Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 043
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Цитат
Цитат на: kurkuma в Ср., 07 Март 2012, 18:55
DAMON, аз пък си викам, добре че си ти да ни отвориш очите. Без твоите коментари сме загубени. Wink
Joy Joy Joy Joy  hahahaтъман-мъман
   Хриси ,недей го кастри,така го оставяй!
Ама и Вени  и Евелин ми се виждат,че са с нова премяна?!Вярно ли сте с нови подписи бе милички?

newsm10 newsm10 newsm10 вярно,я.....браво,боровинка,забеляза!!!

# 481
Moмичета,пробвали ли сте Канал Д,дали работи,да няма изненади пак утре вечер. Praynig

# 482
  • Пловдив
Касандра, благодаря за интервюто   bouquet

Diorella, канал Д тази вечер може да върви перфектно и утре пак да спре. Няма никаква гаранция. Само можем да се надяваме утре всичко да е наред  Peace

# 483

Той и днес да работи, утре може и да блокира пак заради многото желаещи да се включат. Аз разчитам, че е празник и балкончето няма да е толкова пълно утре. Малко егоистично, но ... поне тези, които няма да празнуваме 8ми март, да си имаме другия празник.

# 484
  • София
Знаете ли,сега се разрових в темата ни ,но още от 2010,първата тема и там видях само на  Славенка коментарите,беше ми интересно момичетата какво си пишат и как се вълнуват пак за канал Д Laughing.
Копнах това,че ми беше интересно от Bz:сигурно са поствани много пъти,ама хайде пак!
 Ето и значенията на имената на героитe oT ФuлMa:

Kerim=KepuM = благородeн, приветлив, скъпоценeн; изискан, добър, милостив, щедър,

Ebe Nine =Eбe HuHe = акушерка, мъдра жена; Nine=бaбa,

Reşat=PeшaT = cледващ правия(праведния) път (в религизоен смисъл); oT araбckoTo Rashad(Рашад) = почтено поведение, зрялост, мъдрост

Mustafa= MycTaФa= uзбран; еднo от имената на Пророка(Мохамед)

Münir=MюHup= излъчване; cветещ, брилянтен; светлина, слънце, Брилянт, блестящ, лунна светлина,

Vural=Bypaл= взимащ(завладяващ, покоряващ) със сила(vurmak=yдpяM; almak=B3uMaM)

Erdoğan = Ep'дoъaH=>er=войник; doğan=сокол, ястреб;

Selim =CeлuM= 4естeн, безупречен, доброкачествен, в добро здравословно състояние, сuгypeH, перфектен (Salman- здрав(ословeн); имеTo Hа първия перс, прueл Islam-а; Salma(a) 3a жeHa)

Meltem =MeлTeM= Морски бриз, светлина, лек вятър; полъх;

Ender =EHдep= рядък, необичаeн, извънредeн, забележителeн, скъпоценeH

Mukaddes = Mykaддec = свещен, благословен, свят/a/o

Fatma=Фатма= oT arab. Fatim(Фатuм)=жена, достойна за по-голямата похвала; oT TaM u Fatima, Fatimah(дъщерята на пророка Мохамед); таka 4e името няма как да се преведе божествена роза ; просто комбинация от две имена(в TR това е мнофо често срещано ; caMoцuTupaM ce oT TR.TeMa :
Цитат на: bz

# 485
DAMON, аз пък си викам, добре че си ти да ни отвориш очите. Без твоите коментари сме загубени. Wink
Тъкмо се бях загубила и се намерих ЕХОООО

# 486
Муккадес-свещена,благословена hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 20:21 от dettodorowa

# 487
Абе, нещо не ми се връзва етимологията на имената с характерите на нашите герои newsm78
Вероятно, когато са им измисляли имена, сценаристките не са следвали тези значения ... Thinking Възможно е да са търсили противоречието...

Иначе, в тази връзка ,името Енгин означава обширен Wink Интересно.....

# 488
  • В Града на липите
Муккадес-свещена,благословена

Детелинке, поста ти ми прозвуча като субтитри на подписа ти  Joy  Joy  Joy

М-у другото по БТВ стигнаха до епизода с най-висок рейтинг. Скоро четох, че това е точно 19-ти епизод. Много силен наистина.

# 489
Детелинко, с новия ти подпис като четеш значението на името Мукадес, все едно Керим се смее на противоречието. Много сладко се получи. Внимавай какво пишеш и дали ще пасва на усмихнатия Керим.  Laughing

Хриси, и двете сме се впечатлили от този ефект.  Laughing

# 490
Много благодаря на екипа, който превежда и вгражда субтитрите  bouquet
Сега си изгледах 64-та серия.Много екшън, много емоции.Перфектен Енгин както винаги!
Не знам дали е обсъждано, но направи ли ви впечатление как навън е нощ, всички търсят Фатма, а през това време докато Мустьо седи при нея и приказва, как навън през щорите грее слънчице Laughing
Не, че е проблем, но от толкова вглеждане във филма вече всичко ми прави впечатление.
Луда работа Crazy
И за тайната вечеря така казват - вечеря, а свети слънце:)

# 491
  • Разград

# 492
Много ми харесва,да слушам Муки как говори,има страхотно произношение ,забелязали ли сте? Laughing

# 493
Ако добавим към колажчето и песента-Im sexy and i know it ще е супер  Grinning Peace

# 494
  • Варна
  tiptoe

Общи условия

Активация на акаунт