Хайде на театър 2

• 266 701
  • 1 843
  •   1
Отговори
# 105
Я, каква страхотна темичка!
Имам билети за 'Животът е прекрасен' другата седмица, само ще помоля гледалите го да ми кажат колко е дълъг като времетраене? Понеже едни приятели ме уговарят да се видим към 9ч, та да знам дали да ги връзвам да ме чакат.

Гледам програмка на Народния и там пише - 180 минути с антракт.

# 106
  • UK
Да, над 3 часа е "Животът е прекрасен". Морфовите все са такива дълги, но не усещаш как минава времето Simple Smile.

Много съм доволна- на 7 май ще гледам "Нощна пеперуда" на Гърдев, а по всяка вероятност изглежда, че най-накрая в събота ще ходя и на "Завръщане във Витенберг" в Сфумато.

# 107
След дълга пауза, направих две посещения в последните дни - Пет жени в еднакви рокли в Сълза и смях и Агнес в театър София. Леки и неангажиращи с великолепна актьорска игра. Имаше и в двете някакви неща, които ме подразниха, но като цяло препоръчвам за хора, които търсят разтоварващи постановки. За Агнес - предните редове са задължителни за доброто прекарване.

Ljoli много хубави спектакли гледаш или ти предстои да гледаш. Аз изостанах с тази дълга театрална пауза.

# 108
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Гледах онази вечер "Почивен ден", много ми допада стила на Камен Донев. Сега на дневен ред, естествено, е "Работно време".
Да не се повтарям, но този сезон попадам все на хубави постановки, има много добри спектакли за гледане.  Peace А списъкът на желаните пиеси е толкова дълъг, че няма да смогна да ги гледам всичките до края на сезона (най-вече от финансови съображения).

# 109
  • UK
Много съм впечатлена от "Завръщане във Витенберг". Може би текстът може да е малко по-изчистен, но атмосферата, която създава представлението и ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА актьорска игра не само на Малин Кръстев, но и на останалите страшно ми харесаха. Театър в най-чистата му форма. Дори елитарният вестник "Култура" не са си позволили да го оплюят  Crazy.

# 110
Някой гледал ли е "Железният светилник" на Театър "Българска армия"?
Сигурно няма смисъл да питам за такова произведение, но ще се радвам на отзиви?
А постановката нова ли е?

# 111
  • UK
Някой гледал ли е "Железният светилник" на Театър "Българска армия"?
Сигурно няма смисъл да питам за такова произведение, но ще се радвам на отзиви?
А постановката нова ли е?

Да, коментирали сме го- мисля, че е от края на миналия сезон, така че сравнително нова постановка. Много хубаво беше, препоръчвам го!

# 112
  • София
Случайно взехме билети за "Между два стола" в Сълза и смях. Не знам дали е коментирана постановката, нищо особено като замисъл, но много смешна и забавна.

http://theatresliven.com/index.php?option=com_content&task=v … =85&Itemid=32

# 113
"Римска баня" - с две думи  - хареса ми, голям смях падна.

# 114
http://eha.bg/dRuH
Пуснали са ваучери за " Любов и пари" - в Младежкия.
Отзиви има ли някой?

# 115
  • София
http://eha.bg/dRuH
Пуснали са ваучери за " Любов и пари" - в Младежкия.
Отзиви има ли някой?

gerka, писала съм на първата на страница на тази тема за нея Peace

Миналата седмица гледах "Да се провреш под дъгата" на Камерна в Народния. Една от най-добрите постановки, които съм гледала този сезон. Peace

Вчера най-накрая гледах и "Ревизор" - след доста противоречиви отзиви в началото все я отлагах и чак в края на сезона се реших. Хареса ми!

# 116
bubchen , благодаря. Вчера точно си оправях файлчето с положителни и отрицателни мнения за разни постановки, но някакси пропуснах да проверя в него.
 Grinning
Дано и други дадат мнение за постановкатал

# 117
  • София
Здравейте! Някой гледал ли е Веселата вдовица в Музикалния театър? Също така и да питам за Стъпка напред в Младежкия-взех си ваучер.Благодаря!

# 118
  • София
Да се отчета и аз.
Благодарение на вашите отзиви гледах този месец- Още веднъж отзад /много се смяхме/ и Римска баня /със смесени чувства съм/. Довечера ще гледаме Вечеря за тъпаци /класика/ и ще търся билети за Ревизор  и Вражалец. Стискайте палци да има.

# 119
  • София
не мога да си променя предният пост и затова пиша нов:

препоръчайте ми нещо забавно с Георги Кадурин. Къде играе въобще?

Общи условия

Активация на акаунт