Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 068
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Ванче,това много ми хареса!Обичам борбените хора! Hug Hug

# 721
Крюела, да си чувала, че сол в раната не се слага или, че в къщата на обесения за въже не се говори?
 Стой си пред телевизора, ама да знаеш какъв купон изпускаш...smile3533 smile3534

# 722
  • Разград

# 723
Детелинко, пиши на всеки пет минути поне, че много хубаво ми се усмихва моят любим от твоя подпис.  Grinning Hug

# 724
# 725
Стой си пред телевизора, ама да знаеш какъв купон изпускаш...

Какъв? Като миналия четвъртък ли? Къде ми е net-ааааааааааааааа?

# 726
Нета си беше на мястото, канал Д се правеше на 2 и 1/2, ама купонът пак си стана, при това с елемент на екшън. Аре, не се цепи от колектива!

Забравих да напиша, че екшънът си идва с бонус - сваляне на килограми.  Wink

# 727
Един единствен път се пробвах и гледах така. Мерси! Нема нужда!  Hug

# 728
Детелинко, пиши на всеки пет минути поне, че много хубаво ми се усмихва моят любим от твоя подпис.  Grinning Hug

Куркуметка,чак аз на себе си не мога да се нарадвам Laughing Гледам се като един Нарцис и си се възхищавам Joy Joy Joy Joy

# 729

Куркуметка,чак аз на себе си не мога да се нарадвам Laughing Гледам се като един Нарцис и си се възхищавам Joy Joy Joy Joy

hahaha

# 730
  • AMS
За всички лудички един поздрав
Скрит текст:

# 731
  • Разград

Скрит текст:

# 732
Вени, аз от нашия МОЛ вече го изкупих  Joy  :
Пожелавам хубава вечер на всички. На тези които ще празнуват - весело изкарване, а на тези, които ще гледат - безпроблемно гледане.

Аз съм от първите. Ако съм в състояние да чета и гледам след това, може и да осъмна  Grinning

п.п. Славенка, ти пък какви проблеми имаш с Ю/Йомер бей?
Хриси в feerie има още

# 733

Това което си сложила в скрит текст е направо newsm62

И снимките на Керим са страхотни!

# 734
Мерси за поздрава,Дива Hug

Ако отвреме навреме ми казвате и казвате какво става,ще съм ви много благодарна Peace
Не ме пуснаха в къщи,а си бях уредила и транспорт ooooh!-сега ще си гризя ноктите от яд #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт