ще има еднокътче,където спомена от онази нощ ще е там и понякога ще минава като бледа сянка през съзнанието и.Такъв кошмар не може да се забрави напълно колкото и да и се иска и Керим да е до нея.Но тяхната любов заслужава да си я изживеят в всичките и нюанаси и да си бъде само тяхна....Да открият ,че дъгата има  7 основни цвята и 777 нюанса,защото всеки от тях носи различните послания на всеки от тях и като се слеят се получава най-прекрасната дъга,която могат да видят само истнски влюбените /а дали ще стане така,не знам..../.

# 419
Абе момичета, аз ли не съм наред, или изчезват страници в бг мамата?
Преди малко гледам - до 30 страница сме, сега - 29?!

p.s. Изгледах преведения епизод - ох супер беше! пак драма, пак напрежение... И нашият момък - просто прекрасен! А да ви споделя и аз моя сън от онази вечер - най-после, след много молби към добрия дядо Боже и аз сънувах Керим - хранеше ме с едни портокали, тъкмо уж нещо по така и чувам в просъница : "мами, пишка ми се"

Та така Laughing

Общи условия

Активация на акаунт