Хайде на театър 2

• 266 642
  • 1 843
  •   1
Отговори
# 75
Ще се запиша и ако има Пловдичанки ,ходещи на театър да пишат по едно редче Hug
Аз съм от Пловдив.Снощи бях на театър на моноспектакъла на Камен Донев -Нароодното творчество,хареса ми,забавлявах се и ти го препоръчвам.Следващото му гостуване в Драматичния театър ще бъде през април.
Сега искам да попитам за  впечатленията ви от две постановки "МЪжка забавачка" и "Sex без захар"

А ти по-рано не можа ли да пишеш,а? Hug Гледала съм го Народното творчето,но исках пак.
"Мъжката забавачка" - хубав е,на мен ми хареса. Беше ми свежо,макар когато го гледах в залата да ми беше студено.
А "секс без захар" е днес и уж щях да ходя,ама плана се развали,та ако ходиш дай отзив. Hug

# 76
Нямаше как да пиша по-рано ,защото снощното ми посещение в театъра беше изненада поднесена от половинката ми(които от ученик не беше ходил на театър).
Сега си мислех аз да му върна жестта като го заведа ,иска ми се да е на комедия,по-сериознита постановки все още няма да му допаднат.Препоръчайте ми нещо.Освен за двете заглавия обмислях и за постановката "Тишина,моля!"

# 77
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Днес се заредих с билети за април - "Още веднъж отзад" и "Почивен ден". Доволна съм.
Между другото дочух от жената, която ни доставя билетите, че Сатиричният театър щял да пуска билети по 6 лв. в седмиците преди Великден.

# 78
  • Варна
Привет!
Една препоръка за хубава комедия от мен "Бившата жена на моя живот" . С участието на Асен Блатечки, Невена Бозукова, Милена Маркова и Стефан Иванов. Постановката е на Велко Кънев Flowers Rose .
Може и да сте го коментирали, но аз снощи го гледах и още ме държи, много добре изиграни комични ситуации, но освен тях те кара и да се замислиш за доста неща. http://www.teatri.bg/staging.php?id=8728

# 79
Сигурно е коментирано, Embarassed но все пак ще попитам:

За постановките на театър МЕЛПОНЕНА вече могат да се купуват билети от касите на Изи Пей - това какво означава - отиваш на място и там ако има свободни билети си купуваш или пак трябва резервация по телефон някаква!? newsm78

# 80
  • Sofia
От все сърце ви препоръчвам една невероятна постановка, с невероятна  актьорска игра, която аз лично на 11 април ще гледам за втори път - "Гарфънкъл търси Саймън"  в Сатирата.
Това е разтърсваща история за отчуждението между хората, която колкото ме натъжи, толкова и ме накара да осъзная щастието си от факта, че имам верни приятели на които мога да разчитам и пред които да бъда истинска. Просто едно трогателно представление, което те кара да се обърнеш  към себе си и се запиташ за живота - колко сме уязвими човешките същества, от колко малко се нуждаем и че твърде често е достатъчно да не си самотен, за да се почувстваш защитен и в безопасност.

# 81
  • София
dodo_dodo , отдавна планираме ходене на театър с мъжа ми. Чудя се, дали ще му хареса и на него? Да не е някое женско представление, което отегчава мъжете?

# 82
  • Sofia
dodo_dodo , отдавна планираме ходене на театър с мъжа ми. Чудя се, дали ще му хареса и на него? Да не е някое женско представление, което отегчава мъжете?

О, не, в никакъв случай не е женско. Човешка история е, но разгледана по един доста различен, бих казала дори леко ексцентричен начин. Използвана е нестрандартна емблематика, чрез която всъщност се постига основното внушение на постановката - какво представлява приятелството, отживялост ли е то в условията на съвремието ни или напротив въпреки целия му напредък все още се нуждаем от приятели. И ако да, когато осъзнаем тази своя потребност, какво правим? Просто хукваме да си намерим приятел, а дори да си наемем такъв?!
Безкрай много въпроси изникват докато се гледа това представление, които не спират и след неговия край.
Ако сте ценители - няма да съжалявате  Simple Smile
Дано само да има билети, защото мисля, че това е последното представление за сезона. Аз съм си купила още миналата седмица.

# 83
О, това е спектакълът по текст на Здрава Каменова, нали? И аз се чудех дали си струва, но явно да...

# 84
  • Sofia
О, това е спектакълът по текст на Здрава Каменова, нали? И аз се чудех дали си струва, но явно да...

Точно така. Струва си според мен  Simple Smile

# 85
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Онзи ден гледах "Лека форма на тежка депресия".
Разтърси ме. Много актуално, чак до болка. Силна пиеса, комедия на абсурда.
Изобщо този сезон гледам много силни и запомнящи се спектакли. Миналата година все на комерсиални попадах и си мислех, че моите критерии за театър за сбъркани.

# 86
  • София
Обещах да споделя впечатления от "Лов на диви патици" в Народния. За мен беше огромно разочарование. И явно не само за мен, защото доста хора въобще не се върнаха след антракта. Аз все се надявах, че има за какво да остана, но за съжаление втората част беше още по-зле от първата ooooh!
Все пак да отбележа, че на моята приятелка "по-скоро и хареса". Така че е въпрос на гледна точка. Но определено не го препоръчвам Naughty

Вече са пуснали билетите за май в Народния, така че който мисли да взима билети, да побърза Peace Аз успях да взема за "Животът е прекрасен" Party

# 87
  • София
Момичета искам да попитам билети за Народния театър само от касите ли се продават? Не ги виждам в системата на БГ билети за закупуване с мултинет карта!

# 88
Отзиви от снощи -  "Не те познавам вече", театър "Възраждане" - много ми хареса, голям смях, страхотна игра! Утре съм на "Още веднъж отзад" и ще пиша, а чак за началото на май успях да си взема "Спанак с картофи".

# 89
  • София
Фаворит този сезон ми е "В защита на пещерния човек" - монолог с Димитър Бакалов. Много смях и всеки ще открие себе си Peace

Препоръчвам също монологът "Шърли Валънтайн" с Албена Колева в Народния театър.

Общи условия

Активация на акаунт