Хайде на театър 2

• 266 657
  • 1 843
  •   2
Отговори
# 90
  • София
Разочарована съм от "Спанак с картофи"  Crossing Arms

# 91
Здравейте,

някой да ми каже нещо за "Още веднъж отзад" в Сатиричния?

Струва ли си ?

Да определно, много е забавно. Смело вземай билети  Peace

Снощи гледах "Още веднъж отзад". Благодаря ти, Исмена!
Хихот голям .. Grinning

# 92
Взех билети за "Спанак с картофи", новата постановка в Сатиричния с Захари Бахаров, Юлян Вергов и Владо Карамазов. Ако не друго ще плакнем очи  Mr. Green Купих билети и за "Зоро" в Музикалния, в който не съм ходила от години и не знам какво хубаво има за гледане там  Rolling Eyes

на "Ритъм енд блус" му се чудя от много време Simple Smile

Отивай на "Ритъм енд блус" и хич не му мисли!!!

# 93
  • София
Vikoula радвам се, че ти е харесала постановката и си се забавлявала  Hug "Ритъм енд блус" ще се гледа до края на сезона със сигурност  Peace

# 94
  • София
Разочарована съм от "Спанак с картофи"  Crossing Arms

Ismena, кажи повече за "Спанак с картофи" - защо не ти хареса?

# 95
Тази вечер бях на "Сега или никога" в театъра на Армията. Великолепна комедия за брачни неволи и щастие. Перфектни Красимир Ранков и Стефка Янорова. Heart Eyes

# 96
  • София
Разочарована съм от "Спанак с картофи"  Crossing Arms

Ismena, кажи повече за "Спанак с картофи" - защо не ти хареса?
Очаквах повече и от постановката и от актьорите. Гледала съм и тримата в други постановки и знам, че могат много повече, особено Владо Карамазов. Не ми се вписа в ролята на съдя някакси. Очаквах и да бъде по-забавна, но на мен лично не ми беше, дори и като на човек, твърдящ, че разбира малко или много от футбол. Не знам, може би съм си представяла постановката като онези, при които публиката се смее непрекъснато или пък съм си мислела, че като е с Юлян Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров задължително ще е в графа "горещо препоръчвам", но не...

# 97
Еее, тъкмо се радвах, че съм успяла да се сдобия с билети за "спанака".... Гледах  "Още веднъж отзад" - нещо не ми допадна - много разпиляно, на моменти скучно, озвучаването беше ужасно силно.... Добре, че беше Хр. Гърбов /любимец ми е/, та да ме "усмихне".

# 98
  • София
Най-хубавото е, че всеки има различен вкус  Peace Ето на мен "Още веднъж отзад" много ми хареса, може пък на теб "Спанак с картофи" да ти допадне  Wink Всеки го трогват, докосват и забавляват различни неща Simple Smile

# 99
  • Countryside
Я, каква страхотна темичка!
Имам билети за 'Животът е прекрасен' другата седмица, само ще помоля гледалите го да ми кажат колко е дълъг като времетраене? Понеже едни приятели ме уговарят да се видим към 9ч, та да знам дали да ги връзвам да ме чакат.
Най-накрая си взех и билети за 'Август в Оклахома', надявам се да ми хареса. Също и за 'Ревизор' на Мариус, със сигурност ще ми хареса  Mr. Green
От последно гледаните ми постановки: 'Кръщане' на Камен Донев в Армията, не ми хареса особено, пиесата е по-добре написана, жалко, много харесвам Камен.
'Български разкази' в Сатирата, разкошен моноспектакъл на Мариус, всеки път ме трогва, невероятен е.
Гледах и 'Сирано' преди около 3 месеца, ама никак не ми хареса, хаотичен, слаба игра от иначе великолепни актьори.Честно казано съжалих за изгубеното време...
Каня се на 'Ало, ало' в Театър Възраждане, отзиви?

# 100
# 101
Мир на праха му-добър артист беше. Синът му Христо също е много талантлив!

# 102
  • София
Каня се на 'Ало, ало' в Театър Възраждане, отзиви?
Много забавна и свежа постановка  Peace

# 103
Гледах  "Още веднъж отзад" - нещо не ми допадна - много разпиляно, на моменти скучно, озвучаването беше ужасно силно.... 

И на мен никак не ми хареса, тъкмо се чудех какво не ми е наред newsm78

# 104

Общи условия

Активация на акаунт